Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Jernbanepersonalets bank og forsikring

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Jernbanepersonalets bank og forsikring. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Jernbanepersonalets bank og forsikring Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Jernbanepersonalets bank og forsikring Forsikring og andre selskaper

Jernbanepersonalets bank og forsikring

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Jernbanepersonalets bank og forsikring og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Jernbanepersonalets bank og forsikring

Jerbanepersonalets bank og forsikring (Jbf) er et finanskonsern først og fremst ment for deg med tilknytning til jernbanen. Mens banken er åpen for alle, må du være en del av “jernbanefamilen” for å bli forsikringskunde. Det betyr ikke at du må være ansatt i jernbanen selv. De har nemlig også gode tilbud til deg som er ektefelle, barn eller barnebarn av noen med jernbanerelatert arbeid. 

Jbf ble etablert i 2001 av Jernbanepersonalets Forsikring Gjensidig og Jernbanepersonalets Sparebank. Begge disse virksomhetene ble i sin tid dannet av og for jernbanepersonalet selv. Jbf er derfor historisk sett et konsern med sterk tilknytning til NSBs ulike fagorganisasjoner og drives helt uten profittmotiver.

Jbf – en totalleverandør

Jernbanepersonalets bank og forsikring er en såkalt totalleverandør. Det vil si at du kan få samtlige av dine bank- og forsikringsbehov dekket hos dem. I tillegg til alminnelige banktjenester, som sparing og lån, samt forsikring, kan Jbf også hjelpe deg med økonomisk rådgivning. Det betyr du som kunde av Jbf ikke bare møter effektive digitale løsninger, men også ekte mennesker.

Jernbanepersonalets bank og forsikring tilbyr nær sagt alt innen forsikring. Enten det er katta, huset eller bilen du skal forsikre, kan du være trygg på at Jbf har noe for deg. I det følgende skal vi se nærmere på to av deres mer brukte forsikringspakker: reise- og personforsikring. 

Reiseforsikring

Hos Jernbanepersonalets bank og forsikring kan du velge mellom to ulike varianter reiseforsikring: standard og super. Standardpakken er som navnet tilsier en løsning som gir deg alt det du kan forvente av en alminnelig reiseforsikring. Det vil si at du får eventuelle avbestillinger, skadd eller frastjålet gods, reiseavbrudd og liknende hendelser dekket. 

Velger du “Super”-løsningen, forlenges blant annet perioden forsikringen gjelder med drøye to uker. Det er heller ikke krav til overnatting, og forsikringen dekker også yrkesreiser og skade på leiebil. Dessuten slipper du å betale egenandel ved skade. 

I tillegg til disse to løsningene kan du velge om forsikringen skal gjelde kun deg eller hele familien. Hvis du går for sistnevnte løsning, dekkes samboer og ektefelle samt barn under 21 år. 

Personforsikring

Mange tenker kanskje først og fremst på skadeforsikring når de hører ordet “forsikring”. Men også liv og helse kan forsikres. Som enslig er det kanskje ikke like aktuelt. Men mange har felles økonomi og er avhengig av en annen for at budsjettet skal gå opp. I slike tilfeller kan plutselig bortgang bety en uhåndterlig mengde gjeld og utgifter for de etterlatte. 

Nøyaktig hvor viktig en slik forsikring er for deg og dine, kommer altså an på din spesifikke familie- og livsituasjon. Er du usikker kan du rådføre deg med en av Jbfs rådgivere. Sammen kan dere komme fram til om personforsikring kan være noe for deg. Og i så fall hvilken av Jbfs tre dekninger som er aktuelle: Forsikring ved død, kritisk sykdom eller uføre. 

Erfaringer med Jernbanepersonalets bank og forsikring

Det finnes en rekke nettsider som tillater kunder å dele sine erfaringer med hverandre. Bytt.no er en av disse. Jbf gjør det jevnt over godt her. Likevel ser man at omtalene spriker mye; enten er det full slakt eller skamros. 

Det er for øvrig et fenomen som synes å gå igjen hos tjenester som dette. Det skyldes trolig at de som tar seg bryet med å skrive har gjort seg spesielt gode eller dårlige erfaringer. På den måten blir det langt mellom de mer nyanserte omtalene. Ta derfor ikke din beslutning utelukkende basert på slike tjenester. Søk også opp omtaler og anmeldelser utført av profesjonelle og uhildede aktører.

Kundeservice og kontakt

Jbf har en egen sekjson hvor de besvarer ofte stilte spørsmål på hjemmesiden sin. Skulle du lure på noe du ikke finner svar på der, er det flere måter du kan kontakte dem på:

Hovedkontoret deres er på Sonja Henies plass 4 i Oslo. Her er det åpningstider fra 09:00 til 15:00 alle hverdager. 

Ønsker du å prate med dem per telefon, ringer du 21 62 26 00 mellom 08:30 og 15:30. Husk at dette nummeret gjelder forsikringssaker spesielt.

Skriftlige og forsikringsrelaterte henvendelser kan rettes til [email protected] 

Ønsker du å levere skademelding, logger du inn på “Min Side”. Der kan for øvrig kjøpe og endre forsikringene dine, samt danne deg oversikt over ditt eksisterende kundeforhold. 
 

 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer