Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

DS Forsikring

Få tilbud på forsikring fra opptil 3 forsikringsselskaper, helt uforpliktende. Sammenlign og velg det beste tilbudet.

DS Forsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

DS Forsikring

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet DS. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil DS Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra DS Forsikring og andre selskaper

Dette bør du sjekke

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra DS og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

Sjekk dette før du velger forsikring fra %codan%
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Erfaringer etter å ha innhentet tilbud med Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

DS forsikring

DS automobiles er et bilmerke som er en del av PSA Groupe / Groupe PSA. Selskapet var kjent som Groupe PSA Citröen fra 1991 til 2006, og er en en fransk motorsykkel- og bilprodusent. Selskapet produserer biler under varemerkene Peugeot, Citröen, Opel, Vauxhall og DS.

Merket DS Automobiles ble lansert i 2009 av Citröen med modellene Citröen DS3, DS4 og DS4. Merket DS har fått et annet utseende og annen komfort, og navnet stammer fra det franske ordet déesse som betyr gudinne. 

DS Forsikring - Finansieringsmulighet

Trenger du å finansiere kjøp av ny bil, har DS mange finansieringsløsninger, og kan skreddersy løsninger etter dine behov. Du får vite alt du trenger for å rett løsning, og det alternativet som passer deg best. 

Forsikring

Forsikrer du din DS kan du være trygg på at du er i de aller beste hender. En optimal forsikring er ikke en luksus, men bør være førsteprioritet for deg og bilen din. 

DS forsikring er bare en av de mange eksklusive tjenestene du har tilgang til når du kjøper din DS.

Du får en skreddersydd forsikringsavtale, som gjør at du får blant annet tilgang til reparasjoner ved nærmeste tilgjengelige DS-verksted. Du betaler heller ingenting på forskudd med unntak av eventuelle tillegg på forsikringen. 

Garanti og assistanse

Når du kjøper en ny DS eller en DS som er mindre enn 5 år gammel, får du alltid garanti med på kjøpet. Du får hjelp til å opprettholde ytelse, pålitelighet og sikkert slik at du får mest mulig ut av bilen din i lang tid. 

Garantien varer i 5 år eller til 100 000 kjørte kilometer. Denne dekker reparasjon av deler med konstaterte feil som er godkjent av merket. I tillegg får du lakkgaranti i fem år, og en gjennomrustning-garanti som varer til bilen er hele 12 år gammel!

 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.