cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Toshiba varmepumpe

De fleste har hørt om Toshiba, men visste du at de også produserer varmepumper? Det finnes mange varmepumper der ute, derfor kan det være vanskelig å finne den «perfekte». Toshiba har et godt utvalg av varmepumper, i tillegg til lang erfaring innen bransjen.

Toshiba har over 40 års erfaring innen varmepumpeteknologi, noe som har gjort dem en av de mest ledende. Hos dem er strømsparing, brukervennlighet og komfort i fokus.

Spesielt er luft-luft varmepumpe fra Toshiba populært. ABK er en av de største importørene av varmepumper i Norge og en av deres mest profilerte merkevarer er Toshiba.

Disse pumpene er tilpasset røft, norsk klima. På grunn av dette kommer de godt ut i ulike tester. Hvorfor? Jo, de sparer både strøm og gir et behagelig inneklima som gjør kundene fornøyde.

Generelt har en luft til luft varmepumpe to ulike enheter; ute og inne. Hva er egentlig fordelene med varmepumpe? Først og fremst sparer det deg for kostnader til oppvarming. Det gjør at det blir jevn varme og behagelig temperatur - hele året. I tillegg bedrer det klimaet ved at den både fjerner støv og pollen fra luften.

Toshiba varmepumper

Dette er navnene på noen varmepumpene du finner i utvalget til Toshiba: Toshiba Daiseikai 9, Toshiba Daiseikai 8, Toshiba Daiseikai Polar, Toshiba Shorai, Toshiba Mirai, Toshiba Daiseikai 8 Gulvmodell, Toshiba Multisplitt.

Som du skjønner finnes det mange gode valg du kan gå for hvis du er bestemt på å velge en Toshiba varmepumpe. De fleste av dem er til veggen, men de har også en gulvmodell for de som er avhengig av en slik løsning i hjemmet sitt.

Tilbehør hos Toshiba

Som med det meste annet vi kjøper, så finnes det alltid noe ekstrautstyr eller tilbehør. Slik er det også med varmepumper. Når man skal velge leverandør og merke, kan det være lurt å ha tatt en titt på hva slags tilbehør man kan få tak i til dette utstyret. Dette gjelder spesielt hvis man allerede vet at man trenger noe ekstra til sin varmepumpe.

Hos Toshiba kan du få fjernstyring av varmepumpen din, dette er noe som leveres som tilbehør. Ved å kjøpe dette i tillegg vil du garantert få mer ut av varmepumpen din.

Siden luft til luft-varmepumper kommer med to deler, hvor en av disse delene skal stå ute, er det mange som ser behovet for å ha et hus rundt denne utedelen. Toshiba har varmepumpehus i både tre og metall. For de som synes et slikt hus blir for mye (for stort) har Toshiba også en løsning som er et tak til varmepumpen, denne er i metall.

Varmepumpe

Det er dessverre ikke mulig å påvirke temperaturene ute, disse er det værgudene som råder over. Vi blir derfor pent nødt til å kle godt på oss om vinteren, og slenge de av oss når det blir sommer igjen.

Heldigvis finnes det gode løsninger for å regulere temperaturene inne i våre hjem – og det helt uavhengig av hvordan det måtte være ute.

En av de beste løsningene for å oppnå et godt inneklima er varmepumpe. Dette er det bare flere og flere som ser verdien i, derfor øker salget stadig. Det betyr at markedet utvikler seg fort, flere produsenter slenger seg på og pumpene er i stor utvikling.

Det gir oss igjen mange valg, noe som er bra – men det kan gjøre jobben litt vanskelig. Man blir nødt til å finne frem til den pumpen man skal gå for.

Fordelene med å ha varmepumpe:

 1. Du får et godt inneklima
 2. Jevnere temperatur
 3. Varmer om vinteren
 4. Fungerer som air condition om sommeren
 5. Du blir mer miljøvennlig
 6. Varmepumper er enkle å bruke
 7. Du kommer til å spare penger (strøm)

I Norge er det luft til luft som er den mest vanlige funksjonen for varmepumpene. Det finnes ulike løsninger her, så uansett hvor man bor eller hva slags bolig man har så finnes det en varmepumpe som vil fungere.

Har man et vanlig hus i en relativt passe størrelse, er det ikke noe i veien for å velge en luft til luft-varmepumpe. Det er denne typen det finnes flest av på markedet, altså har du mer å velge mellom når det kommer til både pris og design.

Varmepumpe tilbud

Hvis du har begynt å bevege deg inn i den prosessen hvor du skal lete etter en perfekt varmepumpe og deretter kjøpe og bestille montering, gjør du lurt i å snakke med en del ulike leverandører. Da har du muligheten til å få mer enn ett tilbud, og du får dermed også muligheten til å sammenligne på pris. Da kan du gjerne velge det billigste alternativet, hvis du ønsker det.

Ved å snakke med flere leverandører og be om flere tilbud, lar du på en måte leverandørene sloss litt om deg. Du kan være sikker på at de aller ønsker å kapre deg som kunde.

Hvis du er spesielt opptatt av prislappen, kan det lønne seg å kjøpe varmepumpe og montering utenfor sesong. Dette kan du for eksempel gjøre ved å ta kontakt med en leverandør og spørre dem om når de har minst å gjøre. Kanskje du da har muligheten til å få et bedre tilbud.

Installasjon av varmepumpe

Når du skal velge deg ut en varmepumpe og en leverandør av denne, gjør du lurt i å skaffe deg nok informasjon om selve installasjonen. For eksempel må du være sikker på at prislappen du får servert inkluderer både montasje og produktet. Få gjerne leverandøren til å spesifisere hvor stor del av summen som er for varmepumpen, og hvor stor del som er installasjonsutgift.

Du burde også være klar over at i noen tilfeller kreves det ekstra jobb ved en installering, det kan gjøre at de justerer prisen noe opp etter at pumpen er montert. Noe av det som kan medføre en ekstrautgift er hvis du trenger elektriker til å gjøre endringer/oppgradere noe av det elektriske før pumpen kan installeres.

Dersom du må bore gjennom mur eller noe annet, eller trenger lift eller steilas for å montere pumpen, vil det mest sannsynlig koste deg mer. Det kommer med andre ord an på hva slags bolig du har og hvor pumpen skal være.

Ha en god dialog med leverandøren og still spørsmål, da er du tryggere på at resultatet blir slik du ønsker og til den prisen som er avtalt.

Varmepumpe fra Toshiba

Det finnes mange ulike leverandører som har varmepumpene til Toshiba, og du finner garantert en som kan montere en slik for deg.

Noe av det du får når du velger en varmepumpe fra Toshiba er blant annet at strømutgiftene dine kan synke med opptil 40 %.

Du vil også garantert få et bedre inneklima da varmepumpen kan fjerne støv og pollen for deg. Det er bare å glede seg til sommeren kommer og du endelig kan ha en behagelig temperatur inne!

Varmepumpene fra Toshiba skal være enkle å installere, noe som kan gjøre at prisen for montering ikke blir for høy.

Hvordan fungerer en Toshiba varmepumpe?

Toshiba leverer luft til luft-varmepumper, dette er den vanligste typen. Denne varmepumpen fungerer på den måten at den henter luft utenfra og slipper inn ny luft i huset ditt. Om vinteren blir da kald uteluft plutselig til varme som slippes inn i ditt hus.

Dette betyr at pumpen må ha en innedel som plasseres på et «riktig» sted i boligen din, og en utedel som er festet til huset ditt på utsiden. Det er til denne utedelen man kan kjøpe et «hus» som fungerer som en inngjerding. Da tar du bedre vare på pumpen, og mange synes også at det ser penere ut.

En varmepumpe fra Toshiba består av disse delene:

 • Fordamper
 • Kompressor
 • Kondensator
 • Strupeventil

Toshiba ras 35, Toshiba RAS 25 og Toshiba ras 16

Dette er en varmepumpe som skal være spesielt utviklet med tanke på klimaet vi har i Norge, altså er det en indikasjon på at det er en varmepumpe som vil fungere godt for de fleste av oss. Den skal tåle hardt vær og den skal alltid kunne gi deg gode temperaturer inne.

Disse modellene er det mange som har gått for og mange leverandører har fått levere dem til ulike boliger og mennesker.

Pris på Toshiba

På hjemmesidene til Toshiba opplyser de om prisene på de varmepumpene de har på markedet per nå. Denne oversikten viser oss at de fleste av pumpene ligger på mellom 25.000 og 30.000.

De har også to rimeligere valg som ligger på rett i underkant av 20.000 og 14.000. Du finner også en dyrere variant som ligger på 40.000. Alle disse prisene skal være inkludert montering, men vær oppmerksom på at priser både på varmepumpe og installasjon kan variere fra leverandør til leverandør.

Det kommer an på hva du velger, men disse summene gir deg likevel et innblikk i hva du må ut med om du skal gå for en Toshiba.

Velg Toshiba

Når alt kommer til alt så handler det om å finne en varmepumpe som passer perfekt til boligen din og til de behovene du måtte ha. Dette er noe en leverandør kan hjelpe deg til å finne ut av, de har hjulpet utrolig mange med å oppnå ønsket resultat når det kommer til inneklima og senking av utgifter til strøm.

Det er lurt å bruke fagpersonene for alt de er verdt. Da vil du få best mulig resultat med din nye varmepumpe.

Toshiba sine varmepumper kommer ofte veldig godt ut i ulike tester som gjennomføres. Mange av disse testene kan du finne på nettet og dermed få et bilde av hva som vil være et godt valg. Pass på at du ikke stoler blindt på slike tester – vær kritisk.

Merket Toshiba jobber hele tiden med innovasjon og kommer derfor stadig med nye og oppdaterte utgaver. På denne måten tiltrekker de seg mange kunder hele tiden.

Uansett hva slags varmepumpe og merke du måtte gå for, kommer du garantert til å få bedre inneklima med en pumpe, enn du hadde uten!

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.