Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

If

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet If. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil If Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra If Forsikring og andre selskaper

If

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra If og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

If Forsikring

If skadeforsikring er et forsikringsselskap som blant annet samarbeider med Trygg trafikk, norsk barnevernforening og CICERO Senter for klimaforskning. 

Selskapet har kunder i hele norden, i Norge, Sverige, Danmark og Finland. De tilbyr også forsikring i Estland, Latvia og Litauen, også kjent som Baltikum. 

Selskapet har fire forskjellige forretningsområder: privat, bedrift, industri og Baltikum. I dag har bedriften nærmere 4 millioner kunder og 6800 ansatte i Norden og Baltikum. Det norske kontoret ligger på Vækerø i Oslo.

If bilforsikring

Med en bilforsikring hos if får du ingen bonustap ved parkeringsskader, og maksimalt 10% bonustap ved andre skader. Forsikringen skal være enkel, billig og rettferdig for kundene. 

Har du bilforsikringen Super, får du en helt ny bil om bilen din blir totalskadet. Forutsetningen for at du skal få helt ny bil, er at bilen må være under 3 år gammel. 

Skal du bytte fra et annet forsikringsselskap til if, er det viktig at du sikrer deg riktig bonus. Når du bytter fra et annet forsikringsselskap får du minimum 40% bonus, eller den bonusen du har hos ditt nåværende forsikringsselskap. 

I tillegg til at du unngår bonustap ved parkeringsskader, får du maksimalt 5% bonustap om du har bonus på 75% eller mer. Har du 70% bonus, får du et maksimalt bonustap på 10%.

Velg bilforsikringen som passer for deg

Hos if kan du velge mellom fem forskjellige bilforsikringer. Finn forsikringen som passer best for deg, bilen din og dine behov. De fem forskjellige alternativene finner du nedenfor:

 • Super bilforsikring
 • Kasko bilforsikring
 • Kasko bilforsikring (uten leiebil)
 • Delkasko bilforsikring
 • Ansvarsforsikring

Alle biler er lovpålagt ansvarsforsikring for å få lov til å kjøre på veien. Utover dette står du fritt til å velge forsikringen som kler ditt behov. Prisen på forsikringen din varierer med egenandelen du er villig til å betale. Hos if kan du velge alt fra 4000 kroner til 25000 kroner. Siste alternativ vil nødvendigvis være langt billigere enn det første, men til gjengjeld skal det ganske store skader til før du får bruk for forsikringen på bilen. 

Super bilforsikring er anbefalt til de som nylig har kjøpt seg ny bil. Da får du blant annet en splitter ny bil om bilen skulle bli totalskadet i en ulykke. Forsikringen er svært gunstig og dekker stort sett alt av feil på bilen. 

If Skadeforsikring

Skadeforsikring, eller ulykkesforsikring, er en ekstra trygghet dersom du skulle bli skadet i en ulykke. Ulykkesforsikringen dekker medisinsk invaliditet, behandlingsutgifter, dødsfall og psykologisk førstehjelp. 

Du kan få utbetalt opptil 4 millioner i erstatning ved en alvorlig ulykke. 

If reiseforsikring

Med helårs reiseforsikring er du forsikret fra du går ut døra hjemme. Forsikringen gjelder reiser fra 45 til 180 dager, avhengig av vilkårene du selv velger. Kundene kan velge mellom standard reiseforsikring og Super. 

Med en reiseforsikring er du sikret når du forlater hjemmet ditt. Forsikringsselskapet erstatter skader på eiendeler grunnet uhell, utgifter ved sykdom, forsinket bagasje, avlyste reiser osv. 

If innboforsikring

Du får superdekning på innboforsikringen din dersom du velger ifs beste innboforsikring - Super. I motsetning til andre innboforsikringer, dekker denne uhell og tyveri også når du tar med deg eiendelene dine ut av huset. Er du uheldig og søler ut over PCen din? Ingen problem, Super innboforsikring dekker dette også. 

Fordeler og gode grunner til å velge Super innboforsikring:

 • Best på sykkel
 • Mobilforsikring inkludert
 • Best på skadedyr

If bedrift

Du kan velge mellom en rekke forsikringer til bedriften din. Alle bedrifter er forskjellige, og varierer svært mye i form av størrelse og bedriftens behov for forsikring. Sender du inn noen få opplysninger vil du motta et tilbud i retur som er tilpasset bedriftens behov.

Hvorfor bør du velge bedriftsforsikring hos if? Her er noen grunner:

 • Du får god og personlig rådgivning.
 • Selskapet er kjent med mange forskjellige bransjer, og skreddersyr en forsikring som oppfyller alle bransjekravene i din bedrifts bransje.
 • Betalingen kan deles opp over 12 måneder uten ekstra kostnader.

If - Kundeservice og Kontakt

Har du spørsmål eller trenger hjelp til noe? Da kan du ta kontakt med kundeservice på telefon - 21 49 24 00. En kundebehandler vil gjøre sitt beste for å svare på dine spørsmål, og hjelpe deg med det du trenger. 

Adresse: 
Drammensveien 264
0283 Oslo

Post:
Postboks 240
1326 Lysaker
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer