Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Sparebank 1

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Sparebank 1. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Sparebank 1 Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Artboard 1

Sparebank 1

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Sparebank 1 og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Sparebank 1 Forsikring

Sparebank 1 forsikring er ett av åtte forsikringsselskaper i Sparebank 1-gruppen. Datterselskapene er Sparebank 1 forsikring, Fremtind forsikring AS, ODIN forvaltning AS, Sparebank 1 forvaltning AS, Modhi Finance AS, Spleis AS, Connecto AS og LOfavør AS.

Fremtind

Forsikringsselskapene til Sparebank 1 og Sparebank 1 fusjonerte 1.januar 2019, og dermed ble forsikringsselskapet Fremtind født. Begge bankene fortsetter å distribuere forsikringene fra Fremtind under egen merkevare. 

Dnb har en eierandel i Fremtind på 35 prosent, mens Sparebankgruppen 1 eier 65 prosent. 

Sparebank 1 Reiseforsikring

Reiseforsikringen står til terningkast 5 i en test utført av Norsk familieøkonomi i 2018. Forsikringen er blant de mest prisgunstige sammenlignet med konkurrenter, og er aller best på erstatning av mobiltelefon. 

Velger du denne forsikringen er du garantert å få hjelp, uansett hvor i verden du er - 24 timer i døgnet. 

Hvorfor velge reiseforsikring fra sparebank 1

 • Forsikringen gjelder fra det øyeblikket du forlater hjemmet ditt
 • Avbestillingsforsikring er inkludert i forsikringen
 • Reisekortet er lett tilgjengelig på mobilen din

Hva dekker reiseforsikringen?

Inne på nettsidene kan du lese fullstendig oversikt over det forsikringen dekker, men her er et lite sammendrag over det som dekkes av reiseforsikringen:

 • Avbestilling ved sykdom og ulykke
 • Billetter, penger og pass ved tyveri eller ran
 • Utgifter ved forsinkelser, sykdom, ulykker, avbrutt reise og tapt bagasje
 • Egenandel ved skade på leiebil
 • Juridisk bistand på reiser utenfor Norden
 • Hjemreise dersom du skulle bli syk eller skadet på tur. Ved alvorlig sykdom eller dødsfall i nærmeste familie får du også dekket hjemreisen

Du kan velge mellom vanlig reiseforsikring eller reiseforsikring gjennom Mastercard. 

Sparebank 1 bilforsikring

I følge norsk kundebarometer, har Sparebanken de mest fornøyde kundene. Skal du flytte forsikringen din, kan du velge mellom fire forskjellige bilforsikringer: Ansvar, delkasko, kasko og toppkasko. 

Fordelen med bilforsikringen:

 • Maksimalt bonustap på 10%
 • Markedets raskeste bonusopptjening. Du får toppbonus på bilforsikringen inntil 4 år raskere enn hos konkurrenter
 • Samler du forsikringene dine hos Sparebank 1, får du 20% rabatt på forsikringene dine. 
 • I følge EPSI, har Sparebank 1 de mest fornøyde kundene etter skadeoppgjør. 

Forsikring Ung

Hvem passer forsikringen for?

Ung er en forsikringspakke for unge mellom 18 og 33 år. Forsikringen passer for personer i aldersgruppen som har innbo til en verdi av opptil 500.000 kroner. Ønsker du å være forsikret ved ulykke, og ikke har behov for en omfattende reiseforsikring? Da kan denne forsikringen passe deg svært godt!

Hva dekker forsikringen?

Forsikringen er tredelt og inkluderer innboforsikring, ulykkesforsikring og reiseforsikring. Innboforsikringen dekker dine klær, møbler og eiendeler. Ulykkesforsikringen dekker skader ved ulykke inntil 500.000 kroner. Reiseforsikringen er enkel og dekker reiser opptil 45 dager med minst en overnatting.

Sparebank 1 Forsikring - Student og trenger en billig forsikring? Denne forsikringen koster bare 149 kroner i måneden og er tilstrekkelig for de aller fleste studenter. Trenger du en bedre forsikring, kan du ta kontakt og få en tilpasset avtale. 

Sparebank 1 - Kundeservice og kontakt

Har du spørsmål eller trenger hjelp fra en kundebehandler, da kan du ta kontakt med selskapet på flere måte. 

Du kan ringe alle dager fra klokken 07:00 til 24:00. Skal du melde skade må du ringe 915 02300 innenfor åpningstidene. Har du andre spørsmål kan du skrive inn postnummeret ditt i kontakt-seksjonen på nettsiden, og dermed får kontaktinformasjon til kontoret som ligger nærmest deg. 
Det samme gjelder om du vil avtale møte med en rådgiver. Du skriver inn postnummer, og fyller deretter ut grunnen til at du vil ha et møte med en rådgiver. møtet skjer enten i banken eller på nett.

Er du allerede kunde hos Sparebank 1, kan du logge inn på Min Side, og få oversikt over kundeforholdet ditt. Spørsmål kan også sendes inn i chatten på hjemmesidene. 

Kontaktinformasjon:

Kundesenter
Åpent: 0700 til 2400
Telefon: 915 07040
Epost: [email protected]

Bedriftssenter
Åpent: 0800 til 1600
Telefon: 915 07050
Epost: [email protected]

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer