Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Volvia

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Volvia. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Volvia Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Volvia Forsikring og andre selskaper

Volvia

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Volvia og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Volvia forsikring

Volvia forsikring har forsikret Volvo-er i mer enn 60 år nå. Selskapet ble etablert i 1959 av Volvo-medstifteren Assar Gabrielsson. For ham var bilsikkerheten det aller viktigste. Gabrielsson forsto imidlertid at uansett hvor sikre biler Volvo produserte, så kunne de ikke sikre kundene sine fullstendig mot ulykker. 

Dermed oppsto Volvia forsikring – som en ekstra trygghet skulle uhellet først være ute. 

Forsikringsselskapet kom til Norge i 1999 og er i dag representert hos mer enn 50 forhandlere i landet. De har If Skadeforsikring som forsikringsgiver og samarbeider tett med Volvo Car Norway.

Total og Total Care

Dette er ifølge Volvia selv deres to beste forsikringer. Begge pakkene inkluderer fabrikkny bil ved totalskade, leiebil ved reparasjoner og opp mot 100 000 kroner i ekstra erstatning. I tillegg får du ny nøkkel uten ekstra kostnader skulle din gamle bli ødelagt, mistet eller stjålet. 

Du får dessuten dekket skader ved eventuell feilfylling og plutselige maskinskader. Sistnevnte gjelder for eksempel feil på motor, gir eller andre maskinelle deler som påvirker bilens funksjon. I slike tilfeller betaler du kun en egenandel basert på bilens kilometerstand. Merk deg for øvrig at forsikringen kun gjelder inntil 200 000 km. 

Volvia Total Care inkluderer også såkalt trafikkulykkeforsikring. Med denne forsikringen er du sikret en grundig og rask behandling ved eventuelle trafikkulykker. Det inkluderer blant annet operasjoner, kiropraktor- og fysioterapitimer, samt annen rehabilitering og etterbehandling i privat sektor. 

Trafikkulykkeforsikringen Care er for øvrig også mulig å få som tilleggsdekning på andre forsikringsprodukter. 

Øvrige forsikringer

I likhet med de fleste andre forsikringsselskap som tilbyr bilforsikring, har Volvia også mer grunnleggende forsikringstyper. Du kan for eksempel nøye deg med en ansvarsforsikring, som gir deg det minimumet du trenger for å kjøre lovlig. Det vil si en forsikring som dekker eventuelle skader påført andre mennesker og kjøretøy i trafikken. 

Ansvarsforsikring er mest aktuelt for dem med et gammelt kjøretøy av lav verdi. Har du en bil som er verdt mer enn 50 000, burde du derimot vurdere en dyrere forsikring. Steget opp fra ansvarsforsikring er delkasko. Her får du dekket ting som brann- og ruteskader, samt tyveri og veihjelp i tillegg til det obligatoriske.

Med full kaskoforsikring dekkes også skader på bilen din som resultat av blant annet utforkjøringer, sammenstøt og hærverk. Du får i tillegg dekket leiebil i 14 dager og tap av bagasje til en verdi av maksimalt 10 000 kroner. 

Erfaringer med Volvia forsikring

Tjenester som Bytt.no og andre nettfora tillater forsikringskunder enkelt å dele sine erfaringer med hverandre. Slike tjenester kan være svært nyttige når man skal danne seg en oversikt over forsikringsmarkedet. Det er imidlertid visse ting man skal ha i bakhodet når man benytter seg av dem.

Du vil fort legge merke til at brukeromtalene fra slike nettsteder spriker veldig. Det skyldes antakelig at de som tar seg bryet med å legge igjen en omtale, har gjort seg spesielle erfaringer. Følgelig blir det langt mellom de nyanserte tilbakemeldingene, og den gjennomsnittlige brukeropplevelsen uteblir.

Derfor anbefales det å oppsøke omtaler og oversikter utført av mer uhildede og profesjonelle aktører før man treffer en beslutning.

Kundeservice og kontakt

Ønsker du å snakke med Volvias forsikringsagenter i egen person, finner du dem i Snarøyveien 32 på Fornebu. Kundesenteret er åpent fra 08:00 til 16:00 alle hverdager og kan nås på telefon: 66 81 84 40. 

Generelle skriftlige henvendelser kan rettes til [email protected] Ved skader kan du benytte deg av følgende adresse: [email protected] Skade senteret er for øvrig åpent fra 08:00 til 15:30 alle hverdager.
 

 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer