Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Enter Forsikring

Få tilbud på forsikring fra opptil 3 forsikringsselskaper, helt uforpliktende. Sammenlign og velg det beste tilbudet.

Enter Forsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

Enter Forsikring

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Enter. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Enter Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Enter Forsikring og andre selskaper

Dette bør du sjekke

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Enter og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

Sjekk dette før du velger forsikring fra %codan%
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Erfaringer etter å ha innhentet tilbud med Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Enter Forsikring

Enter forsikring er et forsikringsselskap som fokuserer på å tilby bilforsiokringer. Enter tilbyr skreddersydde løsninger for alle bileiere. De er datterselskapet til Tryg forsikring.

Fordeler med Enter bilforsikring

  • Kundene som velger en bilforsikring hos Enter får gunstige priser i tre for biler som er inntil 15 år gamle, og du får alltid originaldeler og spesialverktøy hos merkeverkstedet. 
  • Alle privatpersoner får 40% startbonus på bilforsikringen, mens barn av Enter-kunder får en startbonus på hele 50%.
  • Har du en bil som er mindre enn 6 år gammel, får du parkeringsskader uten bonustap inntil 20.000 kroner. Egenandelen ved parkeringsskader er 4000 kroner. 
  • Forsikringen dekker skade på glass, leiebil i inntil 31 dager, feilfylling av drivstoff og tap av bilnøkkel. For utfyllende informasjon om dekningen på bilforsikringen, kan du gå inn på nettsidene til Enter og lese mer om bilforsikringen. 

Bli totaltkunde - få 20% rabatt på forsikringene dine

Det lønner seg å samle forsikringene dine hos en og samme leverandør. Da får du ofte en gunstig pris og en rabatt på forsikringene som kutter prisen på forsikringene dine.

Blir du totalkunde hos Enter og Tryg får du en rekke fordel, og ikke minst en solid rabatt på samtlige forsikringer på 20%.

Maks 10% bonustap

Er du uheldig og får en skade på bilen, er det veldig fint å vite at bonustapet maksimalt er 10%. Ved parkeringsskader for inntil 20.000 kroner slipper Enter sine kunder bonustapet på 10%. Tidligere var bonustapet på bilforsikringen på hele 30% ved skader, men Enter har nå endret bonussystemet sitt til stor glede for kundene.

Fordeler for deg med hybrid- og el-bil

Kunder med elbil eller hybrid, har flere fordeler om de velger bilforsikring hos Enter. Går bilen tom for strøm dekker forsikringen veihjelp. Ved skade eller tyveri av ladekabelen, dekker forsikringen denne kostnaden uten at det går utover bonusen din. Sist men ikke minst er skade på maskin utvidet til å inkludere batteripakken på bilen. 

Enter - Kundeservice og kontakt

Har du spørsmål som gjelder bilforsikring eller trenger hjelp fra en kundebehandler, kan du kontakte kundesenter på telefon - 91 50 70 70. Kundesenteret er åpent alle hverdager fra 08:00 til 17:00. Skadesenteret er åpent fra mandag til fredag, fra klokken 10:00 til 15:00.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.