cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Volvia og andre selskaper

Volvia Forsikring

Volvia forsikring har forsikret Volvo-er i mer enn 60 år nå. Selskapet ble etablert i 1959 av Volvo-medstifteren Assar Gabrielsson. For ham var bilsikkerheten det aller viktigste. Gabrielsson forsto imidlertid at uansett hvor sikre biler Volvo produserte, så kunne de ikke sikre kundene sine fullstendig mot ulykker. 

Dermed oppsto Volvia forsikring – som en ekstra trygghet skulle uhellet først være ute. 

Forsikringsselskapet kom til Norge i 1999 og er i dag representert hos mer enn 50 forhandlere i landet. De har If Skadeforsikring som forsikringsgiver og samarbeider tett med Volvo Car Norway.

Total og Total Care

Dette er ifølge Volvia selv deres to beste forsikringer. Begge pakkene inkluderer fabrikkny bil ved totalskade, leiebil ved reparasjoner og opp mot 100 000 kroner i ekstra erstatning. I tillegg får du ny nøkkel uten ekstra kostnader skulle din gamle bli ødelagt, mistet eller stjålet. 

Du får dessuten dekket skader ved eventuell feilfylling og plutselige maskinskader. Sistnevnte gjelder for eksempel feil på motor, gir eller andre maskinelle deler som påvirker bilens funksjon. I slike tilfeller betaler du kun en egenandel basert på bilens kilometerstand. Merk deg for øvrig at forsikringen kun gjelder inntil 200 000 km. 

Volvia Total Care inkluderer også såkalt trafikkulykkeforsikring. Med denne forsikringen er du sikret en grundig og rask behandling ved eventuelle trafikkulykker. Det inkluderer blant annet operasjoner, kiropraktor- og fysioterapitimer, samt annen rehabilitering og etterbehandling i privat sektor. 

Trafikkulykkeforsikringen Care er for øvrig også mulig å få som tilleggsdekning på andre forsikringsprodukter. 

Øvrige forsikringer

I likhet med de fleste andre forsikringsselskap som tilbyr bilforsikring, har Volvia også mer grunnleggende forsikringstyper. Du kan for eksempel nøye deg med en ansvarsforsikring, som gir deg det minimumet du trenger for å kjøre lovlig. Det vil si en forsikring som dekker eventuelle skader påført andre mennesker og kjøretøy i trafikken. 

Ansvarsforsikring er mest aktuelt for dem med et gammelt kjøretøy av lav verdi. Har du en bil som er verdt mer enn 50 000, burde du derimot vurdere en dyrere forsikring. Steget opp fra ansvarsforsikring er delkasko. Her får du dekket ting som brann- og ruteskader, samt tyveri og veihjelp i tillegg til det obligatoriske.

Med full kaskoforsikring dekkes også skader på bilen din som resultat av blant annet utforkjøringer, sammenstøt og hærverk. Du får i tillegg dekket leiebil i 14 dager og tap av bagasje til en verdi av maksimalt 10 000 kroner. 

Kundeservice og kontakt

Ønsker du å snakke med Volvias forsikringsagenter i egen person, finner du dem i Snarøyveien 32 på Fornebu. Kundesenteret er åpent fra 08:00 til 16:00 alle hverdager og kan nås på telefon: 66 81 84 40. 

Generelle skriftlige henvendelser kan rettes til [email protected]. Ved skader kan du benytte deg av følgende adresse: [email protected]. Skade senteret er for øvrig åpent fra 08:00 til 15:30 alle hverdager.

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig

Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer