Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Landkreditt Forsikring

Få tilbud på forsikring fra opptil 3 forsikringsselskaper, helt uforpliktende. Sammenlign og velg det beste tilbudet.

Landkreditt Forsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

Landkreditt Forsikring

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Landkreditt. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Landkreditt Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Landkreditt Forsikring og andre selskaper

Dette bør du sjekke

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Landkreditt og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

Sjekk dette før du velger forsikring fra %codan%
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Erfaringer etter å ha innhentet tilbud med Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Landkreditt forsikring

I 2001 ble Landkreditt forsikring etablert av flere virksomheter innen Landbrukssamvirket. Selskapet har spesialisert seg på bønder og landbruk, men tilbyr i dag forsikringer til alle privatpersoner. Landkreditt forsikring eies av Landkreditt bank, Gartnerhallen og Skogbrand. 

Landkreditt bank er en bank som har spesialisert seg på bondenæringen. Grunnlaget ble stiftet allerede i 1915, som en forening eid og styrt av medlemmene. Tanken bak var i skaffe kapital til bønder og skogseiere som var i krise og trengte penger for å kunne fortsette driften. Fra 1995 vedtas det at Landkreditt bank skal kunne tilby et bredere spekter av tjenester til sine kunder, dette for å kunne være konkurransedyktige.

Landkreditt bank som vi kjenner den i dag ble stiftet i 2002. Landkreditt er drevet som et samvirke, der bruker- og medlemsnytte er sentralt. Landkreditt mener selv at det har stort fokus på samfunnsansvar, og verdiene Solid, Oppriktig og Langsiktig står sentralt i selskapet. 

Landkreditt forsikring – privat

Landkreditt tilbyr flere ulike forsikringer til privatpersoner; bil, hus og reise. De har også personforsikringer og forsikringer til husdyr. I selskapet kan du forsikre alle motorkjøretøyene dine, ikke bare bil. Hus, hytte, innbo og verdier kan forsikres gjennom Landkreditt. 

Eksempler på personforsikringer er ulykke, reise, livsforsikring, barneforsikring med flere. Som i de fleste selskap kan du velge ulike forsikringsgrader og dekningsgrader. På bilforsikring er det for eksempel 4000,- i egenandel hvis skaden er ute, men du kan også velge en høyere egenandel.

Alle selskapets forsikringer gjelder i hele Europa, bortsett fra Tyrkia. 

Eksempel på forsikringskostnad; Mazda 2 2012 modell, kilometerstand 95 000, årlig kjørelengde 16 000, ingen tidligere skader, fullkasko med leiebil, bonus 75% i over 4 år - total kostnad for ett år er kr. 7 265,-. 

Landkreditt forsikring – landbruk

Som landbrukseier kan du forsikre driftsbygninger, arbeidsmaskiner og dyr i Landkreditt forsikring. Bonden kan også forsikre seg selv og sin familie, samt avlinger. 

Bonden kan for eksempel forsikre seg mot tapt inntekt hvis driften ikke skulle gå som normalt. Avlinger kan også forsikres mot brann, vannskader og tyveri. 

I forhold til husdyr kan man velge flere ulike forsikringer. Enkeltdyr kan forsikres, for eksempel hvis man har en god avlsokse. Landkreditt tilbyr forsikring på enkeltdyr for storfe, lama, alpakka, småfe og svin. Forsikringen kan gi erstatning hvis dyret må avlives pga sykdom eller skade, eller hvis for eksempel avlsoksen mister bedekningsevnen sin pga skade/sykdom. 

Landkreditt forsikring – praktisk informasjon

Du finner lett informasjon om selskapets tjenester på deres hjemmeside. Du kan kjøpe de fleste forsikringene over nettet, men enkelte må du be om å bli kontaktet om. Du kan chatte med kunderådgivere på hjemmesiden til Landkreditt. 

Selskapet fremhever selv på flere steder på hjemmesiden at man som kunde får én kunderådgiver å forholde seg til. Dette kan være en grei måte for de som skal ha flere ulike forsikringer, og som trenger tett og skreddersydd oppfølging. 

Du kan ringe Landkreditt mandag-fredag mellom 08.00-16.00 på telefonnummer 23 00 08 00. Chatten er åpen i samme tidsrom. Du kan også ta kontakt med selskapet via epost. På hjemmesiden kan du fylle ut et skjema så blir du kontaktet.

Forsikringsselskapet har besøksadresse i Oslo, nærmere bestemt Karl Johans gate 45. 

De tilbyr en appløsning for sine tjenester. I forhold til forsikringer så finnes det en egen app for reiseforsikring. 

Erfaringer med Landkreditt forsikring

På bytt.no har Landkreditt forsikring fått en scoore på 3,3 av 5 poeng. De scoorer middels på både kundetilfredshet, kundeservice og skadeoppgjør. De som er fornøyde med selskapet trekker frem god og rask kundeservice, og at man har tilgang på en privat kunderådgiver.

De som er minst fornøyde trekker frem for eksempel at det er vanskelig å få skadeoppgjør etter meldt skade, at selskapet er vanskelig å få tak i etter stengetid for å melde skade og at det har tatt langt til å få utbetalt skadeoppgjøret. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.