Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Agria

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Agria. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Agria Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Agria Forsikring og andre selskaper

Agria

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Agria og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Agria Forsikring

Agria er et forsikringsselskap som spesialiserer seg på dyreforsikring. Selskapet tilbyr fleksible forsikringsløsninger til dyreeier som har katt, hund, hest, smådyr og fugler. 

Agria driver virksomhet i Sverige, Danmark, Finnland, Estland og Frankrike i tillegg til Norge.

På nettsidene kan du lese om de forskjellige forsikringene Agria Forsikring tilby til sine kunder. Du finner også svært mange nyttige artikler med informasjon rundt skader og sykdomsplager som kan oppstå hos dyr. Forsikrer du dyret ditt hos Agria kan du nyte godt av flere fordeler. 

Agria Dyreforsikring

Ett av de viktigste punktene i forsikringen er at du får god og rask hjelp fra veterinær ved behov. Du kan få hjelp via en videosamtale, eller bli henvist direkte til en veterinær. 

Agria Forsikring - Hund

Rabatt på hundeforsikring hos Agria

Er du medlem i en hundeklubb med tilknytning til NKK, får du 10% rabatt på hundeforsikringen din. Du kan også få samlerabatt dersom du har 4 hunder eller mer. Samlerabatten er på 15%.

For hvert år hunden din er skadefri får du også rabatt på egenandelen. Etter to år er rabatten på 300 kroner, og øker med 300 kroner for hvert år. Rabatten på egenandel kan maksimalt være 900 kroner, og oppnås etter fire skadefrie år. 

Agra Forsikring - Katt

Du får de samme rabattene for katten din, som hundeeiere får for hund. I tillegg får du 10% rabatt på forsikringen dersom katten er ID-merket.

Agra Forsikring - Hest

Du får opptil 5% rabatt på forsikring til hesten din. Forsikringsagentene som jobber i selskapet har kunnskapet om hest, og hjelper deg gjerne om det er noe du lurer på.

Direkte skadeoppgjør

Direkteoppgjør innebærer at veterinæren sender journal og kvittering til Agria. Skadeoppgjøret blir gjort opp mens du venter. Kan saken gjøres som et direkteoppgjør, betaler du kun egenandelen. Dette gjøre jobben enklere for deg, ettersom du slipper å måtte legge ut først, for så å kreve inn pengene med Agria. 
Skadeoppgjøret kan gjøres i åpningstidene våre mellom kl. 09.00–16.00. 

Agra forsikring - Kundeservice og kontakt

Kundesenteret er åpent alle hverdager fra klokken 08:00 til 16:00. Du kan enten logge inn i appen, eller ringe til 24 12 40 00.

App

Inne i appen kan du enkelt finne nærmeste veterinær. Du logger inn med forsikringsnummer og passordet ditt. 

Min Side

På Min Side, eller Mitt Agria, vil du få full oversikt over forsikringene dine. 
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer