Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Enter

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Enter. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Enter Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Enter Forsikring og andre selskaper

Enter

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Enter og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Enter Forsikring

Enter forsikring er et forsikringsselskap som fokuserer på å tilby bilforsiokringer. Enter tilbyr skreddersydde løsninger for alle bileiere. De er datterselskapet til Tryg forsikring.

Fordeler med Enter bilforsikring

 • Kundene som velger en bilforsikring hos Enter får gunstige priser i tre for biler som er inntil 15 år gamle, og du får alltid originaldeler og spesialverktøy hos merkeverkstedet. 
 • Alle privatpersoner får 40% startbonus på bilforsikringen, mens barn av Enter-kunder får en startbonus på hele 50%.
 • Har du en bil som er mindre enn 6 år gammel, får du parkeringsskader uten bonustap inntil 20.000 kroner. Egenandelen ved parkeringsskader er 4000 kroner. 
 • Forsikringen dekker skade på glass, leiebil i inntil 31 dager, feilfylling av drivstoff og tap av bilnøkkel. For utfyllende informasjon om dekningen på bilforsikringen, kan du gå inn på nettsidene til Enter og lese mer om bilforsikringen. 

Bli totaltkunde - få 20% rabatt på forsikringene dine

Det lønner seg å samle forsikringene dine hos en og samme leverandør. Da får du ofte en gunstig pris og en rabatt på forsikringene som kutter prisen på forsikringene dine.

Blir du totalkunde hos Enter og Tryg får du en rekke fordel, og ikke minst en solid rabatt på samtlige forsikringer på 20%.

Maks 10% bonustap

Er du uheldig og får en skade på bilen, er det veldig fint å vite at bonustapet maksimalt er 10%. Ved parkeringsskader for inntil 20.000 kroner slipper Enter sine kunder bonustapet på 10%. Tidligere var bonustapet på bilforsikringen på hele 30% ved skader, men Enter har nå endret bonussystemet sitt til stor glede for kundene.

Fordeler for deg med hybrid- og el-bil

Kunder med elbil eller hybrid, har flere fordeler om de velger bilforsikring hos Enter. Går bilen tom for strøm dekker forsikringen veihjelp. Ved skade eller tyveri av ladekabelen, dekker forsikringen denne kostnaden uten at det går utover bonusen din. Sist men ikke minst er skade på maskin utvidet til å inkludere batteripakken på bilen. 

Enter - Kundeservice og kontakt

Har du spørsmål som gjelder bilforsikring eller trenger hjelp fra en kundebehandler, kan du kontakte kundesenter på telefon - 91 50 70 70. Kundesenteret er åpent alle hverdager fra 08:00 til 17:00. Skadesenteret er åpent fra mandag til fredag, fra klokken 10:00 til 15:00.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer