Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Komplett Forsikring

Få tilbud på forsikring fra Komplett og opp til 2 andre forsikringsselskaper, helt uforpliktende. Sammenlign og velg det beste tilbudet.

Komplett Forsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

Komplett Forsikring

På lik linje som de var en nettbutikk leverte de også forsikringer. Dette var forsikringer fra Troll forsikring. I 2018 ble de kjøpt opp av Tryg, noe som videre har ført til at komplett sine forsikringstakere har blitt overført hit, uten samme betingelser som før. 

Få tilbud fra Komplett Forsikring og andre selskaper

Dette bør du sjekke

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Komplett og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

Sjekk dette før du velger forsikring fra %codan%
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Erfaringer etter å ha innhentet tilbud med Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Komplett forsikring 

Du har sikkert hørt om nettstedet komplett.no? Nettbutikken der du kan kjøpe alt fra kjøleskap til en gamingpc. I en periode leverte også Komplett forsikringer. Forsikringene ble levert av Troll forsikring. I 2018 ble Troll kjøpt opp av Tryg Forsikring. Forsikringstakere av Komplett forsikring, har nå sine forsikringer i Tryg. 

Ved overføring til nytt selskap fikk ikke kundene beholde den samme prisen og vilkårene som i Komplett forsikring. Disse ble i sin helhet overført til Tryg ved nytt hovedforfall. I praksis betyr dette at Komplett forsikring i dag ikke eksisterer, og det er ikke mulig å tegne forsikringer gjennom Komplett. 
 

INNHOLDSFORTEGNELSE
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.