cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Tide og andre selskaper

Tide Forsikring

Tide tilbyr forsikringer til det norske personmarkedet. Selskapet ble startet i 2007, og har i dag rundt 40 ansatte. Selskapet ønsker å være nær kundene sine, og har derfor kontorer rundt om i hele landet. 

Tide Reiseforsikring

Reiseforsikringen gir deg ekstra trygghet når du er på reisefot. Tides reiseforsikring har lang varighet, og gjelder for reiser opptil 70 dager. Blir bagasjen forsinket eller tapt, kan du trøste deg med at du får svært gode vilkår og høy dekning på forsikringen. 

Kommer du over uforutsette hendelser på reisen din, sørger forsikringen fra Tide for at disse hendelsene ikke påvirker deg økonomisk. 

Ønsker du et tilbud på reiseforsikring, kan du booke et telefonmøte eller hjemmebesøk på Tide sine hjemmesider. 

Tide Bilforsikring

Fordelene er mange med bilforsikring hos Tide. Du kan være trygg på at du får en av markedets beste bilforsikringer, og at du får hjelp til å velge en bilforsikring som passer deg som hånd i hanske. 

Du får rask opptjening av bonus, som betyr at bilforsikringen din raskt blir billigere om du ikke er uheldig. Bilforsikringen gir deg gode prise og lave egenandeler, og dekker rens om du skulle være så uheldig å fylle feil drivstoff på tanken.

Hva slags bilforsikring bør du velge?

Bilforsikringen som passer deg best, avhenger i stor grad av hvor avhengig du er av bilen, og hvor mye bilen koster / er verdt. Har du en eldre bil, kan du som regel fint gå for en billigere forsikring. Har du derimot en ny, og dyr bil, bør du vurdere en bilforsikring med god dekning. 

Mange av de beste bilforsikringene har ny bil-garanti ved totalskade, for biler som er inntil 3 år gamle. Blir bilen totalskadd, får du en helt ny bil av samme modell.

Forsikringene du kan velge mellom er Ansvar, delkasko, kasko og premium. Forsikringene varierer i pris og dekning. Her er forskjellene mellom de fire forsikringene.

Ansvar:

Lovpålagt for alle registrerte kjøretøy. Forsikringen dekker skadene motorvognen påfører andre mennesker eller gjenstander. 

Delkasko:

Med delkasko får du dekket brann, tyveri, hærverk, reparasjon og skifte av glassrute. Har du av en eller annen grunn behov for veihjelp, dekkes dette også av forsikringen. 

Kasko:

Utover det som dekkes i delkasko, dekker kaskoforsikringen skade på eget kjøretøy og leie av bil ved skade i 15 dager (31 dager ved tyveri). Fyller du feil drivstoff på bilen, dekker forsikringen rens og reparasjon.

Premium:

Dette er den mest omfattende bilforsikringen du kan ha. Du kan lese mer om hva forsikringen dekker på Tide sine nettsider - www.tideforsikring.no 

Tide Klubbdeal

Klubbdeal er en familiepakke som samtidig støtter din lokale klubb. Velger du klubbdeal går 5% av forsikringspremien din til klubben du velger. Du velger selv hvilket aldersbestemt lag som skal få pengene, og 3 av forsikringspremien går til det aldersbestemte laget. De resterende 2 prosentene går til moderklubben du har valgt å støtte. 

Tide forsikring - Kundeservice og kontakt

For å få oversikt over ditt kundeforhold og dine forsikringer, kan du logge inn på MIn Side. Har du spørsmål eller er det noe du lurer på? Da kan du kontakte selskapet på telefon - +47 35 98 58 00, eller mail - [email protected]

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig

Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer