Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

NAF

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet NAF. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil NAF Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

NAF

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra NAF og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

NAF Forsikring

NAF(Norges Automobil forbund) ble stiftet i  mai 1924. NAF er en medlemsorganisasjon som jobber innenfor samferdsel, i all hovedsak med ting som trafikksikkerhet, bilers påvirkning på miljøet, bedre veier og infrastruktur med mer.

De satser også blant annet på MC, og har flere MC-klubber rundt om i landet. Mange er nok kjent med NAF veihjelp, som er en tjeneste som tilbys både i Norge og i utlandet. For å kunne benytte deg av NAF veihjelp må du være medlem hos dem. Per dags dato koster et medlemskap med veihjelp kr. 1220,- per år.

Man kan også velge å være medlem uten veihjelp, da koster dette kr. 600,- per år. NAF tilbyr mange medlemsfordeler til sine medlemmer ut over veihjelp, blant annet advokatbistand, bilteknisk rådgivning og mye mer. NAF har nå over 500 000 medlemmer. 
NAF har hatt tilbud om forsikringer til sine medlemmer helt siden 1935. De tilbyr forsikringer for bil, MC, campingvogn og reiseforsikring. 

NAF forsikring - Gjensidige

NAF samarbeider med Gjensidige for å gi tilbud om forsikringer til sine medlemmer. Som NAF medlem får du mange rabatter hos Gjensidige, blant annet følgende rabatter og fordeler:

 • 2000,- i redusert egenandel ved skade – dette gjelder for kollisjonsskader, og er per år. Du må ha minst tre forsikringer i Gjensidige for å få denne fordelen
 • Du får 14% rabatt på første forsikring, og 18% samlerabatt ved minimum tre forsikringer
 • Man kan få inntil 22% rabatt på ny bilforsikring(dette er inkludert samlerabattene over)
 • Inntil 10% ekstra rabatt på behandlingsforsikring
 • På ny mc-forsikring kan man få inntil 5% rabatt
 • Kjøper du forsikringene på nettsiden til Gjensidige kan man få ytterligere 10% rabatt det første året
 • Du kan få gratis trygghetssjekk på ditt nærmeste NAF-senter, hvis du har kasko eller bil-pluss forsikring
 • Du kan få utbetaling av Gjensidige kundeutbytte

Det kan være greit å merke seg at rabattene og fordelene kun gjelder private forsikringer, og man får ikke rabatt på liv- og helseforsikringer. Har du slike forsikringer i Gjensidige, er de med på å telle på samlerabatten. 

Erfaringer med NAF forsikring

Det ligger lite erfaringer på nettet hvis man søker på NAF forsikring, men hvis man tar et Googlesøk på Gjensidige forsikring så får man opp mer. Dette kan gi et godt bilde, da forsikringene uansett er gjennom Gjensidige, men man får ekstra rabatter dersom man er NAF-medlem. 

På nettsiden bytt.no har Gjensidige forsikringer fått en scoore på 3,6 av 5 poeng. Selskapet kommer på 5 plass av 25 forsikringsselskap. 72% av de som har uttalt seg på denne siden anbefaler Gjensidige forsikringer. Noen av de mindre bra kommentarene går ut på at man opplever at man har et høyere bonustap ved skade enn i andre selskaper. Flere trekker også frem høy pris som en negativ ting, sammen med dårlig veiledning ved skade eller tap. Andre trekker frem god kundeservice og rakst oppgjør ved skade som positive ting ved Gjensidige. 

NAF Forsikring – kundeservice og kontaktinformasjon

Man må gå gjennom Gjensidige for å snakke om forsikringer gjennom NAF. På NAF sine hjemmesider er det linker til Gjensidige, slik at det er enkelt å finne frem. 

Gjensidige har egen App der du enkelt får oversikt over dine forsikringer. Du kan også logge deg inn på Din Side på hjemmesiden til selskapet. Du kan ringe 23 21 31 00 – tastevalg 3 – for komme i kontakt med forsikringsselskapet. Du kan også ringe 915 03100 for å snakket med Gjensidige. 

NAF har postadresse Skippergata 4, Postboks 9343 Grønland, 0135 Oslo. De ulike lokalkontorene har egne besøksadresser, disse finner du enkelt på NAF sin hjemmeside. På hjemmesiden til Gjensidige kan du chatte med kundeservice eller fylle ut et skjema for å bli kontaktet. 

Åpningstidene for privatkunder er:

Forsikring og bank
Mandag-torsdag 8-21
Fredag 8-18
Lørdag 9-16 (forsikring)

Skadesenter
Mandag-fredag 10-15

Skade kan også meldes inne på Min Side, ved å logge seg inn med bank-id. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer