Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på tyverialarm fra flere selskaper

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Sammenlign priser på tyverialarm

Sjekk om du også kan spare penger på ny tyverialarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

 • 4828
 • 4829
 • 4830

Finn riktig tyverialarm for din bolig

Tyverialarm

Flere frykter innbrudd, og det er gjerne noe man tenker ekstra over i ferietiden. En tyverialarm holder din bolig trygg og sikker, og er den mest effektive løsningen på å holde tyvene unna. I dag er tyverialarmer utstyrt med mange ulike tilleggsfunksjoner som gir flere fordeler, et sikrere hjem og en praktisk hverdag.

En tyverialarm virker avskrekkende

Tall fra både undersøkelser og politiet tilsier at tyverialarm virker svært avskrekkende for innbruddstyver og er et godt middel på å forhindre innbrudd, eller i verste fall enkelt kan finne ut hvem som har brutt seg inn.  Det er en tydelig trend i at boliger og boligstrøk som er utstyrt med tyverialarm blir unngått av innbruddstyver. Altså vil installering av en tyverialarm ikke bare oppdage, men også avverge at det faktisk skjer.  Flere forsikringsselskap anbefaler derfor på det sterkeste å skaffe seg en tyverialarm til sin bolig.

Alarm koblet til en alarmanlegg

Tyverialarmen er koblet direkte opp til en alarmstasjon der det sitter operatører som følger nøye med, og stasjonen alltid er bemannet. Dersom alarmen blir utløst tar de tak i situasjonen med en gang. Dagens moderne teknologi gjør at operatørene får umiddelbart signal om det er røyk, altså brann, eller innbrudd – eller eventuelt en falsk alarm. Dette er fordi tyverialarmen i dag er utstyrt med bevegelses- og kameradetektor, og operatøren behandler altså etter den informasjonen de får inn. Disse detektorene gjør det enkelt å få oversikt for operatøren over hva som skjedde i de øyeblikket alarmen ble utløst – og kan i løpet av sekunder ta grep. Ved nødstilfeller er dette svært praktisk da utrykning vil komme raskt til stedet.

Kundesenteret som får henvendelser når tyverialarmen går har altså en svært viktig rolle for å opprettholde din sikkerhet og sikring av boligen. Dette er viktig å ha i bakhodet når du undersøker hvilket tyverialarmselskap du skal velge. Sjekk derfor gjerne ut hvilke firmaer som har fått gode tilbakemelding tidligere fra kunder eller blitt utmerket med priser for kundeservice. De operatørenesom sitter på kundesenteret bær være spesialisert og ha god kunnskap om tyveri- og brannsituasjoner – dette fordi hvert sekund teller i en nødsituasjon.

Ulike alarmtjenester

De ulike selskapene tilbyr ulike løsninger av tyverialarm, og du betaler kun for alarmtjenester du ønsker. Det er flere tilleggsfunksjoner, slik som en panikkalarm. Er man av den engstelige typen er dette gjerne betryggende ettersom man betaler for at hjelpen bare er et tastetrykk unna. Ved panikkalarm er det fri utrykning, selv ved falsk alarm – altså trenger du ikke være redd for å tilkalle hjelp og kostnader ved falsk alarm. Du står fritt til å tilkalle hjelp ved enhver mistanke, og det er langt bedre å melde ifra en gang for mye enn en gang for lite. Med en panikkalarm kan du altså være sikker på at hjelp ikke er langt unna og ha en ekstra trygghet i hverdagen.

Panikkalarm

Panikkalarm er bare en av tilleggsfunksjonene som tilbys i dagens moderne tyverialarmer. De kan også enkelt kombineres med en brannalarm, og i likhet med tyverialarmen er brannalarmen koblet opp til et alarmanlegg som automatisk får beskjed når alarmen går. Ved en faktisk brann, eller røyk, vil brannvesenet rykke ut med en gang. Ettersom en brannalarm også er seriekoblet vil operatøren raskt kunne finne bekreftelse på om det faktisk brenner eller om alarmen slo ut falskt. Om to eller flere alarmer rapporterer på samme tid er dette et klart regn på brann og verifiseres som brann. I et tilfelle som dette vil brannvesenet automatisk dra på utrykning. Dette redder hus og dyrebare gjenstander, og det viktigste – det redder liv!

En tyverialarm er enkel å ha kontroll over i dag fordi alt kan styres fra en applikasjon på din mobiltelefon. Dette gir deg full kontroll over alt som foregår i huset ditt, selv når du ikke er hjemme, gjennom en hendelseslogg som ligger på mobilen.

Utvid tyverialarmen med smarte løsninger

Det finnes en rekke tilbud utover tyveri- og brannalarmløsninger. Dette er tilleggsfunksjoner som integreres i tyverialarmen og gjør hverdagen enklere og sikrere. Et eksempel på smartløsninger er smartkontakt og smartlås. Dette gir deg full kontroll over all elektronikk uansett hvor du er – kanskje greit når man løper ut døren på vei til jobb og har glemt å skru av kaffemaskinen. En annen tilleggsfunksjon er smartlås som gir deg full kontroll over hvem som kommer og går.

Alarm som oppdager fukt

Er man redd for potensielle vannlekkasjer eller fuktskader kan man integrere en smartfunksjon som oppdager og avverger fuktskader. Dette gjøres ved å installere en detektor som er koblet opp mot tyverialarmen i områder der vannlekkasjer kan oppstå. Dersom detektoren slår ut får man beskjed på applikasjonen om hvor det lekker og man kan tilkalle en rørlegger.  Fuktskader skaper store skader på kort tid, og ved en slik detektor slipper man å komme hjem fra ferie til en oversvømt bolig fordi man fikk avverget krisen før det gikk for langt.

Fjernstyr elektronikk i boligen

Smartkontakter kan også kobler opp til varmepumpen man har i huset, slik at du kan styre varmen i boligen fra applikasjonen. Dette gir muligheter både når du er bortreist eller på vei hjem. Du kan skru ned varmen når du er borte på ferie for å spare penger, og du kan sette den på igjen før du kommer hjem slik at det er varmt og deilig.

Ved å kunne styre tyverialarmen fra mobilen, kan man blant annet gjennom tilleggsfunksjonen smartlås låse opp døren til huset selv når du ikke er hjemme. Dette er praktisk om man skal slippe inn naboen for å mate katten når man er på ferie, eller åpne døren til elektrikeren uten å være hjemme. Dette styres enkelt ved et tastetrykk gjennom applikasjonen på mobilen, noe som gir deg mye frihet i en ellers travel hverdag. Smartlås gir deg da også full kontroll over hvem som kommer og går gjennom å kunne se når døren låses og åpnes.

En smart alarm gir maks kontroll

Ved å kombinere tyverialarm med brannalarm, fuktskadedetektor, smartlås og smartkontakter vil man ha full oversikt over hjemmet sitt til enhver tid. Dette gir muligheter som å se at barna har kommet hjem fra skolen når man selv sitter på jobb, avverge fuktskader når man ikke selv er tilsted i huset og mer. Tyverialarmen gir deg og dine trygghet, og passer på huset, så vel som mange praktiske løsninger i hverdagen.

Undersøk mulighetene

Det finnes en rekke aktører på markedet som tilbyr ulike former for pakkepriser og varierende tilbud innen tilleggsfunksjoner. Du bør derfor sette deg nøye inn i hvilke funksjoner du har behov for og ønsker, før du går til innkjøp av en tyverialarm. Tenk gjennom hovedmotivasjonen for å skaffe deg en alarm, og hva ønsker du i tillegg for en sikker og praktisk hverdag? Utgangspunktet bør tas basert på behovet for deg og din familie, deretter kan man sammenlikne pris.

Leverandørene oppdaterer stadig tilbudene på markedet, og er det flere år siden du installerte en tyverialarm kan det finnes langt bedre alternativer i dag. Ulike alarmselskap har ulike pris, servicenivå og pakkeløsninger. Undersøk markedet godt og ta utgangpunkt i hva du trenger, før du så velger hvilken leverandør du ønsker og hva slags tyverialarm du ønsker å installere i hjemmet ditt.

Vurder
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg