cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Nordea og andre selskaper

Nordea Forsikring

Nordea samarbeider med Gjensidige for å kunne tilby kundene sine gode skadeforsikringer. Samarbeidet mellom Nordea Forsikring og Gjensidige gir kundene flere fordeler, deriblant muligheten til å få bank og forsikring på ett og samme sted. Dette åpner opp for muligheten til til å få mer helhetlig rådgivning. 

I 2018 kjøpte Nordea samtlige aksjer i Gjensidige forsikring for en estimert sum av 5500 millioner kroner. Avtalen omfatter også et langsiktig distribusjonssamarbeid med Gjensidige. Oppkjøpet styrket Nordeas posisjon som den nest største banken i Norge, og tilførte 180.000 nye kunder med 50 milliarder i utlånsvolum. 

Dette betyr samarbeidet for kundene:

  • Kundene får bank og forsikring på ett og samme sted, som åpner opp muligheten for mer helhetlig rådgivning
  • Opptil 18% rabatt dersom du samler flere skadeforsikringer.
  • Kundeutbytte - Gjensidige er det eneste forsikringsselskapet som deler overskuddet med kundene.
  • 10 prosent rabatt ved kjøp av forsikringer på nett 

Nordea Reiseforsikring

Reiseforsikringen du får hos Nordea Forsikring er levert av Gjensidige. Denne reiseforsikringen er blant markedets mest gunstige reiseforsikringer. Dekningen er svært god, og gjelder enten enten du er på trening eller sydentur. 

  • Reise Pluss: gjelder reiser som varer inntil 70 dager. Reiseforsikringen kan både gjelde for kun deg selv, og hele familien din.
  • Reise Ung: er en forsikring for kunder mellom 18 og 34 år. Forsikringen gjelder hele året og gjelder fra du forlater dørstokken hjemme til du er hjemme igjen. Enten du skal på trening, jobb eller sydenferie, har du dekning med Reise Ung. 


Begge forsikringene har gode vilkår og god dekning. Bestiller du forsikringen på nett får du 10% avslag. Samler du flere forsikringer hos Gjensidige får du som fordelskunde hele 18% rabatt på forsikringene dine.

Nordea Forsikring - Bil

Norges mest kjøpte bilforsikring er Bil Kasko. Med denne forsikringen får du en av markedets beste ordninger for leiebil, 8 års reparasjonsgaranti og veihjelp når du trenger det. 

Bestiller du forsikringen på nett får du 10% rabatt på Bil Kasko. En annen fordel med bilforsikringen er at du får maksimalt 10% bonustap når du tar den i bruk!

Gjensidige har fire forskjellige bilforsikringer: Bil Pluss, Bil Kasko, Bil Delkasko og Bil Ansvar. Den mest populære av disse fire, er Bil Kasko. Med full kasko får du en forsikring som dekker det aller meste, samtidig som du får en konkurransedyktig pris på forsikringen.

Les mer om de forskjellige bilforsikringen, og velg den som passer til deg, din bil og dine behov!
 

  • Bil Ansvar: Lovpålagt forsikring som alle registrerte kjøretøy må ha.  
  • Bil Delkasko: Dette er forsikringen for kundene som har en litt eldre bil, eller en bil av litt lavere verdi. 
  • Bil Kasko: Forsikringen har en av markedets best ordninger for leiebil, 8 års reparasjonsgaranti, maks 10 prosent bonustap og veihjelp når du trenger det!
  • Bil Pluss: Det beste valget for de med en nyere bil med høy verdi. Har du en helt ny bil, er kun den beste forsikringen god nok.  

Nordea Forsikring - Kundeutbytte

En god grunn til å velge Nordea, er at alle kunder får kundeutbytte hvert eneste år. Bedriften har valgt å dele overskuddet med kundene. Alle som var kunder i 2018, fikk tilbakebetalt 15 % av det de betalte for forsikringen i år. 

I Norge er Nordea Forsikring / Gjensidige det eneste forsikringsselskapet som har denne praksisen. I år får kundene utbetalt utbytte for tiende året på rad! (2019)

Erfaringer med Nordea Forsikring

Gjensidige, som nå leverer forsikringene i samarbeid med Nordea Forsikring, har fått svært gode resultater i kundeundersøkelser. De siste syv årene har forsikringsselskapet fått 2 førsteplasser og fire andreplasser i Kundeserviceprisen som kåres av SeeYou.

Utover dette er det mange tilbakemeldinger å finne på diverse nettsider, hvor kundene kan rangere og kommentere hvor fornøyd de er med kundeservicen. Tilbakemeldingene vil ofte være noe varierte her, men stort sett berømmes de for strålende kundeservice og rask saksbehandling. 

Nordea Forsikring- Kundeservice og kontaktinformasjon

Spørsmål og svar om livsforsikring finner du inne på Nordealiv.no. DU kan også spørre chatbotten Nova om hjelp.

Du kan logge inn på Min Side inne på nettsidene og finne informasjon om ditt kundeforhold. Trenger du hjelp kan du ta kontakt på telefon - 91 50 31 00. Det er fire forskjellige avdelinger med noe varierende åpningstider. Nedenfor finner du åpningstidene til alle de fire avdelingene:

Min Side

Inne på Min Side får du full oversikt over dine forsikringer og avtaledokumenter.

Logg inn

Når du skal logge inn, bruker du enten bank-ID eller bank-ID på mobil. 

Skadesenteret er åpent mandag til fredag, fra klokken 09:00 til 15:00.

Ta kontakt på telefon:

Forsikring og bank 
Mandag til torsdag fra 08:00 til 21:00
Fredag fra 08:00 til 18:00
Lørdag fra 09:00 til 16:00

Skadesenter 
Mandag til fredag fra 10:00 til 15:00

Pensjon
Mandag til fredag fra 08:00 til 15:30

Forsikring og pensjon
Mandag til fredag fra 08:00 til 15:30

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig

Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer