cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang

Få tilbud på delkasko

Sammenlign tilbud på delkasko. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.

KUN KJENTE MERKER

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Hva er delkasko?

Delkasko er en bilforsikring som dekker det samme som ansvarsforsikring, skader som du påfører andres eiendeler og personskader. I tillegg er du dekket for brann, tyveri, veihjelp og glasskade.

Men tilfeller hvor du selv har skylden for skade på eget kjøretøy, dekkes ikke.

Hvilke navn som brukes på bilforsikringen kan variere litt fra selskap til selskap. For eksempel kan det hete minikasko noen steder.

Derfor gjelder det å holde tunga rett i munnen og se hva som faktisk dekkes, hvor stor egenandel det er og lignende.

Hva dekker delkasko?

Delkasko dekker skader på personer i og utenfor bilen, skader påført andre kjøretøy, samt skader påført bygninger og eiendeler.

I tillegg dekker delkasko-forsikring:

Verdt å merke seg er at delkasko, eller mini-kasko, ikke dekker tilfeller hvor du selv har skylden.

Viltpåkjørsel - delkasko

Det skjer brått om man er ute og kjører i mørket at man er uheldig og kolliderer med et dyr. Da må viltnemda varsles. 

Enten om du gjør det selv, eller om du gjør det via politiet. Slik at de kan vurdere situasjonen og hva som må gjøres.

Men når alt har roet seg er kanskje spørsmålet: Dekker delkasko påkjørsel av dyr? 

Vel, når det kommer til personskader, er det ansvarsforsikringen som dekker dette. Mens skader på din egen bil gjerne behøver man gjerne kasko eller kasko pluss.

Delkasko eller kasko?

Mange er nok i tvil om hva slags avtale de burde velge. Så her gjelder det å tenke over hva du trenger å dekke. Hvis du velger en forsikringsavtale med kasko, er du dekket for skader på egen bil og skader som du er skyld i. 

Med andre ord mot de fleste type scenarier. Har du en nyere bil eller bil som er verdt mye er dette et lurt valg hvis et uhell er ute og du får skader på egen bil.

Men med større dekning følger også en høyere forsikringspremie. Altså må du betale litt mer per måned for å være bedre dekket. 

Som regel vil nok denne forskjellen være verdt det dersom uhellet er ute. Da slipper du å betale hele regningen for reparasjon på verkstedet selv.

Delkasko eller ansvar?

Spørsmålet som du må svare på er dekning. Hvor god dekning trenger du? Ansvarsforsikring er alle biler på veien lovpålagt å ha. Men dersom du ønsker litt mer trygghet i hverdagen kan delkasko være en god idé.

Du bør også ta hensyn til hva slags type bil du har. Er det en eldre bil uten noe særlig verdi kan kun ansvarsforsikring være fornuftig, og motsatt.

Som regel sier man at biler med verdi under 50.000 kroner ikke trenger kaskoforsikring. Men det handler også om hvorvidt du tåler tapet eller ikke. Noen har kanskje en buffer med et par månedslønninger, men ikke alle.

Når det er snakk om billån, kan det stilles krav til kaskoforsikring. Men det finnes også kaskofritt billån.

Delkasko - pris

Priser på forsikringen kommer an slags bil du har og din historie med forsikringer. For nøyaktige priser må du kontakte forsikringsselskap, slik at de kan vurdere situasjonen din.

Hvis du ønsker å få tilbud om forsikringer fra flere selskap samtidig, har vi et skjema du kan bruke på siden her.

Sjekk pris, hva som dekkes og egenandel hos andre selskaper enn ditt eget. Det er ikke sikkert at verken bilforsikringen eller de andre forsikringene dine er konkurransedyktige. 

Da vet forsikringsselskapene at de konkurrerer om deg som kunde. I tillegg får man ofte rabatt om man samler flere forsikringer hos et selskap.

Vår tjeneste er både gratis og uforpliktende, så du har dermed ingenting å tape på å se hvilke priser og vilkår du kan få. Forhåpentligvis kan du spare noen kroner i året på det.
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer