Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på delkasko

Delkasko dekker bilskade ved brann, tyveri eller tyveriforsøk, skade på glassruter, samt redning og veihjelp, og kan være gunstig om bilen din er litt mindre verdt.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Hva er delkasko?

Delkasko er en bilforsikring som dekker det samme som ansvarsforsikring, skader som du påfører andres eiendeler og personskader. I tillegg er du dekket for tyveri, brann, veihjelp og glasskade.

Hva dekker delkasko?

Delkasko er en type bilforsikring som hovedsakelig dekker bilskade ved skade på personer i og utenfor bilen, skader påført annet kjøretøy, samt skader påført bygninger og eiendeler.

I tillegg dekker delkasko:

  • brann
  • tyveri eller tyveriforsøk
  • skade på glassruter
  • redning og veihjelp
  • rettshjelp

Delkasko eller kasko?

Mange er nok i tvil om hva slags avtale de burde velge. Så her gjelder det å tenke over hva du trenger å dekke. Hvis du velger en avtale med kasko, er du dekket for skader på egen bil og skader som du er skyld i. Med andre ord mot de fleste type scenarioer. Har du en nyere bil eller bil som er verdt mye er dette et lurt valg hvis et uhell er ute og du får skader på egen bil.

Men med større dekning følger også en høyere premie. Altså må du betale litt mer per måned for å være bedre dekket. Som regel vil nok denne forskjellen være verdt det dersom uhellet er ute. Da slipper du å betale hele regningen til verkstedet selv.

Hvilken avtale bør du velge?

Spørsmålet som du må svare på er dekning. Hvor god dekning trenger du? Ansvarsforsikring må jo alle ha. Men dersom du ønsker litt mer trygghet i hverdagen kan delkasko være en god ide.

Du bør også ta hensyn til hva slags type bil du har. Er det en gammel bil uten noe særlig verdi kan det ansvar være fornuftig, og motsatt.

Pris

Delkasko pris kommer an på hva slags bil du har og din historie med forsikring. For en nøyaktig pris må du kontakte selskapet for å få et prisforslag.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.