cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Agria og andre selskaper

Agria Forsikring

Agria er et forsikringsselskap som spesialiserer seg på dyreforsikring. Selskapet tilbyr fleksible forsikringsløsninger til dyreeier som har katt, hund, hest, smådyr og fugler. 

Agria driver virksomhet i Sverige, Danmark, Finnland, Estland og Frankrike i tillegg til Norge.

På nettsidene kan du lese om de forskjellige forsikringene Agria Forsikring tilby til sine kunder. Du finner også svært mange nyttige artikler med informasjon rundt skader og sykdomsplager som kan oppstå hos dyr. Forsikrer du dyret ditt hos Agria kan du nyte godt av flere fordeler. 

Agria Dyreforsikring

Ett av de viktigste punktene i forsikringen er at du får god og rask hjelp fra veterinær ved behov. Du kan få hjelp via en videosamtale, eller bli henvist direkte til en veterinær. 

Agria Forsikring - Hund

Rabatt på hundeforsikring hos Agria

Er du medlem i en hundeklubb med tilknytning til NKK, får du 10% rabatt på hundeforsikringen din. Du kan også få samlerabatt dersom du har 4 hunder eller mer. Samlerabatten er på 15%.

For hvert år hunden din er skadefri får du også rabatt på egenandelen. Etter to år er rabatten på 300 kroner, og øker med 300 kroner for hvert år. Rabatten på egenandel kan maksimalt være 900 kroner, og oppnås etter fire skadefrie år. 

Agra Forsikring - Katt

Du får de samme rabattene for katten din, som hundeeiere får for hund. I tillegg får du 10% rabatt på forsikringen dersom katten er ID-merket.

Agra Forsikring - Hest

Du får opptil 5% rabatt på forsikring til hesten din. Forsikringsagentene som jobber i selskapet har kunnskapet om hest, og hjelper deg gjerne om det er noe du lurer på.

Direkte skadeoppgjør

Direkteoppgjør innebærer at veterinæren sender journal og kvittering til Agria. Skadeoppgjøret blir gjort opp mens du venter. Kan saken gjøres som et direkteoppgjør, betaler du kun egenandelen. Dette gjøre jobben enklere for deg, ettersom du slipper å måtte legge ut først, for så å kreve inn pengene med Agria. 
Skadeoppgjøret kan gjøres i åpningstidene våre mellom kl. 09.00–16.00. 

Agra forsikring - Kundeservice og kontakt

Kundesenteret er åpent alle hverdager fra klokken 08:00 til 16:00. Du kan enten logge inn i appen, eller ringe til 24 12 40 00.

App

Inne i appen kan du enkelt finne nærmeste veterinær. Du logger inn med forsikringsnummer og passordet ditt. 

Min Side

På Min Side, eller Mitt Agria, vil du få full oversikt over forsikringene dine. 

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer