Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Tribe

Tribe forsikring har lagt ned sin virksomhet etter 4 år i drift. Alle deres eksisterende forsikringsavtaler har nå blitt håndtert av Yetz forsikring. De er et Norsk selskap som driver med både forsikring og strøm. Her får man både dekning- og prisgaranti på forsikringene. 

Få tilbud fra Tribe Forsikring og andre selskaper

Tribe

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Tribe og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Tribe forsikring 

Tribe forsikring er et litt annerledes forsikringsselskap. Ikke bare var de blant de første i verden med egen elbilforsikring – prisgarantien og venneforsikringen skiller dem også ut. Dette er ordninger vi skal se nærmere på etter hvert. Men før vi kommer så langt, vil noen flere ord om selskapet være på sin plass.

Tribe forsikring ble etablert i 2016 av en gjeng som foruten forsikringsbransjen hadde sin bakgrunn fra Elkjøp og FINN.no. Det som forente dem var en overbevisning om at forsikring kunne gjøres bedre enn det de etablerte forsikringsselskapene kunne tilby. 

Den opprinnelige idéen om et grunnleggende annerledes forsikringsselskap tilskrives gjerne gründer Rune Brunborg. Tribe forsikring har kommet seg et langt stykke siden idéfasen og har i dag over 20 ansatte. De leverer kort sagt alt du forventer av et forsikringsselskap – og det med inntil 50 prosent i rabatt. La oss se hvordan det fungerer.

Prisgaranti

Tribes prisgaranti gjelder deg som allerede er forsikringskunde og vurderer å bytte selskap. Har du forsikringene dine hos Tryg, Gjensidige, DNB, Eika, SpareBank 1 eller If, er du garantert samme dekning hos Tribe. Bare fem prosent billigere. 

Du må selvsagt ikke være kunde hos et av de ovennevnte selskapene for å motta et uforpliktende tilbud fra Tribe. Men pris- og dekningsgarantien gjelder i så fall ikke.

Familie- og venneforsikring

Når du har fått dine første fem prosent i avslag, kan du like så greit fortsette å sanke rabatt. Det gjør du ved å legge til venner i vennegruppen din. En vennegruppe kan bestå av inntil ti venner, der hver venn utgjør fem prosent avslag. Her er det altså muligheter for å nesten halvere den opprinnelige prisen. 

Vær imidlertid obs på at disse fem prosentene kun gjelder såkalt “skadefrie venner”. Det vil si at hvis en i vennegruppen din for eksempel skader bilen sin, vil vennerabatten synke for en periode. Etter en skadefri stund vil dere selvsagt få fullt avslag igjen. 

Hva om mange i vennegruppen min må benytte forsikringen sin på samme tid? tenker du kanskje. Blir ikke dette da en svært dyr affære for meg? Venneforsikring blir heldigvis aldri dyrere enn det du som enkeltperson ville betalt for forsikringen din. Det vil si fem prosent billigere enn den forsikringen du byttet fra. 

Ansvarlighet skal lønne seg

Der pruting ofte er nøkkelen til de beste tilbudene hos tradisjonelle forsikringsselskap, ønsker Tribe å gjøre ansvarlighet lønnsomt. Ifølge deres visjon skal ikke forsikringsprisene bero på dine overtalelsesevner eller andre irrelevante faktorer. Det er hvor ansvarlig du er som forsikringskunde som betyr noe. 

Erfaringer med Tribe forsikring

Ved hjelp av diverse nettfora og tjenester som Bytt.no kan kunder i dag enkelt dele sine erfaringer med hverandre. Det kan være både nyttig og frustrerende. Nyttig fordi et hjelper deg å danne et visst overblikk over forsikringsmarkedet. Og frustrerende fordi omtalene ofte er svært sprikende.

Sistnevnte skyldes antakelig at de som tar seg bryet med å skrive omtaler har gjort seg spesielle erfaringer. Gjennomsnittopplevelsen er med andre ord ikke representert i særlig grad. Hvilket forklarer hvorfor det fort kan bli langt mellom de mer nyanserte tilbakemeldingene. 

Budskapet er altså å bruke disse tjenestene med omhu. Søk gjerne opp omtaler og oversikter utført av profesjonelle, mer uhildede aktører før du tar en avgjørelse.

Kundeservice og kontakt

På hjemmesiden deres finner du svar på mange vanlige spørsmål. Lurer du på noe som det ikke står noe om der, kan du enkelt ta kontakt med Tribe på følgende måter:

Ønsker du å avlegge dem et besøk, finner du lokalene deres på denne adressen: Fridtjof Nansens plass 2, 0160 Oslo. Foretrekker du telefon, ringer du til 33 20 08 14 mellom 08:00 og 15:00 i hverdagen. 

Skriftlige henvendelser kan enten rettes til e-post [email protected] eller chatten på hjemmesiden deres. Den har samme åpningstider som det øvrige kundesenteret, pluss fra 10:00 til 14:00 i helgene. 
 

 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer