Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Rema Forsikring

Få tilbud på forsikring fra opptil 3 forsikringsselskaper, helt uforpliktende. Sammenlign og velg det beste tilbudet.

Rema Forsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

Rema Forsikring

Rema forsikring solgte god forsikringer til lave priser. De hadde samme fokus som de hadde på deres dagligvarebutikker. Men i 2018 bestemte de seg for å avvilke forsikringstjenestene sine. Dette var for å fokusere på butikkonseptet deres. 

Få tilbud fra Rema Forsikring og andre selskaper

Dette bør du sjekke

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Rema og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

Sjekk dette før du velger forsikring fra %codan%
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Erfaringer etter å ha innhentet tilbud med Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

REMA 1000

Er en dagligvarekjede i Reitangruppen. Det var Odd Reitan som i 1979 sammen med faren Ole Reitan etablerte den første REMA 1000-butikken. Veksten lot ikke vente på seg, og i dag er de med sine over 600 butikker en av bransjens største.

REMA 1000 er for de aller fleste forbundet med dagligvarer. Det kanskje ikke så mange vet, er at de også en stund hadde sin egen forsikringstjeneste. 

REMA forsikring

REMA valgte seg Storebrand som samarbeidspartner og markedsførte forsikringene sine på samme måte som dagligvarene: Det enkle er ofte det beste. Å ha forsikring hos REMA skulle med andre ord være enkelt og billig. Akkurat slik det er å handle i butikkene deres. 

Forsikrings-eventyret ble imidlertid svært kortvarig. I 2018, bare to år etter etableringen, avviklet nemlig REMA forsikringstjenestene sine. Grunnen de oppga til det, var at de ønsket å “rendyrke butikkonseptet REMA 1000”. 

Fra REMA til Storebrand

For kundene deres hadde ikke overgangen så altfor store praktiske konsekvenser. Ettersom REMA forsikring ikke var et selvstendig forsikringsselskap og samarbeidet med Storebrand, ble kundene forholdsvis smertefritt overført dit. 

De som benyttet seg av Kjør smart-appen og Dingsen-pluggen til bilen, var nok de som merket avviklingen mest. Disse tjenestene var nemlig ikke noe Storebrand tilbød og gikk følgelig ut. Appen fungerte en tid etter avviklingen, mens Dingsen måtte leveres til den lokale miljøstasjonen. 

Erfaringer med REMA forsikring

Det har etter hvert dukket opp flere tjenester som lar forbrukere dele sine erfaringer med hverandre. Nettstedet Bytt.no er et eksempel på det. Hos dem kan vi se at REMA forsikring havner midt på treet med en score på 3,2 av 5. 

Enkelte kunder er svært fornøyd med alt fra pris til kundeservice. Mens andre har opplevd at Kjør smart-appen og Dingsen-pluggen ikke fungerer som den skal.

Tjenester som Bytt.no kan være et nyttige verktøy når man skal danne seg oversikt over forsikringsmarkedet. Det er imidlertid visse ting man bør ha i bakhodet når man benytter seg av dem.

Som vi har sett er omtalene svært sprikende. Enten er det bare ros, eller så er det fullstendig slakt. Det er sjelden man finner noe midt imellom. Grunnen til det er antakelig enkel: Det må enten veldig god eller dårlig erfaring til før man tar seg bryet med å skrive en omtale. Alle de nyanserte meningene ser man lite til.  

Av den grunn anbefaler vi på generell basis å ikke utelukkende basere valget sitt på slike omtaler. Søk også etter oversikter og omtaler utført av profesjonelle og mer uhildede aktører. 

Kunderservice og kontakt

Som vi har sett ble REMA forsikrings kundemasse overført til Storebrand etter avviklingen. Er du en tidligere kunde av REMA forsikring og har spørsmål om forsikringen din, må du derfor kontakte Storebrand.  

Adressen til hovedkontoret deres er: Professor Kohts vei 9, Lysaker. Ønsker du å nå dem per telefon kan du ringe til 91 50 88 80. Kundersenterets åpningstider er fra 08:00 til 16:00 alle hverdager. 

Skriftlige henvendelser kan enten leveres via Mine Sider eller via sikker e-post. Se nettsidene deres for mer informasjon om de ulike e-postadressene. Storebrand forsikring har også en chat som tillater deg å komme raskt og enkelt i kontakt med kundesenteret.
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.