cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på tyverialarm

3 fordeler med å hente tilbud via oss:

 • Tilbud fra flere selskaper
  Via ett enkelt skjema samler du tilbud fra flere leverandører.
 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd.
 • Velg det beste tilbudet
  Får du et tilbud du liker, kan takke ja til det - eller avslå alle. Helt uforpliktende.
Boligalarm

Sammenlign priser på tyverialarm

Sjekk om du også kan spare penger på ny tyverialarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende.

 • Tilbud fra flere selskaper
  Via ett enkelt skjema samler du tilbud fra flere leverandører.
 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd.
 • Velg det beste tilbudet
  Får du et tilbud du liker, kan takke ja til det - eller avslå alle. Helt uforpliktende.

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Finn riktig tyverialarm for din bolig

Tyverialarm

En tyverialarm holder din bolig trygg og sikker, og er den mest effektive løsningen for å holde tyver unna. Da kan du senke skuldrene enten du er hjemme, på jobb eller i utlandet.

I dag finnes det også mange ulike tilleggsfunksjoner som du kan utstyre tyverialarmen din med. Disse gir deg flere fordeler - både et sikrere hjem og en mer praktisk hverdag.

En tyverialarm virker avskrekkende

Tall fra ulike undersøkelser og politiet viser at tyverialarmer virker avskrekkende for innbruddstyver.

Hvis noen innbruddstyver ser at hjemmet ditt er utstyrt med tyverialarm, vil det være mer fristende å bevege seg videre til en bolig uten samme beskyttelse.

Altså vil installering av en tyverialarm ikke bare oppdage, men også avverge et innbrudd.

De fleste forsikringsselskap anbefaler derfor å skaffe seg en boligalarm. Mange av dem kan også tilby deg en prisreduksjon på boligforsikring, siden risikoen for innbrudd, brann og vannskader senkes.

Alarm koblet til et alarmanlegg

De fleste velger en tyverialarm som er koblet direkte opp til en alarmstasjon.

Stasjonen er døgnbemannet, og vil raskt reagere dersom alarmen din blir utløst. Da kan operatørene ta tak i situasjonen med en gang.

Operatørene får umiddelbart signal om det er røyk, innbrudd – eller eventuelt en falsk alarm.

Et annet alternativ er å velge en alarmløsning som ikke er koblet til en stasjon. 

Hvordan?

Tyverialarmer er ofte utstyrt med bevegelses- og kameradetektor, og de sender inn informasjonen de plukker opp til operatøren.

Disse detektorene gjør det enkelt å få oversikt for operatøren over hva som skjedde i de øyeblikket alarmen ble utløst – og kan i løpet av sekunder ta grep.

Ved nødstilfeller er dette svært praktisk da utrykning vil komme raskt til stedet.

Velg et alarmselskap med god kundeservice

Alarmselskapet spiller en svært viktig rolle for å opprettholde din sikkerhet og sikring av boligen. Dette er viktig å ha i bakhodet når du undersøker hvilket selskap du skal velge.

Et godt tips er derfor å lese seg opp på hvilke firmaer som har fått gode tilbakemelding fra kunder eller blitt utmerket med priser for kundeservice.

De operatørene som sitter på kundesenteret bær være spesialisert og ha god kunnskap om tyveri- og brannsituasjoner –  fordi hvert sekund teller i en nødsituasjon.

Ulike alarmtjenester

Alarmselskapene tilbyr ulike løsninger og pakker, og du betaler kun for de alarmtjenestene du ønsker.

Det finnes en rekke tilleggsfunksjoner og tjenester.

Et eksempel på dette er panikkalarm. Her får du fri utrykning, selv ved falsk alarm. Er du av den litt engstelige typen er det veldig betryggende å vite at hjelpen bare er et tastetrykk unna.

Du står fritt til å tilkalle hjelp ved enhver mistanke. Det er bedre å melde ifra en gang for mye enn en gang for lite. Slik kan en panikkalarm gi deg ekstra trygghet i hverdagen.

Kombiner tyverialarm med en brannalarm

En alarm kan enkelt kombineres med en brannalarm. I likhet med tyverialarmen er brannalarmen koblet opp til et alarmanlegg som automatisk får beskjed når alarmen går.

Ettersom en brannalarm også er seriekoblet vil operatøren raskt kunne få oversikt over om det faktisk brenner eller om alarmen slo ut falskt.

Ved en faktisk brann, eller røyk, vil brannvesenet rykke ut med en gang. 

Om to eller flere varslere rapporterer på samme tid er dette et klart tegn på brann og verifiseres som brann. I et tilfelle som dette vil brannvesenet automatisk dra på utrykning.

Dette redder hus og dyrebare gjenstander, og det viktigste – det redder liv!

Utvid tyverialarmen med smarte løsninger

Stadig flere kjøper seg smarte løsninger.

En slik tyverialarm er enkel å ha kontroll over fordi du kan styre alt fra en applikasjon på mobiltelefonen din. Slik får du full kontroll over alt som foregår i huset ditt, selv når du ikke er hjemme.

Det finnes en rekke tilbud utover tyveri- og brannalarmløsninger.

Tilleggsfunksjonene kan integreres i tyverialarmen. Slik kan hverdagen din bli enda enklere og sikrere.

Et eksempel på smartløsninger er smartkontakt og smartlås. Dette gir deg full kontroll over all elektronikk uansett hvor du er.

Mange liker at de kan sjekke om de skrudde av kaffemaskinen eller dro ut stikkontakten til brødristeren før de løp for å rekke bussen.

Alarm som oppdager fukt

Er man redd for potensielle vannlekkasjer eller fuktskader kan man integrere en smartfunksjon som oppdager og avverger fuktskader.

Dette gjøres ved å installere en detektor som er koblet opp mot tyverialarmen i områder der det er vanlig at vannlekkasjer kan oppstå.

Dersom detektoren slår ut får man beskjed på applikasjonen om hvor det lekker, og man kan tilkalle en rørlegger. 

Fuktskader skaper store skader på kort tid. Ved en slik detektor slipper man å komme hjem fra ferie til en oversvømt bolig. Smartfunksjonen kan avverge situasjonen før den har gått for langt.

Fjernstyr elektronikk i boligen

Smartkontakter kan også kobler opp til varmepumpen man har i huset, slik at du kan styre varmen i boligen fra applikasjonen. Dette gir muligheter både når du er bortreist eller på vei hjem.

Her kan du både spare penger på å skru ned varmen når du er borte på ferie, og du kan sette på mer varme før du kommer hjem igjen til en deilig og varm temperatur.

Gjør hverdagen mer praktisk

Ved å benytte seg av applikasjonen på mobilen din, kan du blant annet bruke tilleggsfunksjonen smartlås for å åpne opp døren til huset, selv når du ikke er hjemme.

Dette er praktisk om man skal slippe inn naboen for å mate katten når man er på ferie, eller åpne døren til elektrikeren uten å være hjemme.

Dette styres enkelt ved et tastetrykk gjennom applikasjonen på mobilen, noe som gir deg mer frihet i en ellers travel hverdag.

Smartlås gir deg da også full kontroll over hvem som kommer og går gjennom å kunne se når døren låses og åpnes. Denne funksjonen blir spesielt satt pris på av barnefamilier.

En smart alarm gir maks kontroll

Ved å kombinere tyverialarm med brannalarm, fuktskadedetektor, smartlås og smartkontakter vil man ha full oversikt over hjemmet sitt til enhver tid.

Dette gir muligheter som å se at barna har kommet hjem fra skolen når man selv sitter på jobb.

Man kan også avverge fuktskader selv når man ikke er tilsted i huset, og slå av strømmen til elektronikk man glemte å slå av før man forlot huset.

Tyverialarmen gir deg og dine trygghet.

Undersøk mulighetene

Det finnes mange aktører på markedet som tilbyr ulike former for pakkepriser og varierende tilbud innen tilleggsfunksjoner.

Før du går til innkjøp av en tyverialarm bør du derfor sette deg nøye inn i hvilke funksjoner og utstyr du har behov for og ønsker.

Tenk gjennom hovedmotivasjonen for å skaffe deg en alarm, og hva du ønsker av tillegg. 

Sammenlign tilbud og pris

Når du vet hva slags funksjoner du ønsker, er det lettere å sammenligne pris og pakker. Se også hvilke alarmer som er de beste i test.

Leverandørene oppdaterer stadig tilbudene på markedet, og er det flere år siden du installerte en tyverialarm kan det finnes langt bedre alternativer i dag.

Alarmselskaper kan tilby deg ulike prisnivå, pakkeløsninger og kundeservice.

På siden vår kan du fylle ut et skjema, der du skriver hva slags behov du er ute etter. kort tid etter vil du motta uforpliktende tilbud fra flere leverandører.

Tjenesten er gratis og gjør det enklere for deg å sammenligne tilbud.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer