Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Rema

Rema forsikring solgte god forsikringer til lave priser. De hadde samme fokus som de hadde på deres dagligvarebutikker. Men i 2018 bestemte de seg for å avvilke forsikringstjenestene sine. Dette var for å fokusere på butikkonseptet deres. 

Få tilbud fra Rema Forsikring og andre selskaper

Rema

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Rema og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

REMA 1000

Er en dagligvarekjede i Reitangruppen. Det var Odd Reitan som i 1979 sammen med faren Ole Reitan etablerte den første REMA 1000-butikken. Veksten lot ikke vente på seg, og i dag er de med sine over 600 butikker en av bransjens største.

REMA 1000 er for de aller fleste forbundet med dagligvarer. Det kanskje ikke så mange vet, er at de også en stund hadde sin egen forsikringstjeneste. 

REMA forsikring

REMA valgte seg Storebrand som samarbeidspartner og markedsførte forsikringene sine på samme måte som dagligvarene: Det enkle er ofte det beste. Å ha forsikring hos REMA skulle med andre ord være enkelt og billig. Akkurat slik det er å handle i butikkene deres. 

Forsikrings-eventyret ble imidlertid svært kortvarig. I 2018, bare to år etter etableringen, avviklet nemlig REMA forsikringstjenestene sine. Grunnen de oppga til det, var at de ønsket å “rendyrke butikkonseptet REMA 1000”. 

Fra REMA til Storebrand

For kundene deres hadde ikke overgangen så altfor store praktiske konsekvenser. Ettersom REMA forsikring ikke var et selvstendig forsikringsselskap og samarbeidet med Storebrand, ble kundene forholdsvis smertefritt overført dit. 

De som benyttet seg av Kjør smart-appen og Dingsen-pluggen til bilen, var nok de som merket avviklingen mest. Disse tjenestene var nemlig ikke noe Storebrand tilbød og gikk følgelig ut. Appen fungerte en tid etter avviklingen, mens Dingsen måtte leveres til den lokale miljøstasjonen. 

Erfaringer med REMA forsikring

Det har etter hvert dukket opp flere tjenester som lar forbrukere dele sine erfaringer med hverandre. Nettstedet Bytt.no er et eksempel på det. Hos dem kan vi se at REMA forsikring havner midt på treet med en score på 3,2 av 5. 

Enkelte kunder er svært fornøyd med alt fra pris til kundeservice. Mens andre har opplevd at Kjør smart-appen og Dingsen-pluggen ikke fungerer som den skal.

Tjenester som Bytt.no kan være et nyttige verktøy når man skal danne seg oversikt over forsikringsmarkedet. Det er imidlertid visse ting man bør ha i bakhodet når man benytter seg av dem.

Som vi har sett er omtalene svært sprikende. Enten er det bare ros, eller så er det fullstendig slakt. Det er sjelden man finner noe midt imellom. Grunnen til det er antakelig enkel: Det må enten veldig god eller dårlig erfaring til før man tar seg bryet med å skrive en omtale. Alle de nyanserte meningene ser man lite til.  

Av den grunn anbefaler vi på generell basis å ikke utelukkende basere valget sitt på slike omtaler. Søk også etter oversikter og omtaler utført av profesjonelle og mer uhildede aktører. 

Kunderservice og kontakt

Som vi har sett ble REMA forsikrings kundemasse overført til Storebrand etter avviklingen. Er du en tidligere kunde av REMA forsikring og har spørsmål om forsikringen din, må du derfor kontakte Storebrand.  

Adressen til hovedkontoret deres er: Professor Kohts vei 9, Lysaker. Ønsker du å nå dem per telefon kan du ringe til 91 50 88 80. Kundersenterets åpningstider er fra 08:00 til 16:00 alle hverdager. 

Skriftlige henvendelser kan enten leveres via Mine Sider eller via sikker e-post. Se nettsidene deres for mer informasjon om de ulike e-postadressene. Storebrand forsikring har også en chat som tillater deg å komme raskt og enkelt i kontakt med kundesenteret.
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer