Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på delkasko

Delkasko dekker bilskade ved brann, tyveri eller tyveriforsøk, skade på glassruter, samt redning og veihjelp, og kan være gunstig om bilen din er litt mindre verdt.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Delkasko

Innen bilforsikring er det hovedsakelig tre typer å velge mellom; ansvarsforsikring, delkasko og full kasko. Noen forsikringsselskaper tilbyr også en enda bedre kasko som ofte blir kalt superkasko, kasko ekstra og så videre.

Hva er delkasko

Delkasko er et rimelig alternativ til bilforsikring. Har du en eldre bil som ikke har veldig stor verdi, vil denne type forsikring både være aktuell og gunstig. Grunnen til dette er at det ikke vil få så store økonomiske konsekvenser om bilen blir ødelagt i forbindelse med en ulykke.

Hva dekker delkasko?

Delkasko er en type bilforsikring som hovedsakelig dekker bilskade ved skade på personer i og utenfor bilen, skader påført annet kjøretøy, samt skader påført bygninger og eiendeler. I tillegg dekker delkasko:

  • brann
  • tyveri eller tyveriforsøk
  • skade på glassruter
  • redning og veihjelp
  • rettshjelp

Veihjelp ved delkasko

Innen delkasko får du dekt veihjelp og redning.

Hærverk på bil

Innen delkasko dekkes hærverk i forbindelse med tyveriforsøk.

Delkasko eller ansvar?

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal velge av ansvarsforsikring og delkasko. Vurderingen bør tas utgangspunkt i verdien på bilen og hvor stor konsekvens det vil få for deg om en ulykke skulle skje.

Ansvar dekker ikke skader på egen bil, og du må derfor kunne klare å håndtere kostnaden ved reparasjon av bil eller i verste fall – skaffe ny bil. Her bør du også vurdere utgiften med ansvar mot å ha delkasko.

Er prisforskjellen såpass stor at du bør velge ansvarsforsikring og heller spare opp mellomlegget i tilfelle en ulykke skjer? For å finne ut hvor mye du kan spare, må du først vite pris på delkasko og ansvar. Dette gjør du enkelt gjennom Tjenestetorget sitt skjema.

Delkasko eller full kasko?

Det er ingen fasit på når man bør velge delkasko eller full kasko. Generelt er det lurt å velge kasko om verdien på bilen din overstiger 100 000 kroner. I praksis vil dette være nye eller relativt nye biler.

Du må med andre ord vurdere hvor dyrt det vil bli for deg om bilen blir ødelagt. Og ikke minst – om du kan håndtere kostnaden. Har du derimot en eldre bil er det ofte gunstig med delkasko.

Sjekk pris på delkasko

Pris på delkasko varierer fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. Om du ønsker å sparer penger lønner det seg derfor å sjekke priser hos flere selskaper. Prisene varierer og det kan være mye penger å spare ved å gjøre et prisbevisst valg.

Du kan enkelt innhente tilbud på delkasko fra flere selskaper gjennom Tjenestetorget. Fyll ut ett enkelt skjema med informasjon om bilen din, samt kontaktinformasjon. Deretter velger du hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Etter noen dager vil du motta tilbud som du enkelt kan sammenligne. Velg beste tilbud og spar masse penger!

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.