cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Europeiske og andre selskaper

Europeiske reiseforsikring

Har du resieforsikring hos Europeiske, er du en del av Norges eldste og mest brukte reiseforsikringsselskaper. De har drevet på i nærmere 100 år og forsikrer hvert år omkring én million reisende nordmenn. De er i dag en del av If Skadeforsikring. 

Med over 80 000 skadesaker i året er lokalkunnskap alfa og omega for god og hurtig behandling. Det har Europeiske løst ved å etablere egne avdelinger rundt om i verden. I tillegg til Sjømannskirkens 80 stasjoner, har Europeiske nemlig elleve regionale kontor og en døgnåpen alarmsentral. 

Helårs- og enkeltreiseforsikring

Hos Europeiske kan du få helårs- og enkeltreiseforsikring skreddersydd for familier, studenter, bedrifter og enkeltpersoner. 

Helårsforsikringen gjelder alle reiser du utfører i løpet av et år, og kan dekke så mye som 180 sammenhengende reisedager. Foruten valget mellom enkeltperson- og familieforsikring, kan du også velge mellom standard- og superutgaven. Sistnevnte dekker ting som skader på eiendeler ved uhell og egenandel ved en eventuell reparasjon av leiebil. Den maksimale erstatningssummen er også på en rekke området høyere. 

Reiser du lite, kan enkeltreiseforsikring være mer aktuelt. Denne fås også for enkeltpersoner og familier. Og er du under 27 år, får du en egen ungdomspris. I likhet med helårs reiseforsikringen, er det også her et maksimalt antall sammenhengende reisedager. Går du tom, kan du imidlertid kontakte Europeiske for å forlenge perioden. 

Andre forsikringspakker

Mange studenter har et utvekslingsopphold i løpet av utdanningen sin. Europeiskes studentforsikring dekker både reisen til og fra bestemmelsesstedet samt selve oppholdet. Pakken inkluderer innboforsikring, reiseforsikring og ulykkesforsikring. Og skulle du av en eller annen grunn være nødt til å avbryte studiene, dekker den det også. 

Du får i tillegg tilgang til norsktalende leger og sykepleiere gjennom Helsetelefonen. Dette er en rådgivningstjeneste som har drevet på siden 2007. Linja deres er åpen 24 timer i døgner, året rundt. Her kan du få både resept og henvisning i tillegg til sikre helserelaterte råd. 

Ettersom Europeiske er en del av If, kan du også få Ifs ungdomsforsikring, If Start, gjennom dem. Dette er en pakke for deg som er ung og bosatt innenfor Norden. Her får du innbo-, reise- og ulykkesforsikring i ett for en rimelig penge. Merk det at du må være mellom 18 og 26 år for å kjøpe denne forsikringspakken.

Tilleggstjenester

Den ovennevnte muligheten til å forlenge antallet sammenhengende reisedager, er en av Europeiske tilleggstjenester. Andre slike tjenester inkluderer for eksempel muligheten til å legge til avbestillingsforsikring på enkeltreiseforsikringen. Det er nemlig noe bare helårsforsikringen vanligvis dekker. 

Spesialforsikringer

Europeiske tilbyr også en rekke spesialforsikringer som få eller ingen andre forsikringsselskaper har i utvalget sitt. De har for eksemåel en egen forsikring for au pairer i Norge. Denne dekker blant annet behandling og hjemreise ved skade og sykdom. 

De leverer også en egen skreddersydd forsikring for turer til Svalbard. Denne forsikringen tar høyde for de spesielle utfordringene det ekstreme klimaet der byr på. Den er spesielt aktuell for dem som ønsker å oppholde seg utenfor den såkalte sikkerhetssonen på Svalbard.

Europeiske har dessuten en egen forsikring for ekspedisjoner eller andre turer til destinasjoner utenfor allfarvei. 

Boligkjøperforsikring PLUSS

Å kjøpe bolig er en av de største avgjørelsene man tar i løpet av livet. Da er det ikke rart at man ønsker å gjøre handelen så trygg som mulig. Nettopp det er nok grunnen til at stadig flere velger å gå for boligkjøperforsikring

HELPs boligkjøperforsikring gir deg fri juridisk bistand ved eventuelle problemer i forbindelse med boligkjøp. Og skulle saken havne i retten, dekker de kostnadene i tilknytning til det i tillegg. 

Boligkjøperforsikring kan være et godt kjøp for enkelte. Men når det er sagt, er det ingen ukontroversiell forsikring. Forbrukerrådet har for eksempel antydet at det i mange tilfeller er bortkastede penger. Mange har nemlig andre forsikringer som også dekker rettshjelp. 

Budskapet må derfor være å sørge for at man ikke dekker seg dobbelt før man eventuelt vurderer en boligkjøperforsikring.

Kundeservice og kontakt

Det er fire telefonnumre som er viktige å for kunder er av Europeiske å notere seg: For øyeblikkelig hjelp ringer du 21 49 78 97. Dette er en døgnåpen linje. For å melde skade benytter du deg av 21 49 78 99 mellom 08:00 og 18:00 alle hverdager.

Kundeservice kan nås på telefon 21 49 50 00. Åpningstidene er som følger: 08:00 til 21:00 hverdager, 09:00 til 17:00 lørdager og søndager fra 12:00 til 19:00.

Ønsker du å kontakte dem skriftlig, kan du benytte deg av kontaktskjemaet på hjemmesiden deres. 

Reisekortet ditt kan du for øvrig få på telefonen via en egen app. 

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig

Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer