Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Panasonic varmepumpe

Det er på tide at du blir litt bedre kjent med utvalget til Panasonic. Før man går til innkjøp av en varmepumpe er det lurt å ha kunnskap om hva som befinner seg på markedet. Kanskje du ender opp med en varmepumpe fra Panasonic?

Du gjør i hvert fall lurt i å sette i gang med prosessen, du burde begynne å lete etter en varmepumpe. Det er nemlig slik at Norge ofte er et kaldt land, det betyr at vi må gjøre visse tiltak for å ha det varmt og godt innendørs.

Lyst på en Panasonic varmepumpe?

En stor fordel med å kjøpe seg en varmepumpe fra Panasonic er at du da får minimum fem års garanti på pumpen din. Dette er noe mange legger merke til fort! NB: For å være sikker på at denne garantien gjelder bør du få varmepumpen installert av en godkjent montør/leverandør.

Tar man en raskt titt på hjemmesidene til Panasonic sine varmepumper, ser man fort at dette utvalget er såpass stort at det nesten er umulig å velge. Dette er egentlig bare et godt utgangspunkt, det betyr at uansett hva slags behov, begrensninger og bolig du måtte ha, kan du finne en varmepumpe hos panasonic.

Hvordan fungerer Panasonic varmepumper?

Som nevnt har Panasonic utrolig mange modeller. En av grunnene til at det finnes så mange modeller, er fordi de har varmepumper som har ulik virkemåte. Panasonic selger både luft til luft-varmepumper, luft til vann-varmepumper og multisplitt.

De aller fleste velger å gå for en av pumpene som er av typen luft til luft, dette er den mest vanlige typen. Denne fungerer ved at den henter luft fra utsiden og bringer annen luft inn til din bolig. Når kald luft hentes utenfra, får du plutselig varm luft sendt inn til deg.

Dette er regulert slik at du alltid har en god temperatur inne. Siden denne pumpen bruker luften og energien som er ute, gjør det at pumpen trenger en utedel. Du får altså en del av pumpen inne, og en del av pumpen ute. Dette har du kanskje lagt merke til hos en nabo?

Ekstrautstyr til din varmepumpe fra Panasonic

Panasonic har også litt tilbehør å by på. Siden varmepumpen din vil ha en utedel, har du muligheter til å kjøpe et varmepumpehus til denne delen. Mange synes at det hele blir mye penere å se på av å gjøre det slik. I tillegg tar du mye bedre vare på maskinen din. Du passer på at snø, løv og møkk holder seg unna. Hos Panasonic finner du du et slik overbygg i furu.

I tillegg til overbygg har Panasonic noe som vil virke fristende for de som er opptatt av å være moderne og for de som er opptatt av teknologi. Du kan nemlig kjøpe tilbehør som gjør at du kan styre varmepumpen din fra en app på smarttelefonen din. Det høres vel ut som en ganske ålreit hverdag?

For de som ikke er like oppdaterte finnes det også en annen løsning. Hvis du har en eldre telefon kan det lønne seg å gå for denne. Det er en SMS-tjeneste. Du kan da fjernstyre pumpen ved å sende tekstmelding. Dette er også tilbehør du får kjøpt til din Panasonic-pumpe!

Dersom du er interessert i kjøpe noe av dette, gjør du lurt i å gi beskjed til leverandøren med en gang. Det er mye bedre å kjøpe alt som en pakke, enn å kjøpe noe nå og noe annet senere. Kanskje du kan få en bedre pakkepris?

Varmepumpe

Lurer du på hvorfor det er så viktig med en varmepumpe? Det er selvfølgelig du som bestemmer, men hadde jeg vært deg hadde jeg gått for en slik investering. Det betyr nemlig at du får et inneklima som gjør noe for både humør og hverdag.

En varmepumpe holder deg varm gjennom hele vinteren og gjør at du slipper å pakke deg inn i 10 pledd og likevel fryse. Når sommeren kommer har du plutselig en air condition, det betyr at du ikke trenger å være redd for at solskinnsdagene med høy temperatur skal falle på datoer hvor du vet du må holde deg innendørs.

Som om ikke disse grunnene er nok, så er det faktisk slik at du kan spare en hel del på å ha varmepumpe. Du kommer til å merke det på strømregningene dine etter kort tid. Det betyr at selv om det er en utgift å kjøpe seg varmepumpe, kan det faktisk hende at du tjener dette inn igjen. En varmepumpe kan du ha i lang tid – det er en god investering. Husk også på at du blir mer miljøvennlig med en varmepumpe i boligen din!

Beste varmepumpe

Du lurer kanskje på hvilken modell som er markedets aller beste varmepumpe? Du er kjempesmart hvis du bruker litt tid på å finne en varmepumpe som holder høy kvalitet, men husk at det handler om dine behov og at du kanskje trenger en annen pumpe enn for eksempel naboen din.

På nettet kan man finne en del tester. Disse testene kan gi et lite innblikk i hva som befinner seg på markedet og hvilke pumper som er best i test. Vi oppfordrer deg likevel til å ikke stole 100 % på disse testene. Husk for det første på at markedet endrer seg fort (det kommer hele tiden nye produkter), og vær nøye med å se når disse testene ble gjennomført, av hvem og hva som faktisk var kriteriene. Det er ikke sikkert at testen legger vekt på det som er det absolutt viktigste for deg.

For å finne varmepumpen som kommer til å gjøre deg fornøyd, er det lurt å snakke med en leverandør. Fortell om dine behov, hvor huset ditt befinner seg, hvor stor bolig du har, hvordan planløsningen din er, hvor mange rom huset/leiligheten har, og hvor mye penger du kan bruke på en varmepumpe. Ha gjerne et budsjett, men husk på dette med at det kan være en investering, det kan hende du får igjen det du bruker.

Varmepumpe pris

Alle som har bestemt seg for å kjøpe en varmepumpe eller vurderer et slikt innkjøp, lurer på hvor mye det kommer til å koste dem. Derfor er det mange som søker etter dette for å finne svar, og i håp om å finne markedets billigste varmepumpe.

Det er et stort hopp fra den billigste pumpen til den dyreste, derfor kan man selvsagt gå for en av de billige. Det kan dog vise seg å være dumt. Når det kommer til varmepumper er det utrolig lurt å ha et kvalitetsprodukt og man ønsker at det er noe som skal vare i lang tid. Tenk bare hvor skuffet du vil bli dersom varmepumpen ikke skaper det inneklimaet du hadde sett for deg. Når det er sagt, er det ikke sikkert du trenger å gå for den dyreste varianten.

Panasonic HE9PKE

Dette kan kanskje sies å være en toppmodell hos Panasonic, i hvert fall er det en varmepumpe mange både selger og kjøper. Den skal ha et fantastisk system som renser luften slik at du får det mye bedre. Både pollen, mugg og bakterier skal bli fjernet av dette systemet!

I tillegg har den gode tilkoblingsmuligheter som gjør at du kan styre den fra telefonen din eller nettbrettet ditt. De som fort plages av støy kan også like denne modellen da den har en helt egen «stillemodus» – dette er nok populært hos mange.

HE9PKE er selvfølgelig også godt tilpasset klimaet vi har i Norge. Du kan derfor være sikker på at du vil kunne få behagelige temperaturer inne, både når det er kaldt ute og når det er varmt ute.

Hvorfor velge Panasonic?

Det finnes mange merker du kan velge mellom, så hvorfor skal du gå for akkurat Panasonic? Det er du som bestemmer og vi har ikke skrevet denne artikkelen for å overtale deg. Nå som du har fått en del informasjon om merket og varmepumper, er du i bedre stand til å ta et valg.

Hvis du synes at Panasonic har lekre varmepumper som gjør akkurat den jobben du er ute etter å få gjort, og du i tillegg kan leve med prisen, da skal du velge Panasonic. Hvis du derimot ikke finner akkurat det du leter etter, da burde du heller velge et annet merke.

Husk at Panasonic har utrolig mange modeller, derfor har du gode valg også innenfor merket. Hvis du er i tvil eller vil høre mer om forskjellene/likhetene, burde du ta kontakt med en leverandør. De hjelper deg gjerne videre!

Gå for varmepumpe Panasonic

Hvis du nå har blitt solgt er det på tide å få gjort kjøpet. Det er alltid dumt å utsette det å skulle kjøpe varmepumpe. Forbered deg på en kald vinter og en varm sommer – ta de grepene som må til for at du skal få det behagelig når du er hjemme. Det er tross alt der vi tilbringer mye av tiden vår.

Skal du skaffe deg en varmepumpe fra Panasonic? Da burde du finne en leverandør som leverer dette merket og deretter avtale en tid for installasjon. Plutselig har du en fantastisk varmepumpe på plass!

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.