cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Vardia og andre selskaper

Vardia Forsikring

Vardia forsikring er en del av Vardia Insurance Group, eller Insr Insurance Group som de heter i dag. De er norskeid og har sin virksomhet i både Norge, Sverige og Danmark. Selskapet ble etablert i 2009, med først og fremst totalkunder mellom 30 og 65 år med egen bolig som målgruppe. Når det er sagt, leverer Vardia også forsikringer til mindre og ikke fullt så små bedrifter. 

Med sine flere hundre ansatte spredt utover flere land i Skandinavia, utgjør de en tydelig utfordrer til de store forsikringsselskapene. Hos Vardia kan du med andre ord få så å si alt innen tradisjonell skadeforsikring. I tillegg har de en rekke livs- og helseforsikringer til både privat- og bedriftsmarkedet.  

Fra Vardia til Nemi forsikring

I 2017 tok eierselskapet Insr Insurance Group over det danske Nemi forsikring. Det førte til at Vardia og Nemi allerede året etter ble slått sammen under sistnevntes navn. For Vardias kunder betød det blant annet nye forsikringspapirer og litt andre vilkår. 

For å gjøre overgangen så god som mulig, ga Nemi kundene sine en såkalt vilkårsgaranti. Det innebar et løfte om at alle fra og med overgangen skulle være bedre dekket enn før. Og det selvsagt uten å måtte betale mer. 

Nemi forsikring har vært i forsikringsbransjen siden 1989. Fokuset deres har siden den gang vært å gi kundene sine trygghet og stabilitet. Samt noen av de beste forsikringsløsningene på markedet. 

Ettersom Vardia ikke eksisterer som egen merkevare lenger, er det Nemis forsikringer vi i det følgende skal konsentrere oss om. 

Bilforsikring

Alle registrerte kjøretøy må ha et minimum av forsikring for å kjøre lovlig på veien. Dette minimumet kalles ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring dekker eventuelle skader påført andres kjøretøy. 

Nemi forsikring tilbyr i likhet med de fleste forsikringsselskap rene ansvarsforsikringer. Om dette er tilstrekkelig for deg og din bil, avhenger i stor grad av bilen og økonomien din. På en bil til en verdi under 50 000 kan det være en dugende løsning. Har du imidlertid en dyrere bil, burde du nok lete videre. 

Alternativene Nemi forsikring tilbyr er delkasko og kasko. Førstnevnte dekker ting som brannskader, tyveri, hærverk og veihjelp. Mens full kasko inkluderer velting, utforkjøring og skader oppstått ved sammenstøt med andre biler. 

I tillegg kan du velge å ta med eller utelate dekning for fører- og passasjerulykker og leiebil. Kasko kommer også med såkalt “superforsikring”. Besøk hjemmesiden deres www.nemiforsikring.no for mer informasjon.

Reiseforsikring

Nemi forsikring gir deg mulighet til å skreddersy reiseforsikringen etter dine behov. Du kan for eksempel velge om den skal dekke reiser innad i Europa eller hele verden. Eller om den kun skal gjelde deg eller hele familien. Hvor lange reiser den skal dekke, er også justerbart, og du kan velge mellom 45, 60, 75 og 90 dager. 

Merk deg at reiseforsikringen kun kan kjøpes i kombinasjon med minst en annen forsikring. 

Erfaringer med Vardia og Nemi forsikring

I dag finnes det nettsteder som tillater kunder å dele sine erfaringer med hverandre. Bytt.no er et eksempel på dette. Søker du opp Nemi forsikring på Bytt.no, vil du se at de kommer godt ut. I 2018 ble de blant annet tildelt prisen for “beste selskap”. De nyter dessuten en samlet score på 3,7 av 5, hvilket må kunne kalles svært bra.

Når det er sagt, er det visse ting man ikke må glemme når man ser på slike tjenester. Omtalene spriker ofte veldig og kommer fra kunder som har gjort seg spesielle erfaringer. Det være seg gode eller dårlige. Derfor anbefales det på generell basis å ikke fatte noen beslutning på grunnlag av slike omtaler alene. Søk også opp tester utført av profesjonelle, mer uhildede aktører. 

Kundeservice og kontakt

Vardia forsikring opererer som sagt ikke lenger som eget merkevare. Som tidligere eller ny kunde er det derfor Nemi forsikring du må kontakte hvis du lurer på noe. De har mye informasjon på hjemmesiden sin. Skulle du imidlertid lure på noe som du ikke finner svar på der, kan du kontakte dem på flere måter.

Du når dem enklest på telefon 22 91 33 00. Her gjelder vanlige åpningstider 08:00 til 16:00 alle hverdager. Dreier det seg derimot om skademelding, har de døgnåpent. 

Skriftlige henvendelser kan rettes til [email protected], eller [email protected] hvis du er bedriftskunde. 

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig

Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer