cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Vesta og andre selskaper

Vesta Forsikring

Vesta Forsikring er et norsk forsikringsselskap som ble grunnlagt i Bergen i 1880. I dag er de en del av skadeforsikringsselskapet Vesta, som har virksomhet Norge, Sverige og Danmark. I Norge har de rundt 1100 ansatte og drives fra hovedkontoret i Fyllingsdalen. 

Fra Vesta til Tryg

Skandia måtte i 1999 selge alle sine aksjer i Vesta da de ønsket å inngå et et samarbeid med Storebrand om etablering av forsikringsselskapet if. Det danske selskapet Tryg-Baltica kjøpte aksjene, etter at de nettopp hadde blitt en del av det danske finanskonsernet Unidanmark. Da unibank, som inngikk i Unidanmark, ble solgt til Nordea i 2000 fulgte forsikringsselskapet med på lasset. 

Bare to år senere ble forsikringsselskapet kjøpt tilbake, og TrygVesta Forsikring ble etablert. I Norge ble virksomheten drevet under navnet til og med 2007, og gikk deretter under navnet TrygVesta.

I 2010 ble navnet igjen endret til selskapet vi kjenner i dag, Tryg Forsikring. I samme slengen ble varemerket endret til den tradisjonsrike livbøyen som Vesta har væt kjent for siden 1952. 

I dag er Tryg nordens nest største forsikringsselskap, og leverer sine tjenester til 140.000 bedrifter og mer enn 3 millioner privatpersoner. 

Den norske avdelinger har rundt 1000 ansatte, og hovedkontoret i Norge ligger i Fyllingsdalen i Hordaland.

Reiseforsikring - standard og ekstra

Kundene har valget mellom to reiseforsikringer, Reise og Reise Ekstra. Forsikringene dekker mye av det samme, men du får ekstra god dekning med Reise Ekstra.

En viktig forskjell er at Reise Ekstra gjelder hver eneste gang du forlater hjemmet ditt. Det betyr at du er forsikret hver gang du er utenfor hjemmet. Du kan i tillegg til dette selv velge om du vil ha egenandel eller ikke.

Når man sammenligner med standard-forsikringen “Reise”, viser det seg å være store forskjellen på dekningsgraden. Med reise får du dekket de mest alvorlige hendelsene som kan skje på reisen din. Merd Reise dekkes  avbestilling, forsinket bagasje, ulykke, rettshjelp med mer. Det er verdt å nevne at man potensielt kan få 2 til tre ganger mer på samtlige punkt dersom man velger Reise Ekstra

Det “Reise Ekstra” dekker, som ikke dekkes av “Reise”:

 • Tapt hotellovernatting og arrangement
 • Erstatningsreise
 • Egenandel leiebil

Vesta Bilforsikring

Kundene kan selv velge den bilforsikringen som passer best til eget behov og bil. 

 • Ansvar: lovpålagt og dekker personskade og skade på bil som du påfører andre.
 • Delkasko: dette er bilforsikringen for deg som har en litt eldre bil. 
 • Kasko: du bør vurdere å kjøpe Kasko-forsikring dersom bilen din er ny eller er verdt mye. Kasko er en mer omfattende bilforsikring enn delkasko og sikrer verdien på bilen bedre ved skader og ulykker. 
 • Bil Ekstra: dette er den beste bilforsikringen du får hos Tryg, forsikringen dekker det aller meste og gir svært mange fordeler ved mindre og større skader på bilen. Den klart beste bilforsikringen du får hos forsikringsselskapet, og sannsynligvis mest verdi for pengene om du har en bil av relativt høy verdi. 

Vesta - Kundeservice og kontakt

Trenger du hjelp kan du kontakte kundeservice på telefon eller e-post. Telefonnummeret til kundeservice er 91 50 40 40. Husk + 47 før nummeret dersom du ringer fra utlandet!

Kundesenter:

 • Mandag–torsdag:08-21
 • Fredag:08-20
 • Lørdag:09-16

Skade chat:

 • Mandag–fredag:08–17
 • Lørdag og søndag:Stengt

Skade telefon:

 • Mandag–fredag:10–15
 • Lørdag og søndag: Stengt
Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig

Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer