Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Tide Forsikring

Få tilbud på forsikring fra Tide og opp til 2 andre forsikringsselskaper, helt uforpliktende. Sammenlign og velg det beste tilbudet.

Tide Forsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

Tide Forsikring

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Tide. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Tide Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Tide Forsikring og andre selskaper

Dette bør du sjekke

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Tide og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

Sjekk dette før du velger forsikring fra %codan%
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Erfaringer etter å ha innhentet tilbud med Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Tide Forsikring

Tide tilbyr forsikringer til det norske personmarkedet. Selskapet ble startet i 2007, og har i dag rundt 40 ansatte. Selskapet ønsker å være nær kundene sine, og har derfor kontorer rundt om i hele landet. 

Tide Reiseforsikring

Reiseforsikringen gir deg ekstra trygghet når du er på reisefot. Tides reiseforsikring har lang varighet, og gjelder for reiser opptil 70 dager. Blir bagasjen forsinket eller tapt, kan du trøste deg med at du får svært gode vilkår og høy dekning på forsikringen. 

Kommer du over uforutsette hendelser på reisen din, sørger forsikringen fra Tide for at disse hendelsene ikke påvirker deg økonomisk. 

Ønsker du et tilbud på reiseforsikring, kan du booke et telefonmøte eller hjemmebesøk på Tide sine hjemmesider. 

Tide Bilforsikring

Fordelene er mange med bilforsikring hos Tide. Du kan være trygg på at du får en av markedets beste bilforsikringer, og at du får hjelp til å velge en bilforsikring som passer deg som hånd i hanske. 

Du får rask opptjening av bonus, som betyr at bilforsikringen din raskt blir billigere om du ikke er uheldig. Bilforsikringen gir deg gode prise og lave egenandeler, og dekker rens om du skulle være så uheldig å fylle feil drivstoff på tanken.

Hva slags bilforsikring bør du velge?

Bilforsikringen som passer deg best, avhenger i stor grad av hvor avhengig du er av bilen, og hvor mye bilen koster / er verdt. Har du en eldre bil, kan du som regel fint gå for en billigere forsikring. Har du derimot en ny, og dyr bil, bør du vurdere en bilforsikring med god dekning. 

Mange av de beste bilforsikringene har ny bil-garanti ved totalskade, for biler som er inntil 3 år gamle. Blir bilen totalskadd, får du en helt ny bil av samme modell.

Forsikringene du kan velge mellom er Ansvar, delkasko, kasko og premium. Forsikringene varierer i pris og dekning. Her er forskjellene mellom de fire forsikringene.

Ansvar:

Lovpålagt for alle registrerte kjøretøy. Forsikringen dekker skadene motorvognen påfører andre mennesker eller gjenstander. 

Delkasko:

Med delkasko får du dekket brann, tyveri, hærverk, reparasjon og skifte av glassrute. Har du av en eller annen grunn behov for veihjelp, dekkes dette også av forsikringen. 

Kasko:

Utover det som dekkes i delkasko, dekker kaskoforsikringen skade på eget kjøretøy og leie av bil ved skade i 15 dager (31 dager ved tyveri). Fyller du feil drivstoff på bilen, dekker forsikringen rens og reparasjon.

Premium:

Dette er den mest omfattende bilforsikringen du kan ha. Du kan lese mer om hva forsikringen dekker på Tide sine nettsider - www.tideforsikring.no 

Tide Klubbdeal

Klubbdeal er en familiepakke som samtidig støtter din lokale klubb. Velger du klubbdeal går 5% av forsikringspremien din til klubben du velger. Du velger selv hvilket aldersbestemt lag som skal få pengene, og 3 av forsikringspremien går til det aldersbestemte laget. De resterende 2 prosentene går til moderklubben du har valgt å støtte. 

Tide forsikring - Kundeservice og kontakt

For å få oversikt over ditt kundeforhold og dine forsikringer, kan du logge inn på MIn Side. Har du spørsmål eller er det noe du lurer på? Da kan du kontakte selskapet på telefon - +47 35 98 58 00, eller mail - [email protected]
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.