Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på ny Luft til luft varmepumpe tilpasset ditt behov

Sjekk om du også kan spare penger på ny Luft til luft varmepumpe. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende.

Finn beste Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpe

Det finnes ulike typer varmepumper, og disse fungerer da på hver sin måte. Luft-til-luft varmepumpe er den vanligste typen varmepumpe her i Norge. En slik varmepumpe henter varme fra luften ute, som deretter blåses inn i boligen. Moderne varmepumper kan hente varme fra uteluft helt ned til -25 °C.

En luft til luft varmepumpe er et populært valg og på sikt et godt tiltak for egen lommebok. Du vil merke det!

Varmepumpe

Det er aldri dumt å gjøre tiltak som fører til at strømregninga blir mindre. Det gjør noe med humøret å få lavere regninger. Derfor er det en fantastisk investering å skaffe seg en varmepumpe, en investering man rett og slett ikke får muligheten til å angre på.

I tillegg til å gjøre noe med utgiftsposten, vil en varmepumpe også gjøre utrolig mye for inneklimaet. Plutselig blir det en enkel sak å få det svalt og kjølig om sommeren, og varmt mens det er vinter der ute. Det gir hverdagen et lite løft. Det er med andre ord en rekke fordeler med en luft til luft varmepumpe.

Fordeler med luft-luft varmepumpe:

 1. Lavere strømregning
 2. Bedre inneklima
 3. Renere luft
 4. Bedre for miljøet
 5. Aircondition om sommeren

Flere og flere ser nå verdien i varmepumper og har derfor en del spørsmål knyttet til temaet. Det er veldig lurt å gjøre noen undersøkelser og ta noen vurderinger før man gjør en slik investering.

Markedet har mye å by på, derfor kan det til tider virke vanskelig å skulle komme i mål, men det hjelper vi deg gjerne med. Det er du som skal ta valget til syvende og sist, men du kan allerede nå merke deg at luft-til-luft varmepumpe er et godt valg nesten uansett.

Beste varmepumpe

Hvis du virkelig har bestemt deg for å gå til innkjøp av en luft til luft varmepumpe, har du helt sikkert rukket å tenke at du vil ha markedets beste varmepumpe. Det skjønner vi godt. Det er lurt å tenke at man skal sikte høyt, når man først skal bruke en god slant med penger.

Dersom du tar et enkelt søk på nett vil du raskt kunne finne frem til ulike erfaringer og vurderinger. Dette kan gi deg en pekepinn på hva som befinner seg på markedet og hva som er anbefalt. Det finnes også en del tester du kan se på.

Husk uansett på at dette er noe som fort kan endre seg. Et merke som ligger best an i dag, kan plutselig se seg slått i morgen. Leverandørene jobber hele tiden på spreng for å levere de beste produktene. Det er også viktig å ha fokus på at du skal finne den varmepumpen som er best for deg, og ikke for naboen eller en god kollega. Vi har alle ulike behov og ulike budsjett.

Test av varmepumper

Nettet byr på mange ulike tester av varmepumper. Du kan enkelt finne frem til disse. Da vil du få en viss følelse av hva slags merker som finnes – hva du kan velge mellom.

Siden det finnes mange forskjellige tester der ute, kan det være vanskelig å vite hvilke av disse man faktisk kan stole på, og eventuelt hva slags tester man ikke bør høre på. Dersom du holder deg til norske, troverdige sider, kan du i det minste få et lite innblikk – men vær kildekritisk.

Dessuten er det ikke disse testene du skal ha i hjemmet ditt, det er jo en varmepumpe. Altså foreslår vi at du tenker på følgende punkter når du skal finne en god varmepumpe:

Tenk på dette når du skal finne varmepumpe:

 • Den bør være tilpasset norske forhold og temperaturer
 • Den bør være energieffektiv
 • Den bør kunne brukes til avkjøling/som air condition om sommeren

I tillegg burde den selvfølgelig også ha en prislapp som du kan leve med uten å få vondt i magen – du skal ikke føle at du betaler for mye.

Levetid varmepumpe

De fleste varmepumper har en levetid på mellom 10 og 15 år, men dette er selvfølgelig noe som kan variere fra produsent til produsent og fra modell til modell.

I utgangspunktet skal man i hvert fall kunne ha varmepumpen sin i mange år. Det skal det være muligheter for å spare inn investeringen man har gjort, fordi man kan spare penger på strømmen. Håpet er at du etter noen år skal kunne regne litt på dette, og enkelt se og tenke: «Hey, jeg har spart penger!».

Spare strøm med varmepumpe

De fleste av oss drømmer om å spare penger. Vi skulle gjerne spart penger på det meste. Kan man spare penger på strømregninger, er dette en herlig følelse. Det er jo relativt kjedelig å betale disse «tunge» regningene.

Det er veldig bra å spare strøm og det har du muligheten til hvis du skaffer deg en varmepumpe.

Vinteren blir bedre med varmepumpe

Det er ikke så lenge før vinteren tar tak i landet vårt. Hvert eneste år kommer den overraskende på. Er du en av dem som ofte har tenkt at du burde ha gjort noen tiltak? At du burde ha skaffet deg bedre oppvarming? Mange kjenner seg igjen i dette. Mens det er varmt og godt er det ikke så lett å huske på at kulden en dag dukker opp igjen. Derfor ender vi opp med å utsette slike ting som kjøp av varmepumpe. Det angrer vi brått på.

Kanskje dette er året du faktisk skal gjøre en slik investering? Det er helt klart på tide! Vinteren kommer til å bli mye bedre hvis du har den varmen du trenger.

Sommer med air condition

Etter vinteren så kommer det alltid en ny sommer, den er det mange som gleder seg til. Også om sommeren er det viktig med et behagelig inneklima. På de dagene sola virkelig skinner, kan det fort bli varmt inne. Da er det deilig å ha en varmepumpe som enkelt løser dette problemet for deg – den passer på at temperaturen alltid er slik du vil ha den.

Skaff deg varmepumpe i lavsesongen

Det vil variere hvor mye leverandørene har å gjøre, og dette kan slå ut på prisen. Derfor kan det lønne seg å undersøke markedet og finne ut av når disse leverandørene har minst å gjøre. Da vil de kanskje kunne gi deg en bedre pris, rett og slett fordi de har bedre tid og gjerne vil fylle opp med kunder.

Selve installasjonen

Du får selvfølgelig hjelp av en profesjonell montør til å installere varmepumpen slik at alt blir riktig og helt optimalt. Alle pumpene vil kreve noe arbeid, men hvor mye det vil bli kommer an på hva slags pumpe du skal ha og hvor den skal være.

Mange velger å slå sammen et oppussingsprosjekt og installering av ny varmepumpe – dette kan være veldig praktisk. Resultatet blir da meget bra og du får slått sammen to ting til å bli bare én.

Luft til luft varmepumpe som passer for deg

Ta gjerne en prat med en leverandør som kan gi deg gode tips om hva slags varmepumpe du burde gå for. Det er ikke slik at alle trenger den samme pumpen – dette varierer. Ulike faktorer spiller inn, en av dem er hvor i landet du bor. Altså hvilke temperaturer varmepumpen skal takle, og være tilpasset.

Det er viktig å finne en luft til luft varmepumpe som gjør den jobben du vil ha utført, en som passer på at du alltid har den ønskelige temperaturen i hjemmet ditt.

Enkel å bruke

Du trenger ikke bekymre deg for at en luft til luft varmepumpe skal være vanskelig å bruke. Den er godt tilpasset sånn at alle kan ha en slik i boligen sin. Temperaturen styrer du enkelt og helt uten problemer. Trenger du noen forklaringer vil ikke leverandøren nøle med å gi deg disse. De kan absolutt alt om sitt produkt og har hjulpet mange mennesker med både installasjon og bruk.

Spar penger på å sammenligne

Den beste metoden for å spare penger når du skal finne deg en perfekt luft til luft varmepumpe, er å skaffe deg flere ulike tilbud. Da kan du enkelt se på disse og finne det alternativet som passer deg best. Da står du fritt til å velge tilbudet med den billigste totalprisen.

Vi synes at du skal slippe å ringe rundt til flere selskaper, derfor har vi gjort denne prosessen enkel for deg.

Slik får du pris på luft til luft varmepumpe:

 1. Fyll ut ett skjema (tar ca 3 minutter)
 2. Du velger hvilke leverandører du vil sende det til
 3. Du blir kontaktet med flere gode tilbud
 4. Velg det beste tilbudet for deg

Du kan enkelt fylle ut et skjema på vår side. Denne informasjonen sender vi videre. I mellomtiden kan du lene deg tilbake mens alt går av seg selv. Deretter vil leverandørene være raske til å komme med uforpliktende tilbud. Vi garanterer at samtlige av dem mer enn gjerne vil ha deg som kunde. Så er det selvfølgelig du som bestemmer. Du har da flere muligheter og velger enkelt og greit det som passer best for deg, familien din og boligen din.

Varmepumper i Norge

På det Norske markedet er det en rekke forskjellige varmepumpeleverandører. Noen av de mest kjente varmepumpene er Panasonic og Mitsubishi. Er du på jakt etter varmepumpe kan det være greit å vite at det er flere som tilbyr dette. Du kan blant annet velge mellom: Toshiba, Samsung, LG, IVT, Fujitsu, Fuji, Daikin og Bosch. De som kanskje er minst kjent er Nibe, Sanyo og Sharp, dette er også veldig gode varmepumper, så undersøk gjerne om de kan være aktuelle for deg.

Få tilbud på ny Luft til luft varmepumpe tilpasset ditt behov

Sjekk om du også kan spare penger på ny Luft til luft varmepumpe. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg