cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra HELP og andre selskaper

HELP Forsikring

En velfungerende rettsstat er avhengig av at juridisk hjelp er lett tilgjengelig for folk flest. Nettopp det er noe HELP forsikring har satt seg fore å bidra til. De har nemlig bistått med rettshjelp i mer enn 100 000 saker siden etableringen i 2005. 

De er dessuten det eneste forsikringsselskapet i Skandinavia som har advokatforsikring som spesialfelt. I 2013 ble selskapet en del av forsikringsselskapet ARAG, og i dag har de over 100 jurister i stabben.

I det følgende skal vi se nærmere på en knippe av de ulike rettshjelpforsikringene HELP tilbyr. Det innebærer blant annet advokatforsikring og boligkjøperforsikring, men også såkalt “WebHELP”, en stadig mer aktuell forsikring i dagens digitaliserte verden. 

Advokatforsikring

Forsikringsselskapet tilbyr advokatforsikring for privatpersoner, bedrifter og ansatte. En slik forsikring gir deg og din familie, bedrift eller ansatte rask og spesialisert advokathjelp når dere måtte behøve det. 

Som privatkunde kan du få hele 15 rådgivningstimer hos en av HELPs advokater hvert år. Du er dekket for juridiske kostnader på opptil to millioner kroner, og får dessuten full dekning av eventuelle saksomkostninger. Som kunde av HELP betaler du ingen timepris når du benytter deg av deres advokater. Når det er sagt, må du ut med en egenandel på 4 000 kroner i forbindelse med tvistesaker. 

Bedriftspakken gjelder for bedrifter med inntil ni ansatte og sikrer deg fullverdig advokathjelp innen områder som: arbeidsrett, kontraktsrett, pengekravsrett og skatterett. Prisen ligger på 11 880 kroner i året. Og da får du advokathjelp til en verdi av inntil én million kroner ved eventuelle rettstvister. Videre er ti timer juridisk rådgivning inkludert i året. 

HELP har også en egen advokatforsikring skreddersydd for dine ansatte. Den kan du lese mer om på hjemmesiden deres, www.help.no.  

WebHELP

Hets, ulovlig publisering og annen krenkende oppførsel på internett er et problem som får stadig mer oppmerksomhet. Flere og flere opplever å få falske profiler opprettet i sine navn eller bli utsatt for utpressing og hevnporno. WebHELP er en forsikringspakke som gir deg fullverdig advokathjelp skulle du befinne deg i slike eller lignende situasjoner. 

Med WebHELP får du hjelp til slette innhold som både du selv og andre har publisert på internett. Hver sak gir deg rett til inntil 30 timers juridisk bistand, og du betaler ingen egenandel. Skulle en tvist oppstå, får du dessuten dekket advokathjelp til en verdi av 100 000 kroner. 

WebHELP dekker hele husstanden og koster 298 kroner i året. 

Erfaringer med HELP forsikring

Ved hjelp av forumer og nettsteder som Bytt.no blir det stadig lettere for kunder å dele sine erfaringer med hverandre. Slike tjenester kan være svært nyttige når man skal danne seg oversikt over et markedet. Det er imidlertid visse ting man bør være obs på når man benytter seg av dem. 

Det er nemlig slik at de som legger igjen omtaler gjerne har gjort seg helt spesielle erfaringer. Og den gjennomsnittlige kunden hører man som regel ikke fra. Resultatet er at omtalene spriker svært mye. Og man gjør derfor klokt i å ikke basere sin beslutning utelukkende på slike.

Kundeservice og kontakt

Du finner svar på mange vanlige spørsmål på nettsidene deres. Skulle du imidlertid lure på noe utenom det som står der, er det flere måter å kontakte HELP på. 

Du kan for eksempel besøke dem på følgende adresse: Essendrops gate 3, 0368 Oslo. Eller ringe til tlf: 22 99 99 99. Kundesenteret har åpeningstider fra 08:30 til 16:30 alle hverdager. 

Skriftlige henvendelser kan rettes til [email protected]

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig