Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Storebrand

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Storebrand. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Storebrand Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Storebrand Forsikring og andre selskaper

Storebrand

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Storebrand og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Storebrand 

Å beskrive Storebrand som et godt etablert konsern er på ingen måte en overdrivelse. De historiske røttene deres strekker seg nemlig helt tilbake til 1700-tallet. Da gikk de under navnet “Den almindelige Brand-Forsikrings-Anstalt” og handlet som navnet tilsier utelukkende i brannforsikringer. 

Siden den gang har konsernet gått gjennom en rekke navne- og eierskifter. De har dessuten utvidet tjenestetilbudet sitt opptil flere ganger. Storebrand leverer i dag så å si alt innen forsikring, og fra 1996 kunne de i tillegg tilby alminnelige banktjenester. 

Bank, finans og forskring

Selv om Storebrand nå også driver med bank og finans, er det fremdeles forsikring de er mest kjent for. For ikke å si mest spesialisert på. Enten det er snakk om bil, innbo eller reise, kan du være sikker på at de har noe for deg. I det følgende skal vi se på noen av deres mest populære forsikringer. Det innebærer blant annet at vi må ta for oss bil-, livs- og reiseforsikringene deres. 

Storebrand bilforsikring

Storebrand tilbyr bilforsikring i fire varianter: ansvar, delkasko, kasko og super. “Ansvar” er den billigste og minst omfattende løsningen. Her får du akkurat det du trenger for å kunne kjøre lovlig på veien. Det vil si en forsikring som dekker eventuelle skader påført andres kjøretøy.

Velger du “delkasko”, dekker forsikringen også visse skader på egen bil. Denne pakken inkluderer også ting som rettshjelp og brann- og glassruteskader. Med “kasko” får du litt mer. Det vil blant annet si veihjelp i hele Europa og forsikring mot feilfylling av drivstoff. “Super” gir deg alt dette i tillegg til forsikring av nøkler, motor og girkasse pluss mye mer. 

Hvilken løsning som er best for deg, kommer mye an på bilen din. Med en gammel bil av lav verdi, vil kasko sjelden betale seg. Har du derimot en bil som er verdt godt over 50 000, anbefales det å vurdere kasko.

Storebrand livsforsikring

Manges økonomi er avhengig av to stabile årsinntekter. Forsvinner en av disse kan hele budsjettet fort rakne. Med livsforsikring kan du sørge for at dine nærmeste ikke blir overlesset av gjeld skulle du gå bort. Utbetalingen skjer i form av en engangssum. Størrelsen på utbetalingen, samt hvem pengene går til, står du fritt til å velge selv. 

Storebrand reiseforsikring

Reiseforsikringen deres kommer i to typer: standard og super. Med “super” påstår Storebrand selv at du får en av markedets beste forsikringer. Forskjellen på de to ligger hovedsakelig i hvor god ulykkesdekningen er. Det vil si hvilke typer skader og ulykker du er forsikret for. 

Begge reiseforsikringene dekker lege- og sykehusbesøk, evakueringer ved uventede hendelser, som naturkatastrofer, og eventuelle avbestillinger. Har du “super” kan du i tillegg få dekket veterinærutgifter og skader på reisegods ved uhell. Eventuelle barnebarn og oldebarn som reiser med deg, er også dekket av denne forsikringen. 

Erfaringer med Storebrand forsikring

Det har etter hvert dukket opp mange nettsteder hvor forbrukere kan dele sine erfaringer med hverandre. Dette kan være nyttige verktøy når man skal danne seg oversikt over hvilke forsikringsselskap som er verdt å satse på. Det er imidlertid visse ting man bør ha i bakhodet når man benytter seg av slike tjenester. 

Søker du opp Storebrand forsikring på et av disse nettstedene, er sjansene store for at du finner svært sprikende omtaler. Det ligger litt i disse tjenestenes natur. De fleste som velger å legge igjen en omtale har nemlig enten gjort seg svært gode eller svært dårlige erfaringer. Derfor anbefales det å ikke utelukkende basere sitt valg på slike omtaler. Søk også etter oversikter og tester utført av profesjonelle og uhildede aktører. 

Kundeservice og kontakt

Storebrand har gjort det enkelt for deg å holde oversikten. De har flere apper til både Android og iOS og en innloggingstjeneste på nettet. Har du spørsmål utover det du finner informasjon om på hjemmesiden deres, kan du kontakte dem på følgende måter:

Adressen til hovedkontoret deres er: Professor Kohts vei 9, Lysaker. Ønsker du å nå dem per telefon kan du ringe til 91 50 88 80. Kundersenterets åpningstider er fra 08:00 til 16:00 alle hverdager. 

Skriftlige henvendelser kan enten leveres via Mine Sider eller via sikker e-post. Se nettsidene deres for mer informasjon om de ulike e-postadressene. Storebrand forsikring har også en chat som tillater deg å komme raskt og enkelt i kontakt med kundesenteret.
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer