Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Knif

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Knif. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Knif Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Knif Forsikring og andre selskaper

Knif

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Knif og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Knif Forsikring

Knif Trygghet forsikring er forsikringsselskapet for kristne organisasjoner i Norge. 

Knif Trygghet Forsikring ble stiftet i 2007. og formålet er å verne og sikre verdier gjennom gode avtaler. Knif har avtaler for kirker, organisasjoner og privatkunder. 

Hele 54 kristne organisasjoner og trossamfunn står som eiere i selskapet. Selskapet jobber for at eierne og deres ansatte skal få gode løsninger til markedets aller beste pris. 

Fordeler som Knif-kunde:

Falck veihjelp

Du får gratis medlemskap i Falck når du tegner bilforsikringen din. Medlemskapet følger bilen og ikke fører. Får ikke redningsselskapet bilen i kjørbar stand på stedet, får du dekket taxi-regningen på inntil 2000 kroner. 

MPS Micropaint

Reparasjoner utført av micropaint kan bli opptil 80% billiger. Som kunde hos Knif

Knif Forsikring Bil

Ansvar

Alle registrerte kjøretøy må ha ansvarsforsikring. Denne forsikringen dekker skader kjøretøyet påfører andre personer eller ting. Vil man at det skal dekke eget kjøretøy også, må man tegne en forsikring med bedre dekning

Delkasko

I tillegg til det som dekkes av ansvarsforsikringen, dekker delkasko også brann, tyveri, skade på ruter og veihjelp / redningshjelp.

Kasko

Utover det som dekkes av delkasko, dekker kaskoforsikringen skade ved sammenstøt, velting, utforkjøring, hærverk eller annen tilfeldig ytre påvirkning. Får du en skade som dekkes av forsikringen, får du leiebil i 30 dager mens bilen din er på reparasjon. 

Kasko Ekstra Trygghet

Med ekstra trygghet blir hverdagen ekstra trygg :D FOrsikringen dekker totalskade, maskinskade og ny nøkkel om den går tapt. Du får også en utvidet leiebilordning, og dekket lakkskader utover det som normalt dekkes. 

Reiseforsikring - Knif reiseforsikring

I motsetning til andre forsikringer, har Knif bare ett alternativ når du skal velge reiseforsikring. Forsikringen kan derimot utvides om du skal på reiser som er lengre enn 60 dager. 

Du kan velge å tegne forsikring for deg selv eller hele familien din. 

Kundeservice og kontakt - Knif Forsikring

Har du spørsmål knyttet til forsikring, kan du få svar på de ved å ta kontakt med kundeservice. Kundesenteret er åpent alle hverdager fra 09:00 til 16:00. Ønsker du å ta kontakt, kan du ringe på telefon til 23 68 39 00.

Telefon: 23 68 39 00

Adresse:
Knif Trygghet Forsikring AS
Møllergata 39
0179 OSLO

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer