Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Tribe og andre selskaper

Tribe Forsikring

Tribe forsikring er et litt annerledes forsikringsselskap. Ikke bare var de blant de første i verden med egen elbilforsikring – prisgarantien og venneforsikringen skiller dem også ut. Dette er ordninger vi skal se nærmere på etter hvert. Men før vi kommer så langt, vil noen flere ord om selskapet være på sin plass.

Tribe forsikring ble etablert i 2016 av en gjeng som foruten forsikringsbransjen hadde sin bakgrunn fra Elkjøp og FINN.no. Det som forente dem var en overbevisning om at forsikring kunne gjøres bedre enn det de etablerte forsikringsselskapene kunne tilby. 

Den opprinnelige idéen om et grunnleggende annerledes forsikringsselskap tilskrives gjerne gründer Rune Brunborg. Tribe forsikring har kommet seg et langt stykke siden idéfasen og har i dag over 20 ansatte. De leverer kort sagt alt du forventer av et forsikringsselskap – og det med inntil 50 prosent i rabatt. La oss se hvordan det fungerer.

Prisgaranti

Tribes prisgaranti gjelder deg som allerede er forsikringskunde og vurderer å bytte selskap. Har du forsikringene dine hos Tryg, Gjensidige, DNB, Eika, SpareBank 1 eller If, er du garantert samme dekning hos Tribe. Bare fem prosent billigere. 

Du må selvsagt ikke være kunde hos et av de ovennevnte selskapene for å motta et uforpliktende tilbud fra Tribe. Men pris- og dekningsgarantien gjelder i så fall ikke.

Familie- og venneforsikring

Når du har fått dine første fem prosent i avslag, kan du like så greit fortsette å sanke rabatt. Det gjør du ved å legge til venner i vennegruppen din. En vennegruppe kan bestå av inntil ti venner, der hver venn utgjør fem prosent avslag. Her er det altså muligheter for å nesten halvere den opprinnelige prisen. 

Vær imidlertid obs på at disse fem prosentene kun gjelder såkalt “skadefrie venner”. Det vil si at hvis en i vennegruppen din for eksempel skader bilen sin, vil vennerabatten synke for en periode. Etter en skadefri stund vil dere selvsagt få fullt avslag igjen. 

Hva om mange i vennegruppen min må benytte forsikringen sin på samme tid? tenker du kanskje. Blir ikke dette da en svært dyr affære for meg? Venneforsikring blir heldigvis aldri dyrere enn det du som enkeltperson ville betalt for forsikringen din. Det vil si fem prosent billigere enn den forsikringen du byttet fra. 

Ansvarlighet skal lønne seg

Der pruting ofte er nøkkelen til de beste tilbudene hos tradisjonelle forsikringsselskap, ønsker Tribe å gjøre ansvarlighet lønnsomt. Ifølge deres visjon skal ikke forsikringsprisene bero på dine overtalelsesevner eller andre irrelevante faktorer. Det er hvor ansvarlig du er som forsikringskunde som betyr noe. 

Kundeservice og kontakt

På hjemmesiden deres finner du svar på mange vanlige spørsmål. Lurer du på noe som det ikke står noe om der, kan du enkelt ta kontakt med Tribe på følgende måter:

Ønsker du å avlegge dem et besøk, finner du lokalene deres på denne adressen: Fridtjof Nansens plass 2, 0160 Oslo. Foretrekker du telefon, ringer du til 33 20 08 14 mellom 08:00 og 15:00 i hverdagen. 

Skriftlige henvendelser kan enten rettes til e-post [email protected] eller chatten på hjemmesiden deres. Den har samme åpningstider som det øvrige kundesenteret, pluss fra 10:00 til 14:00 i helgene. 

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig