Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Enter og andre selskaper

Enter Forsikring

Enter forsikring er et forsikringsselskap som fokuserer på å tilby bilforsiokringer. Enter tilbyr skreddersydde løsninger for alle bileiere. De er datterselskapet til Tryg forsikring.

Fordeler med Enter bilforsikring

  • Kundene som velger en bilforsikring hos Enter får gunstige priser i tre for biler som er inntil 15 år gamle, og du får alltid originaldeler og spesialverktøy hos merkeverkstedet. 
  • Alle privatpersoner får 40% startbonus på bilforsikringen, mens barn av Enter-kunder får en startbonus på hele 50%.
  • Har du en bil som er mindre enn 6 år gammel, får du parkeringsskader uten bonustap inntil 20.000 kroner. Egenandelen ved parkeringsskader er 4000 kroner. 
  • Forsikringen dekker skade på glass, leiebil i inntil 31 dager, feilfylling av drivstoff og tap av bilnøkkel. For utfyllende informasjon om dekningen på bilforsikringen, kan du gå inn på nettsidene til Enter og lese mer om bilforsikringen. 

Bli totaltkunde - få 20% rabatt på forsikringene dine

Det lønner seg å samle forsikringene dine hos en og samme leverandør. Da får du ofte en gunstig pris og en rabatt på forsikringene som kutter prisen på forsikringene dine.

Blir du totalkunde hos Enter og Tryg får du en rekke fordel, og ikke minst en solid rabatt på samtlige forsikringer på 20%.

Maks 10% bonustap

Er du uheldig og får en skade på bilen, er det veldig fint å vite at bonustapet maksimalt er 10%. Ved parkeringsskader for inntil 20.000 kroner slipper Enter sine kunder bonustapet på 10%. Tidligere var bonustapet på bilforsikringen på hele 30% ved skader, men Enter har nå endret bonussystemet sitt til stor glede for kundene.

Fordeler for deg med hybrid- og el-bil

Kunder med elbil eller hybrid, har flere fordeler om de velger bilforsikring hos Enter. Går bilen tom for strøm dekker forsikringen veihjelp. Ved skade eller tyveri av ladekabelen, dekker forsikringen denne kostnaden uten at det går utover bonusen din. Sist men ikke minst er skade på maskin utvidet til å inkludere batteripakken på bilen. 

Enter - Kundeservice og kontakt

Har du spørsmål som gjelder bilforsikring eller trenger hjelp fra en kundebehandler, kan du kontakte kundesenter på telefon - 91 50 70 70. Kundesenteret er åpent alle hverdager fra 08:00 til 17:00. Skadesenteret er åpent fra mandag til fredag, fra klokken 10:00 til 15:00.

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig