Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Watercircles

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Watercircles. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Watercircles Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Watercircles

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Watercircles og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Watercircles forsikring

Selskapet ble stiftet I 2010, og har levert forsikringsløsninger siden 2011. Jack Skallerud Bråthen og Gaute Herdlevær var de to som sto bak oppstarten av selskapet. Selskapet finnes i Norge, Sverige og Danmark. 

På Watercircles hjemmeside kan du lese mer om visjonen til selskapet. De sier at over 96% av samtalene blir tatt innen 30 sekunder av en kunderådgiver. Det som er unikt for dette forsikringsselskapet er at de leter etter kunder som har få eller ingen skader fra før, altså folk som tar vare på tingene sine. Dette er for at de skal kunne tilby lave forsikringspremier. Et selskap som har mange kunder, men få skadeoppgjør, vil kunne tilby lave årspremier. 

Watercircle belønner sine kunder hvis de anbefaler selskapet videre til andre, dette kaller de Den gode sirkelen. Du trenger ikke å verve noen, bare anbefale videre. I dag har selskapet over 50 000 kunder. Den gode sirkelen gir 15% kundebonus hvert år. 
Selskapet har en god miljøprofil, og er blant annet i Sverige godkjent som “Bra Miljøval”. De ønsker at kundene skal reparere skadene sine på en så miljøvennlig måte som mulig. 

Ulike typer forsikringer 

Hos Watercircle kan du tegne ulike typer forsikringer, for eksempel motorkjøretøy, hus, innbo, reise, person med mer. De tilbyr forsikringer både for privatpersoner og bedrifter. 

På bilforsikring tilbyr selskapet flere ulike dekningsgrader, som de fleste andre. Du kan ikke regne ut årspris selv på hjemmesiden, men må be om å bli kontaktet av en kunderådgiver. Dette gjør du enkelt ved å fylle ut et kontaktskjema på hjemmesiden. Det samme gjelder for de andre forsikringene som de tilbyr.

Du kan for eksempel velge mellom ansvar, delkasko, kasko og elite på bilforsikring. På hus/villa tilbyr de to ulike dekningsgrader. Barn og reise har også to ulike alternativ. Pris og hva som inngår i forsikringen varierer ut i fra hvilken dekning du velger. Her finner du produkter som kan passe alle behov og lommebøker. 

Kontakt og samarbeid 

Du kan ringe til Watercircle mandag til torsdag kl. 08.00-17.00 og fredag kl. 08.00-16.00 på telefon 67 20 60 50. Du kan også sende de en epost. De har besøksadresse på Strandveien 50 på Lysaker.  De tilbyr ikke noen app-løsning eller chat på hjemmesiden. 
Hos Watercircle kan du melde skade hele døgnet på hjemmesiden. Du kan også ringe. Utenfor åpningstidene blir du satt over til en alarmtelefon. 

Ved skadeoppgjør blir du rådet til å utbedre skaden på en så miljøvennlig måte som mulig. Selskapets samarbeidspartnere, så som Hurtigruta Carglass, har også fokus på miljø. De råder kundene sine til å tenke energisparende ved for eksempel kjøp av nye hvitevarer. 

Selskapet samarbeider med Hertz for leiebil, Viking for veihjelp, Hurtigruta Carglass for reparasjon og skifte av vinduer og SOS international. 
Watercircle har egne kunderådgivere som veileder deg på hvordan du skal kunne forebygge skader. Dette kan gjelde hvordan pakke bilen riktig under flytting, hvordan unngå frost og vannskader eller gode råd før og under ferien. 

Erfaringer med Watercircle forsikring

På nettsiden bytt.no har selskapet fått flere gode tilbakemeldinger fra kundene sine. De har en scoore på 3,8 poeng av 5 mulig. 81% av de som har svart ville anbefalt selskapet til andre. 

Flere gir gode tilbakemeldinger på kundeservice, skadeoppgjør og pris. De som er mindre fornøyde trekker frem ting som at det er vanskelig å få utbetalt skadeoppgjør og at kunderådgivere har vært uvennlige på telefon. På tross av noen misfornøyde kunder scoorer selskapet som nr. 1 av 25 på bytt.no. 


 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer