cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Watercircles og andre selskaper

Watercircles Forsikring

Selskapet ble stiftet I 2010, og har levert forsikringsløsninger siden 2011. Jack Skallerud Bråthen og Gaute Herdlevær var de to som sto bak oppstarten av selskapet. Selskapet finnes i Norge, Sverige og Danmark. 

På Watercircles hjemmeside kan du lese mer om visjonen til selskapet. De sier at over 96% av samtalene blir tatt innen 30 sekunder av en kunderådgiver.

Det som er unikt for dette forsikringsselskapet er at de leter etter kunder som har få eller ingen skader fra før, altså folk som tar vare på tingene sine. Dette er for at de skal kunne tilby lave forsikringspremier. Et selskap som har mange kunder, men få skadeoppgjør, vil kunne tilby lave årspremier. 

Watercircle belønner sine kunder hvis de anbefaler selskapet videre til andre, dette kaller de Den gode sirkelen. Du trenger ikke å verve noen, bare anbefale videre. I dag har selskapet over 50 000 kunder. Den gode sirkelen gir 15% kundebonus hvert år. 
Selskapet har en god miljøprofil, og er blant annet i Sverige godkjent som “Bra Miljøval”. De ønsker at kundene skal reparere skadene sine på en så miljøvennlig måte som mulig. 

Ulike typer forsikringer 

Hos Watercircle kan du tegne ulike typer forsikringer, for eksempel motorkjøretøy, hus, innbo, reise, person med mer. De tilbyr forsikringer både for privatpersoner og bedrifter. 

På bilforsikring tilbyr selskapet flere ulike dekningsgrader, som de fleste andre. Du kan ikke regne ut årspris selv på hjemmesiden, men må be om å bli kontaktet av en kunderådgiver. Dette gjør du enkelt ved å fylle ut et kontaktskjema på hjemmesiden. Det samme gjelder for de andre forsikringene som de tilbyr.

Du kan for eksempel velge mellom ansvar, delkasko, kasko og elite på bilforsikring. På hus/villa tilbyr de to ulike dekningsgrader. Barn og reise har også to ulike alternativ. Pris og hva som inngår i forsikringen varierer ut i fra hvilken dekning du velger. Her finner du produkter som kan passe alle behov og lommebøker. 

Kontakt og samarbeid 

Du kan ringe til Watercircle mandag til torsdag kl. 08.00-17.00 og fredag kl. 08.00-16.00 på telefon 67 20 60 50. Du kan også sende de en epost. De har besøksadresse på Strandveien 50 på Lysaker.  

De tilbyr ikke noen app-løsning eller chat på hjemmesiden. 
Hos Watercircle kan du melde skade hele døgnet på hjemmesiden. Du kan også ringe. Utenfor åpningstidene blir du satt over til en alarmtelefon. 

Ved skadeoppgjør blir du rådet til å utbedre skaden på en så miljøvennlig måte som mulig. Selskapets samarbeidspartnere, så som Hurtigruta Carglass, har også fokus på miljø. De råder kundene sine til å tenke energisparende ved for eksempel kjøp av nye hvitevarer. 

Selskapet samarbeider med Hertz for leiebil, Viking for veihjelp, Hurtigruta Carglass for reparasjon og skifte av vinduer og SOS international. 
Watercircle har egne kunderådgivere som veileder deg på hvordan du skal kunne forebygge skader. Dette kan gjelde hvordan pakke bilen riktig under flytting, hvordan unngå frost og vannskader eller gode råd før og under ferien. 

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig

Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer