cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Jernbanepersonalets bank og forsikring og andre selskaper

Jernbanepersonalets bank og forsikring

Jerbanepersonalets bank og forsikring (Jbf) er et finanskonsern først og fremst ment for deg med tilknytning til jernbanen. Mens banken er åpen for alle, må du være en del av «jernbanefamilen» for å bli forsikringskunde.

Det betyr ikke at du må være ansatt i jernbanen selv. De har nemlig også gode tilbud til deg som er ektefelle, barn eller barnebarn av noen med jernbanerelatert arbeid. 

Jbf ble etablert i 2001 av Jernbanepersonalets Forsikring Gjensidig og Jernbanepersonalets Sparebank. Begge disse virksomhetene ble i sin tid dannet av og for jernbanepersonalet selv. Jbf er derfor historisk sett et konsern med sterk tilknytning til NSBs ulike fagorganisasjoner og drives helt uten profittmotiver.

Jbf – en totalleverandør

Jernbanepersonalets bank og forsikring er en såkalt totalleverandør. Det vil si at du kan få samtlige av dine bank- og forsikringsbehov dekket hos dem.

I tillegg til alminnelige banktjenester, som sparing og lån, samt forsikring, kan Jbf også hjelpe deg med økonomisk rådgivning. Det betyr du som kunde av Jbf ikke bare møter effektive digitale løsninger, men også ekte mennesker.

Jernbanepersonalets bank og forsikring tilbyr nær sagt alt innen forsikring. Enten det er katta, huset eller bilen du skal forsikre, kan du være trygg på at Jbf har noe for deg. I det følgende skal vi se nærmere på to av deres mer brukte forsikringspakker: reise- og personforsikring. 

Reiseforsikring

Hos Jernbanepersonalets bank og forsikring kan du velge mellom to ulike varianter reiseforsikring: standard og super. Standardpakken er som navnet tilsier en løsning som gir deg alt det du kan forvente av en alminnelig reiseforsikring. Det vil si at du får eventuelle avbestillinger, skadd eller frastjålet gods, reiseavbrudd og liknende hendelser dekket. 

Velger du “Super”-løsningen, forlenges blant annet perioden forsikringen gjelder med drøye to uker. Det er heller ikke krav til overnatting, og forsikringen dekker også yrkesreiser og skade på leiebil. Dessuten slipper du å betale egenandel ved skade. 

I tillegg til disse to løsningene kan du velge om forsikringen skal gjelde kun deg eller hele familien. Hvis du går for sistnevnte løsning, dekkes samboer og ektefelle samt barn under 21 år. 

Personforsikring

Mange tenker kanskje først og fremst på skadeforsikring når de hører ordet “forsikring”. Men også liv og helse kan forsikres. Som enslig er det kanskje ikke like aktuelt. Men mange har felles økonomi og er avhengig av en annen for at budsjettet skal gå opp. I slike tilfeller kan plutselig bortgang bety en uhåndterlig mengde gjeld og utgifter for de etterlatte. 

Nøyaktig hvor viktig en slik forsikring er for deg og dine, kommer altså an på din spesifikke familie- og livsituasjon. Er du usikker kan du rådføre deg med en av Jbfs rådgivere. Sammen kan dere komme fram til om personforsikring kan være noe for deg. Og i så fall hvilken av Jbfs tre dekninger som er aktuelle: Forsikring ved død, kritisk sykdom eller uføre. 

Kundeservice og kontakt

Jbf har en egen sekjson hvor de besvarer ofte stilte spørsmål på hjemmesiden sin. Skulle du lure på noe du ikke finner svar på der, er det flere måter du kan kontakte dem på:

Hovedkontoret deres er på Sonja Henies plass 4 i Oslo. Her er det åpningstider fra 09:00 til 15:00 alle hverdager. 

Ønsker du å prate med dem per telefon, ringer du 21 62 26 00 mellom 08:30 og 15:30. Husk at dette nummeret gjelder forsikringssaker spesielt.

Skriftlige og forsikringsrelaterte henvendelser kan rettes til [email protected]

Ønsker du å levere skademelding, logger du inn på “Min Side”. Der kan for øvrig kjøpe og endre forsikringene dine, samt danne deg oversikt over ditt eksisterende kundeforhold. 

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig

Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer