Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Tide

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Tide. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Tide Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Tide Forsikring og andre selskaper

Tide

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Tide og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Tide Forsikring

Tide tilbyr forsikringer til det norske personmarkedet. Selskapet ble startet i 2007, og har i dag rundt 40 ansatte. Selskapet ønsker å være nær kundene sine, og har derfor kontorer rundt om i hele landet. 

Tide Reiseforsikring

Reiseforsikringen gir deg ekstra trygghet når du er på reisefot. Tides reiseforsikring har lang varighet, og gjelder for reiser opptil 70 dager. Blir bagasjen forsinket eller tapt, kan du trøste deg med at du får svært gode vilkår og høy dekning på forsikringen. 

Kommer du over uforutsette hendelser på reisen din, sørger forsikringen fra Tide for at disse hendelsene ikke påvirker deg økonomisk. 

Ønsker du et tilbud på reiseforsikring, kan du booke et telefonmøte eller hjemmebesøk på Tide sine hjemmesider. 

Tide Bilforsikring

Fordelene er mange med bilforsikring hos Tide. Du kan være trygg på at du får en av markedets beste bilforsikringer, og at du får hjelp til å velge en bilforsikring som passer deg som hånd i hanske. 

Du får rask opptjening av bonus, som betyr at bilforsikringen din raskt blir billigere om du ikke er uheldig. Bilforsikringen gir deg gode prise og lave egenandeler, og dekker rens om du skulle være så uheldig å fylle feil drivstoff på tanken.

Hva slags bilforsikring bør du velge?

Bilforsikringen som passer deg best, avhenger i stor grad av hvor avhengig du er av bilen, og hvor mye bilen koster / er verdt. Har du en eldre bil, kan du som regel fint gå for en billigere forsikring. Har du derimot en ny, og dyr bil, bør du vurdere en bilforsikring med god dekning. 

Mange av de beste bilforsikringene har ny bil-garanti ved totalskade, for biler som er inntil 3 år gamle. Blir bilen totalskadd, får du en helt ny bil av samme modell.

Forsikringene du kan velge mellom er Ansvar, delkasko, kasko og premium. Forsikringene varierer i pris og dekning. Her er forskjellene mellom de fire forsikringene.

Ansvar:

Lovpålagt for alle registrerte kjøretøy. Forsikringen dekker skadene motorvognen påfører andre mennesker eller gjenstander. 

Delkasko:

Med delkasko får du dekket brann, tyveri, hærverk, reparasjon og skifte av glassrute. Har du av en eller annen grunn behov for veihjelp, dekkes dette også av forsikringen. 

Kasko:

Utover det som dekkes i delkasko, dekker kaskoforsikringen skade på eget kjøretøy og leie av bil ved skade i 15 dager (31 dager ved tyveri). Fyller du feil drivstoff på bilen, dekker forsikringen rens og reparasjon.

Premium:

Dette er den mest omfattende bilforsikringen du kan ha. Du kan lese mer om hva forsikringen dekker på Tide sine nettsider - www.tideforsikring.no 

Tide Klubbdeal

Klubbdeal er en familiepakke som samtidig støtter din lokale klubb. Velger du klubbdeal går 5% av forsikringspremien din til klubben du velger. Du velger selv hvilket aldersbestemt lag som skal få pengene, og 3 av forsikringspremien går til det aldersbestemte laget. De resterende 2 prosentene går til moderklubben du har valgt å støtte. 

Tide forsikring - Kundeservice og kontakt

For å få oversikt over ditt kundeforhold og dine forsikringer, kan du logge inn på MIn Side. Har du spørsmål eller er det noe du lurer på? Da kan du kontakte selskapet på telefon - +47 35 98 58 00, eller mail - [email protected]
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer