cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Gouda og andre selskaper

Gouda reiseforsikring

Selskapet Gouda reiseforsikring har vært en del av det nordiske forsikringsmarkedet siden midten av 90-tallet. I 2002 etablerte de seg også i Norge. Det begynte smått med tre ansatte i noen mindre lokaler i Oslo. Veksten lot imidlertid ikke vente på seg. Og knappe ti år senere flyttet de til større lokaler med fire ganger så mange ansatte.

Til å begynne med solgte Gouda kun forsikringer til privatmarkedet gjennom utvalgte reisebyråer og agenter. I dag leverer de i tillegg reiseforsikringer til en flere store bedrifter og organisasjoner. 

Gouda reiseforsikring har vært en del av Gjensidige forsikring ASA siden 2013. Gjensidige kjøpte da opp Gouda i Sverige, Finland og Danmark så vel som Norge. 

Privat reiseforsikring

Reiseforsikring er ikke bare reiseforsikring. Hvilken løsning du bør gå for avhenger blant annet av hvor hen og hvor lenge du skal reise. Gouda har gjort det enkelt for deg. Når du går inn på hjemmesiden deres, kan du velge mellom fem reisealternativer. Så fort du har funnet beskrivelsen som passer din reise best, blir du sendt videre til en passende forsikring.

La oss si at du er student og skal på utveksling i tre-fire måneder. Du finner fram til beskrivelsen «Studieopphold i utlandet» og blir videresendt til studentforsikringen «Student utland». Dette er ifølge Gouda selv en av de beste studentforsikringene på markedet. Både hva gjelder pris og dekning. 

Eller la oss si at du er over 70 år og leter etter en passende forsikring. Du trykker på «ferie- og fritidsreiser for personer over 70 år» og kommer til siden for seniorreiseforsikring. Denne gjelder for reiser inntil tolv måneder, og er skreddersydd for deg over 70 år. 

Bedriftsreiseforsikring

I dag tilbyr Gouda som nevnt også reiseforsikringer for bedriftskunder. Når du skal tegne en bedriftsreiseforsikring hos Gouda, velger du selv hvor mye den skal dekke for dine ansatte. Du kan for eksempel begrense dekningen til jobbrelaterte reiser. Eller i tillegg la den gjelde ferie- og fritidsreiser for både dine ansatte og familien deres. 

Gouda reiseforsikring har også egne forsikringer for ansatte i norske bedrifter som skal ha et lengre arbeidsopphold utenlands. De har også løsninger for ansatte fra andre land som kommer til Norge i samme ærend. 

Gouda ønsker å sette en høy standard både for seg selv og bransjen for øvrig. Derfor har de formulert en såkalt «bedriftsgaranti» hvor det står beskrevet hva du kan forvente av dem som forsikringsselskap. 

Det innebærer korte svartider: Innen 24 timer per e-post og behandling av søknader. Du skal dessuten kunne forvente å bli tilsendt et tilbud og få respons på skadekrav innen tre dager. De setter dessuten prestisje i rask svartid hos alarmsentralen. Denne ligger per i dag på gjennomsnittlige 12 sekunder på telefon.

Erfaringer med Gouda reiseforsikring

De siste årene er det kommet flust av tjenester som tillater kunder å dele erfaringen sine med hverandre. Dette kan være nyttige verktøy når man skal danne seg oversikt over et marked. Det er imidlertid visse ting man skal være obs på når man benytter seg av dem.

En ting du fort vil oppdage, er at omtalene ofte spriker veldig. Det er enten snakk om skamros eller full slakt, og de mer nyanserte omtalene er det langt mellom. Dette skyldes antakelig at de som tar seg bryet med å skrive, har gjort seg spesielle erfaringer. Den gjennomsnittlige brukeropplevelsen blir på den måten ofte fraværende.

Av den grunn anbefales det også å oppsøke mer uhildede omtaler og oversikter når man skal velge forsikringsselskap. Aktører som TV 2 hjelper deg og flere riksdekkende aviser har for eksempel med jevne mellomrom tester av reiseforsikringer.

Kundeservice og kontakt

Du finner som regel svar på ofte stilte spørsmål på hjemmesiden deres. Skulle du ønske å kontakte dem, gjør du det enklest via telefon: 24 14 45 70. Salgsavdelingen har åpent fra 09:00 til 15:00 alle hverdager. Skal du derimot melde skade, må du forholde deg til åpningstidene 10:00-15:00 mandag til fredag. 

Skriftlige henvendelser kan rettes til [email protected] eller [email protected]. Postadressen deres er: 

Gouda Reiseforsikring
Postboks 700 Sentrum
0106 OSLO

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig

Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer