Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Agria Forsikring

Få tilbud på forsikring fra opptil 3 forsikringsselskaper, helt uforpliktende. Sammenlign og velg det beste tilbudet.

Agria Forsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

Agria Forsikring

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Agria. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Agria Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Agria Forsikring og andre selskaper

Dette bør du sjekke

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Agria og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

Sjekk dette før du velger forsikring fra %codan%
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Erfaringer etter å ha innhentet tilbud med Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Agria Forsikring

Agria er et forsikringsselskap som spesialiserer seg på dyreforsikring. Selskapet tilbyr fleksible forsikringsløsninger til dyreeier som har katt, hund, hest, smådyr og fugler. 

Agria driver virksomhet i Sverige, Danmark, Finnland, Estland og Frankrike i tillegg til Norge.

På nettsidene kan du lese om de forskjellige forsikringene Agria Forsikring tilby til sine kunder. Du finner også svært mange nyttige artikler med informasjon rundt skader og sykdomsplager som kan oppstå hos dyr. Forsikrer du dyret ditt hos Agria kan du nyte godt av flere fordeler. 

Agria Dyreforsikring

Ett av de viktigste punktene i forsikringen er at du får god og rask hjelp fra veterinær ved behov. Du kan få hjelp via en videosamtale, eller bli henvist direkte til en veterinær. 

Agria Forsikring - Hund

Rabatt på hundeforsikring hos Agria

Er du medlem i en hundeklubb med tilknytning til NKK, får du 10% rabatt på hundeforsikringen din. Du kan også få samlerabatt dersom du har 4 hunder eller mer. Samlerabatten er på 15%.

For hvert år hunden din er skadefri får du også rabatt på egenandelen. Etter to år er rabatten på 300 kroner, og øker med 300 kroner for hvert år. Rabatten på egenandel kan maksimalt være 900 kroner, og oppnås etter fire skadefrie år. 

Agra Forsikring - Katt

Du får de samme rabattene for katten din, som hundeeiere får for hund. I tillegg får du 10% rabatt på forsikringen dersom katten er ID-merket.

Agra Forsikring - Hest

Du får opptil 5% rabatt på forsikring til hesten din. Forsikringsagentene som jobber i selskapet har kunnskapet om hest, og hjelper deg gjerne om det er noe du lurer på.

Direkte skadeoppgjør

Direkteoppgjør innebærer at veterinæren sender journal og kvittering til Agria. Skadeoppgjøret blir gjort opp mens du venter. Kan saken gjøres som et direkteoppgjør, betaler du kun egenandelen. Dette gjøre jobben enklere for deg, ettersom du slipper å måtte legge ut først, for så å kreve inn pengene med Agria. 
Skadeoppgjøret kan gjøres i åpningstidene våre mellom kl. 09.00–16.00. 

Agra forsikring - Kundeservice og kontakt

Kundesenteret er åpent alle hverdager fra klokken 08:00 til 16:00. Du kan enten logge inn i appen, eller ringe til 24 12 40 00.

App

Inne i appen kan du enkelt finne nærmeste veterinær. Du logger inn med forsikringsnummer og passordet ditt. 

Min Side

På Min Side, eller Mitt Agria, vil du få full oversikt over forsikringene dine. 
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.