Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Knif Forsikring

Få tilbud på forsikring fra opptil 3 forsikringsselskaper, helt uforpliktende. Sammenlign og velg det beste tilbudet.

Knif Forsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

Knif Forsikring

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Knif. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Knif Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Knif Forsikring og andre selskaper

Dette bør du sjekke

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Knif og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

Sjekk dette før du velger forsikring fra %codan%
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Erfaringer etter å ha innhentet tilbud med Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Knif Forsikring

Knif Trygghet forsikring er forsikringsselskapet for kristne organisasjoner i Norge. 

Knif Trygghet Forsikring ble stiftet i 2007. og formålet er å verne og sikre verdier gjennom gode avtaler. Knif har avtaler for kirker, organisasjoner og privatkunder. 

Hele 54 kristne organisasjoner og trossamfunn står som eiere i selskapet. Selskapet jobber for at eierne og deres ansatte skal få gode løsninger til markedets aller beste pris. 

Fordeler som Knif-kunde:

Falck veihjelp

Du får gratis medlemskap i Falck når du tegner bilforsikringen din. Medlemskapet følger bilen og ikke fører. Får ikke redningsselskapet bilen i kjørbar stand på stedet, får du dekket taxi-regningen på inntil 2000 kroner. 

MPS Micropaint

Reparasjoner utført av micropaint kan bli opptil 80% billiger. Som kunde hos Knif

Knif Forsikring Bil

Ansvar

Alle registrerte kjøretøy må ha ansvarsforsikring. Denne forsikringen dekker skader kjøretøyet påfører andre personer eller ting. Vil man at det skal dekke eget kjøretøy også, må man tegne en forsikring med bedre dekning

Delkasko

I tillegg til det som dekkes av ansvarsforsikringen, dekker delkasko også brann, tyveri, skade på ruter og veihjelp / redningshjelp.

Kasko

Utover det som dekkes av delkasko, dekker kaskoforsikringen skade ved sammenstøt, velting, utforkjøring, hærverk eller annen tilfeldig ytre påvirkning. Får du en skade som dekkes av forsikringen, får du leiebil i 30 dager mens bilen din er på reparasjon. 

Kasko Ekstra Trygghet

Med ekstra trygghet blir hverdagen ekstra trygg :D FOrsikringen dekker totalskade, maskinskade og ny nøkkel om den går tapt. Du får også en utvidet leiebilordning, og dekket lakkskader utover det som normalt dekkes. 

Reiseforsikring - Knif reiseforsikring

I motsetning til andre forsikringer, har Knif bare ett alternativ når du skal velge reiseforsikring. Forsikringen kan derimot utvides om du skal på reiser som er lengre enn 60 dager. 

Du kan velge å tegne forsikring for deg selv eller hele familien din. 

Kundeservice og kontakt - Knif Forsikring

Har du spørsmål knyttet til forsikring, kan du få svar på de ved å ta kontakt med kundeservice. Kundesenteret er åpent alle hverdager fra 09:00 til 16:00. Ønsker du å ta kontakt, kan du ringe på telefon til 23 68 39 00.

Telefon: 23 68 39 00

Adresse:
Knif Trygghet Forsikring AS
Møllergata 39
0179 OSLO

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.