Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Europeiske

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Europeiske. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Europeiske Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Europeiske Forsikring og andre selskaper

Europeiske

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Europeiske og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Europeiske reiseforsikring

Har du resieforsikring hos Europeiske, er du en del av Norges eldste og mest brukte reiseforsikringsselskaper. De har drevet på i nærmere 100 år og forsikrer hvert år omkring én million reisende nordmenn. De er i dag en del av If Skadeforsikring. 

Med over 80 000 skadesaker i året er lokalkunnskap alfa og omega for god og hurtig behandling. Det har Europeiske løst ved å etablere egne avdelinger rundt om i verden. I tillegg til Sjømannskirkens 80 stasjoner, har Europeiske nemlig elleve regionale kontor og en døgnåpen alarmsentral. 

Helårs- og enkeltreiseforsikring

Hos Europeiske kan du få helårs- og enkeltreiseforsikring skreddersydd for familier, studenter, bedrifter og enkeltpersoner. 

Helårsforsikringen gjelder alle reiser du utfører i løpet av et år, og kan dekke så mye som 180 sammenhengende reisedager. Foruten valget mellom enkeltperson- og familieforsikring, kan du også velge mellom standard- og superutgaven. Sistnevnte dekker ting som skader på eiendeler ved uhell og egenandel ved en eventuell reparasjon av leiebil. Den maksimale erstatningssummen er også på en rekke området høyere. 

Reiser du lite, kan enkeltreiseforsikring være mer aktuelt. Denne fås også for enkeltpersoner og familier. Og er du under 27 år, får du en egen ungdomspris. I likhet med helårs reiseforsikringen, er det også her et maksimalt antall sammenhengende reisedager. Går du tom, kan du imidlertid kontakte Europeiske for å forlenge perioden. 

Andre forsikringspakker

Mange studenter har et utvekslingsopphold i løpet av utdanningen sin. Europeiskes studentforsikring dekker både reisen til og fra bestemmelsesstedet samt selve oppholdet. Pakken inkluderer innboforsikring, reiseforsikring og ulykkesforsikring. Og skulle du av en eller annen grunn være nødt til å avbryte studiene, dekker den det også. 

Du får i tillegg tilgang til norsktalende leger og sykepleiere gjennom Helsetelefonen. Dette er en rådgivningstjeneste som har drevet på siden 2007. Linja deres er åpen 24 timer i døgner, året rundt. Her kan du få både resept og henvisning i tillegg til sikre helserelaterte råd. 

Ettersom Europeiske er en del av If, kan du også få Ifs ungdomsforsikring, If Start, gjennom dem. Dette er en pakke for deg som er ung og bosatt innenfor Norden. Her får du innbo-, reise- og ulykkesforsikring i ett for en rimelig penge. Merk det at du må være mellom 18 og 26 år for å kjøpe denne forsikringspakken.

Tilleggstjenester

Den ovennevnte muligheten til å forlenge antallet sammenhengende reisedager, er en av Europeiske tilleggstjenester. Andre slike tjenester inkluderer for eksempel muligheten til å legge til avbestillingsforsikring på enkeltreiseforsikringen. Det er nemlig noe bare helårsforsikringen vanligvis dekker. 

Spesialforsikringer

Europeiske tilbyr også en rekke spesialforsikringer som få eller ingen andre forsikringsselskaper har i utvalget sitt. De har for eksemåel en egen forsikring for au pairer i Norge. Denne dekker blant annet behandling og hjemreise ved skade og sykdom. 

De leverer også en egen skreddersydd forsikring for turer til Svalbard. Denne forsikringen tar høyde for de spesielle utfordringene det ekstreme klimaet der byr på. Den er spesielt aktuell for dem som ønsker å oppholde seg utenfor den såkalte sikkerhetssonen på Svalbard.

Europeiske har dessuten en egen forsikring for ekspedisjoner eller andre turer til destinasjoner utenfor allfarvei. 

Erfaringer med Europeiske

På nettsider som Bytt.no kan kunder dele erfaringene sine med hverandre. Søker du opp Europeiske der, vil du se at de har en forholdsvis god score. Omtalene spriker imidlertid mye, noe som er vanlig for slike tjenester. 

Det er nemlig slik at de fleste som tar seg bryet med å legge igjen en omtale, har gjort seg spesielle opplevelser. Slik blir det langt mellom de gjennomsnittlige og mer nyanserte erfaringene. Av den grunn anbefales det ikke å velge forsikringsselskap utelukkende basert på kundeerfaringer. Søk også opp omtaler og oversikter utført av profesjonelle og uhildede aktører.

Boligkjøperforsikring PLUSS

Å kjøpe bolig er en av de største avgjørelsene man tar i løpet av livet. Da er det ikke rart at man ønsker å gjøre handelen så trygg som mulig. Nettopp det er nok grunnen til at stadig flere velger å gå for boligkjøperforsikring. 

HELPs boligkjøperforsikring gir deg fri juridisk bistand ved eventuelle problemer i forbindelse med boligkjøp. Og skulle saken havne i retten, dekker de kostnadene i tilknytning til det i tillegg. 

Boligkjøperforsikring kan være et godt kjøp for enkelte. Men når det er sagt, er det ingen ukontroversiell forsikring. Forbrukerrådet har for eksempel antydet at det i mange tilfeller er bortkastede penger. Mange har nemlig andre forsikringer som også dekker rettshjelp. 

Budskapet må derfor være å sørge for at man ikke dekker seg dobbelt før man eventuelt vurderer en boligkjøperforsikring.

Kundeservice og kontakt

Det er fire telefonnumre som er viktige å for kunder er av Europeiske å notere seg: For øyeblikkelig hjelp ringer du 21 49 78 97. Dette er en døgnåpen linje. For å melde skade benytter du deg av 21 49 78 99 mellom 08:00 og 18:00 alle hverdager.

Kundeservice kan nås på telefon 21 49 50 00. Åpningstidene er som følger: 08:00 til 21:00 hverdager, 09:00 til 17:00 lørdager og søndager fra 12:00 til 19:00.

Ønsker du å kontakte dem skriftlig, kan du benytte deg av kontaktskjemaet på hjemmesiden deres. 

Reisekortet ditt kan du for øvrig få på telefonen via en egen app. 
 

 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer