Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra DS og andre selskaper

DS forsikring

DS automobiles er et bilmerke som er en del av PSA Groupe / Groupe PSA. Selskapet var kjent som Groupe PSA Citröen fra 1991 til 2006, og er en en fransk motorsykkel- og bilprodusent. Selskapet produserer biler under varemerkene Peugeot, Citröen, Opel, Vauxhall og DS.

Merket DS Automobiles ble lansert i 2009 av Citröen med modellene Citröen DS3, DS4 og DS4. Merket DS har fått et annet utseende og annen komfort, og navnet stammer fra det franske ordet déesse som betyr gudinne. 

DS Forsikring - Finansieringsmulighet

Trenger du å finansiere kjøp av ny bil, har DS mange finansieringsløsninger, og kan skreddersy løsninger etter dine behov. Du får vite alt du trenger for å rett løsning, og det alternativet som passer deg best. 

Forsikring

Forsikrer du din DS kan du være trygg på at du er i de aller beste hender. En optimal forsikring er ikke en luksus, men bør være førsteprioritet for deg og bilen din. 

DS forsikring er bare en av de mange eksklusive tjenestene du har tilgang til når du kjøper din DS.

Du får en skreddersydd forsikringsavtale, som gjør at du får blant annet tilgang til reparasjoner ved nærmeste tilgjengelige DS-verksted. Du betaler heller ingenting på forskudd med unntak av eventuelle tillegg på forsikringen. 

Garanti og assistanse

Når du kjøper en ny DS eller en DS som er mindre enn 5 år gammel, får du alltid garanti med på kjøpet. Du får hjelp til å opprettholde ytelse, pålitelighet og sikkert slik at du får mest mulig ut av bilen din i lang tid. 

Garantien varer i 5 år eller til 100 000 kjørte kilometer. Denne dekker reparasjon av deler med konstaterte feil som er godkjent av merket. I tillegg får du lakkgaranti i fem år, og en gjennomrustning-garanti som varer til bilen er hele 12 år gammel!

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig