Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på terrassetak

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på terrassetak fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn riktig terrassetak for din bolig

Terrassetak

Er du en av de første som spretter ut på terrassen din om sommeren? Elsker du å ta morgenkaffen der? Hvis du kan svare ja på disse spørsmålene, burde du fortsette å lese.

Kanskje du har opplevd at dårlig vær ødelegger terrasse-kosen din? Dette kan du enkelt sette en stopper for. Terassetak er løsningen du har lett etter, og nå har du muligheten til å tilegne deg en del kunnskap om temaet. Vi håper artikkelen hjelper deg til å ta et godt valg.

Terrasse

Terrasse er helt fantastisk. Det er lite som er så hyggelig som at familien kan samles for å spise vafler mens naturen og den friske luften er tett innpå. Terrassen er nærmest som en forlengelse av huset – det er et ekstra rom. Hver eneste gang man tar steget over og ut gjennom terrassedøren, vet man at de neste timene blir flotte. Det er noe helt eget ved å lene seg tilbake på denne måten – ute, men likevel litt inne. Det beste av alt er at man kan være for seg selv, man har sin egen uteplass.

Det eneste problemet som kan dukke opp, er været. Regn er ikke spesielt koselig hvis man er i full gang med å konsumere sjømaten, nippe til vinen eller har satt seg godt til rette med en god bok. Heldigvis kan man stoppe dette været fra å ødelegge – i hvert fall i fremtiden. Du kan gjøre noe med saken. Du kan skaffe deg et tak!

Vurderer du terrassetak?

Terrassetak er løsningen på dette irriterende problemet. Da vil du likevel ha terrassen og uteplassen din, men du har et tak som holder regnet unna. Da kan du plutselig bruke enda mer tid på terrassen din. Og det kan jo faktisk være utrolig hyggelig å høre på regnet (så lenge man slipper å bli søkkvåt).

Terrasse med tak har blitt utrolig populært i det siste. Flere og flere ser hvor gunstig det kan være å ha et slikt uterom. Mange synes også at boligen bare blir enda finere med terrasse som har tak. Har du vurdert dette? Det skjønner vi godt. Da er det kanskje på tide å gjøre noe med saken.

Takterrasse

Takterrasse er dessverre ikke noe som alle enkelt kan få (slik hadde det vært i en perfekt verden). Men en takterrasse kan bygges en del steder. Hvis du har vurdert dette, trenger du ikke gi opp før du har snakket med en ekspert. Du kan få god hjelp til å finne ut av om du har muligheten til å bygge en takterrasse.

Bygge terrasse?

Har du lenge sittet med tanker om at du en dag, veldig snart, skal begynne på prosjektet det er å bygge en terrasse? Venter du bare på at motivasjonen skal komme? Det er bare å få gjort det. Det finnes utrolig mange fagfolk der ute som mer enn gjerne hjelper deg med å bygge terrasse. Da kan du i mellomtiden gjøre andre ting, og så kan du nyte resultatet når terrassen er på plass. Det høres ut som en drøm for mange.

Men det trenger ikke være en drøm. Det kan bli til virkelighet. Det handler bare om å bestemme seg, og om å komme i kontakt med en leverandør som kan gi deg akkurat det du vil ha. Det sistnevnte hjelper vi deg gjerne med.

Kanskje det er på tide at du endelig får gjort naboen skikkelig misunnelig på din nye og lekre terrasse? Hvis du nikker nå, så har du mest sannsynlig bestemt deg. Det er bra!

Bygge terrassetak

Hvis du allerede har en fantastisk terrasse, er det bare terrassetaket du mangler for at alt skal bli perfekt. Du har helt sikkert gjort deg opp en tanke om hvordan det skal se ut når det er ferdig, og denne tanken kan du dele med en leverandør som brenner for å gi kundene sine et nytt og fantastisk uterom.

Terrassetakplater

Utrolig nok finnes det en del ulike tak du kan velge når du skal gjøre om på terrassen din. Noen kommer i form av plater, altså terrassetakplater. Du har med andre ord ganske mange valg når det kommer til tak, og det gir deg stort spillerom. Du kan få en terrasse som øynene dine vil elske å se på. Kanskje du skal velge takplater? Du kan i hvert fall vurdere det.

Plasttak

Plasttak er utrolig praktisk. Dette er noe som blir brukt til både terrassetak, drivhus, bod og

altan. Grunnen til at det er mye brukt, er fordi det slipper inn en helt riktig mengde sollys, i tillegg til at det er ekstremt værbestandig. Det skal også være enkelt å montere et plasttak – derfor passer det mange steder.

Takstein

Mange velger en slags forlengelse av selve hustaket. Dette fordi de ønsker en mer helhetlig løsning – de ønsker at taket på terrassen skal være lik takets hus. Slik at det ser mer ut som om det henger sammen, som om det er samme tak og bygg, istedenfor et tilbygg. Da trenger man ofte takstein. Det finnes flere typer takstein, så det kommer helt an på hvordan du vil ha det. Du har kanskje bestemt deg for takstein-type allerede?

Vedlikeholdsfritt tak

Mange drømmer om et vedlikeholdsfritt tak og det er forståelig. Dette er noe du vil kunne få hjelp til å finne ut av. De som jobber med dette, vet hvor viktig det er for kundene at taket er så vedlikeholdsfritt som mulig. Spør deg om råd, og de vil dele sin kunnskap.

Solskjerming

Det er selvfølgelig ikke bare regn som er plagsomt når man sitter på terrassen. Til tider kan faktisk sola bli for sterk og for slitsomt. Noen ganger trenger man å skjerme denne solen, slik at man kan ha det behagelig i skyggen. Så kan man heller ta noen skritt ut i hagen, når man ønsker solstrålene velkommen.

Et terrassetak vil også gjøre at du til en viss grad skaffer deg solskjerming for selve boligen. Mindre sol vil slippe gjennom terrassedøren hvis du har et tak.

Pris på terrassetak

Det er vanskelig å gi et estimat på hvor mye det vil koste for et terrassetak. Du har mange valg foran deg, og de valgene du tar kommer til å avgjøre prisen. Du har helt sikkert et stort ønske om å få et billig terrassetak, men husk at med slike investeringer er det viktig å ha fokus på kvalitet. Det er dumt hvis du ender opp misfornøyd etter at taket er på plass. Det kan altså være lurt å bruke litt ekstra penger, så blir du kanskje ekstra fornøyd også. Uansett er den beste metoden for å finne ut av pris, å faktisk motta ulike tilbud. Da kan du sammenligne, og så er det du som bestemmer.

Finn din leverandør

Det finnes mange leverandører der ute. Du må finne en som kan gi deg akkurat det du drømmer om og helst til en pris du kan tåle. Leverandørene sitter på mye kunnskap og hjelper deg gjerne til å ta en god beslutning. Vi kan love deg en ting: De vil gjerne ha deg som kunde!

Befaring før bygging

For å kunne levere et så godt produkt som overhodet mulig, vil leverandørene ønske å komme hjem til deg på en befaring. Dette gjør at de kan gi deg gode råd og at de finner ut av hva som må til. Da har de også muligheten til å gi deg et uforpliktende tilbud. Så kan du bestemme om du vil gå for dette tilbudet. På en befaring får du muligheten til å stille alle de spørsmålene du måtte ha – det kan gi deg mye kunnskap og en god trygghet på at resultatet blir bra. Leverandøren som er på befaring vil også kunne ta nødvendige mål, da går resten av prosessen litt raskere.

Annen solskjerming

Mens du er i gang med å ta gode grep, har du husket på å også vurdere annen oppgradering innenfor solskjerming? Hvis du har mange vindusflater, finnes det gode muligheter for både utvendig og innvendig solskjerming. Det kan være lurt å tenke litt på dette, for det kan faktisk være veldig gunstig å ta denne oppgraderingen samtidig som du skaffer deg et terrassetak.

Vil du komme i kontakt med leverandører?

Hvis du nå kjenner på deg at du virkelig ønsker å komme i gang med prosjekt terrassetak, vil vi gjerne få muligheten til å gi deg et lite dytt. Vi vil i hvert fall hjelpe deg med å komme i kontakt med ulike leverandører. Da slipper du en stor del av jobben.

Det du må gjøre er å fylle ut et skjema på vår side. Det er enkelt og du trenger ikke bruke mye tid på det. Når vi har mottatt informasjonen vi trenger fra deg, sender vi denne videre til flere leverandører. Etter at de har tatt en titt på denne informasjonen vil de kontakte deg. Videre får du både befaring og flere tilbud.

Disse uforpliktende tilbudene som du mottar gir deg muligheten til å sammenligne priser. Så kan du gå for det billigste alternativet om du vil. Er du klar for å komme i gang?

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg