Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra NAF og andre selskaper

NAF Forsikring

NAF(Norges Automobil forbund) ble stiftet i  mai 1924. NAF er en medlemsorganisasjon som jobber innenfor samferdsel, i all hovedsak med ting som trafikksikkerhet, bilers påvirkning på miljøet, bedre veier og infrastruktur med mer.

De satser også blant annet på MC, og har flere MC-klubber rundt om i landet. Mange er nok kjent med NAF veihjelp, som er en tjeneste som tilbys både i Norge og i utlandet. For å kunne benytte deg av NAF veihjelp må du være medlem hos dem. Per dags dato koster et medlemskap med veihjelp kr. 1220,- per år.

Man kan også velge å være medlem uten veihjelp, da koster dette kr. 600,- per år. NAF tilbyr mange medlemsfordeler til sine medlemmer ut over veihjelp, blant annet advokatbistand, bilteknisk rådgivning og mye mer. NAF har nå over 500 000 medlemmer. 
NAF har hatt tilbud om forsikringer til sine medlemmer helt siden 1935. De tilbyr forsikringer for bil, MC, campingvogn og reiseforsikring. 

NAF forsikring - Gjensidige

NAF samarbeider med Gjensidige for å gi tilbud om forsikringer til sine medlemmer. Som NAF medlem får du mange rabatter hos Gjensidige, blant annet følgende rabatter og fordeler:

  • 2000,- i redusert egenandel ved skade – dette gjelder for kollisjonsskader, og er per år. Du må ha minst tre forsikringer i Gjensidige for å få denne fordelen
  • Du får 14% rabatt på første forsikring, og 18% samlerabatt ved minimum tre forsikringer
  • Man kan få inntil 22% rabatt på ny bilforsikring(dette er inkludert samlerabattene over)
  • Inntil 10% ekstra rabatt på behandlingsforsikring
  • På ny mc-forsikring kan man få inntil 5% rabatt
  • Kjøper du forsikringene på nettsiden til Gjensidige kan man få ytterligere 10% rabatt det første året
  • Du kan få gratis trygghetssjekk på ditt nærmeste NAF-senter, hvis du har kasko eller bil-pluss forsikring
  • Du kan få utbetaling av Gjensidige kundeutbytte

Det kan være greit å merke seg at rabattene og fordelene kun gjelder private forsikringer, og man får ikke rabatt på liv- og helseforsikringer. Har du slike forsikringer i Gjensidige, er de med på å telle på samlerabatten. 

Erfaringer med NAF forsikring

Det ligger lite erfaringer på nettet hvis man søker på NAF forsikring, men hvis man tar et Googlesøk på Gjensidige forsikring så får man opp mer. Dette kan gi et godt bilde, da forsikringene uansett er gjennom Gjensidige, men man får ekstra rabatter dersom man er NAF-medlem. 

På nettsiden bytt.no har Gjensidige forsikringer fått en scoore på 3,6 av 5 poeng. Selskapet kommer på 5 plass av 25 forsikringsselskap. 72% av de som har uttalt seg på denne siden anbefaler Gjensidige forsikringer. Noen av de mindre bra kommentarene går ut på at man opplever at man har et høyere bonustap ved skade enn i andre selskaper. Flere trekker også frem høy pris som en negativ ting, sammen med dårlig veiledning ved skade eller tap. Andre trekker frem god kundeservice og rakst oppgjør ved skade som positive ting ved Gjensidige. 

NAF Forsikring – kundeservice og kontaktinformasjon

Man må gå gjennom Gjensidige for å snakke om forsikringer gjennom NAF. På NAF sine hjemmesider er det linker til Gjensidige, slik at det er enkelt å finne frem. 

Gjensidige har egen App der du enkelt får oversikt over dine forsikringer. Du kan også logge deg inn på Din Side på hjemmesiden til selskapet. Du kan ringe 23 21 31 00 – tastevalg 3 – for komme i kontakt med forsikringsselskapet. Du kan også ringe 915 03100 for å snakket med Gjensidige. 

NAF har postadresse Skippergata 4, Postboks 9343 Grønland, 0135 Oslo. De ulike lokalkontorene har egne besøksadresser, disse finner du enkelt på NAF sin hjemmeside. På hjemmesiden til Gjensidige kan du chatte med kundeservice eller fylle ut et skjema for å bli kontaktet. 

Åpningstidene for privatkunder er:

Forsikring og bank
Mandag-torsdag 8-21
Fredag 8-18
Lørdag 9-16 (forsikring)

Skadesenter
Mandag-fredag 10-15

Skade kan også meldes inne på Min Side, ved å logge seg inn med bank-id. 

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig