cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på alarmanlegg

3 fordeler med å hente tilbud via oss:

 • Tilbud fra flere selskaper
  Via ett enkelt skjema samler du tilbud fra flere leverandører.
 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd.
 • Velg det beste tilbudet
  Får du et tilbud du liker, kan takke ja til det - eller avslå alle. Helt uforpliktende.
Boligalarm

Sammenlign priser på alarmanlegg

Sjekk om du også kan spare penger på ny alarmanlegg. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende.

 • Tilbud fra flere selskaper
  Via ett enkelt skjema samler du tilbud fra flere leverandører.
 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd.
 • Velg det beste tilbudet
  Får du et tilbud du liker, kan takke ja til det - eller avslå alle. Helt uforpliktende.

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Finn riktig alarmanlegg for din bolig

Alarmanlegg for bolig

De fleste av oss er opptatt av trygghet og sikkerhet i vårt eget hjem. Et alarmanlegg er en vanlig og dokumentert effektiv måte å beskytte hjemmene våre på.

På markedet finnes det en rekke alternativer og leverandører å velge mellom. Det kan være vanskelig å vite hva og hvilken som passer deg best.

I teksten nedenfor håper vi du finner svar på noen av dine spørsmål om alarmanlegg.

Hvorfor trenger du en alarm?

Hjemmet vårt er noe av det viktigste vi har. Det skapes ikke bare mange minner der, men det er også stedet vi oppbevarer dem i form av fotoalbum, gamle skriv, bøker og tegninger. I tillegg er det der vi har det meste av tingene våre.

Å ha et godt hjem er viktig for vår trivsel.

Derfor er det lurt å ha et alarmanlegg, som kan beskytte både de og det vi er glade i. Et alarmanlegg er ikke bare til for å unngå innbrudd. Noen er også tilknyttet et brannalarmanlegg og andre kan hjelpe for å oppdage fuktskader.

Hva er et alarmanlegg?

"Alarmanlegg" er kanskje et ord ikke alle bruker så mye. Et alarmanlegg er et alarmsystem.

Et alarmsystem vil varsle om en unormal situasjon.

Det har vært store fremskritt i utviklingen av trygge alarmsystemer. Som kunde har man nå mange muligheter å velge blant.

De fleste alarmleverandører kan tilby deg ulike pakker. Det fine med dette er at du kan finne en pakke som passer deg og din lommebok. Og om du trenger flere tilleggsprodukter eller ikke.

Beskytt din bolig fra innbrudd

En alarm kan også bli kalt et innbruddsalarmanlegg. Det er utrolig frustrerende å miste verdifulle eiendeler på grunn av innbrudd. Ikke alle ting kan erstattes heller.

Et alarmanlegg kan i seg selv virke avskrekkende på innbruddstyver. Dersom huset ditt er merket med et klistremerke eller lignende fra et alarmselskap, vil sjansen for at de trekker seg være mye høyere.

Vil du skremme dem helt vekk? Da burde du vurdere et alarmanlegg som er tilknyttet en sentral.

Hvis innbruddstyvene likevel bestemmer seg for å ta sjansen og bryte seg inn, vil det ikke ta lang tid før en høylytt alarm gir fra seg store lydsignaler. Forhåpentligvis vil den slitsomme ulingen være nok til at de innbruddstyvene forlater området raskt.

Dersom du er tilknyttet en alarmsentral vil en vekter rask rykke ut for å sikre din bolig. De kan så hjelpe deg videre, og gjøre alarmen klar for å sikre hjemmet ditt igjen.

Beskytt din bolig fra brann

Mange boligalarmener inneholder også et brannalarmanlegg. På denne måten vil boligalarmen din også fungere som en brannalarm.

Noen pakker inneholder livreddende røykvarslere som er tilknyttet til en sentral. De fleste leverandører vil anbefale dette. Du sikrer du ikke bare boligen din og det det materielle fra brann, men også deg selv og din familie.

Ved røykutvikling er det avgjørende at man får greie på hva som foregår så tidlig som mulig. Dette er formålet til et alarmanlegg. Alarmsentralen vil også kunne tilkalle nødetater, slik at alt går så raskt som mulig.

Dette kan redde liv.

Unngå fuktskader

En del alarmanlegg blir levert som en pakke som inneholder temperatursensor.

En viktig påminnelse:

Det er ikke bare innbrudd som kan ødelegge boligen din eller gi deg økonomiske vanskeligheter. Fuktskader kan også bli et stort problem.

En boligalarm med temperatursensor kan minske sjansen for dette. Sensorene vil bli plassert der det er størst sjanse for fuktskader.

Hvilket alarmselskap bør du velge?

Ett av de store spørsmålene kan være hva slags alarmselskap eller leverandør du burde ha.

De to største i Norge er Verisure og Sector Alarm. Det kan også hende du har hørt om Nokas, Securitas Direct og Falck. Når du velger en leverandør er det viktig at du faktisk får det du ønsker deg og trenger.

Du burde sammenligne de ulike pakkene, og se hva de ulike leverandørene tilbyr (og eventuelt ikke tilbyr).

Sjekk boligalarm test for 2021 her. 

Alarmanlegg pris

Det kan også være lurt å søke litt på nettet. Der kan du finne en del uttalelser og informasjon fra mennesker som allerede har hatt sitt alarmanlegg en stund.

For mange er det viktig å ha muligheten til å kunne sammenligne på pris. Det er ingen hemmelighet at vi bryr oss om hvor mye det kommer til å koste. Det er heller ingenting å skamme seg over.

Vi kan alle være enige i at det er dumt å betale for mye eller ha et anlegg som ikke passer dine behov. Ta deg derfor tid til å sammenligne avtale/pakker og pris. 

Husk å sikre fritidsboligen din

Det er ikke bare primærboligen du burde sikre. Mange velger også velger å skaffe seg et alarmanlegg på hytta eller i fritidsboligen sin. Det kan faktisk være enda viktigere å ha sikret hytta.

Hvorfor?

Hytta står «tom» mye oftere. Det kan gjøre det lettere for mange innbruddstyver å bryte seg inn. Brann og fuktskader kan også like gjerne oppstå på hytta. Derfor er det lurt å ha en god alarm der og.

Hva trenger du av tilleggsutstyr?

I de ulike pakkene har du ulike valgmuligheter.

Du kan blant annet bestemme om du trenger tilleggsutstyr eller ekstra alarmtjenester

Mange ønsker seg et såkalt «smart hjem»

Da kan alarmen og låssystemet inngå i samme anlegg. Dette er spesielt genialt dersom du har barn i boligen din.

De kan har det med å glemme både nøkler og koder. Da er det bra at mor eller far enkelt kan låse opp og skru alarmen av/på. Det kan også være fint å kunne ha muligheten til å få beskjed om når barna har kommet hjem fra skole eller trening.

Ikke tro at husdyr er noe som kommer i veien for å skaffe seg alarm. Dersom du har husdyr, finnes det også løsninger for dette. Dette har alarmselskapene tenkt på – heldigvis.

Mange valgmuligheter

Du må ta et valg om hvordan du ønsker å sikre boligen din. Se på hvilke tiltak du trenger for å gjøre at hverdagen blir tryggere både for deg selv og de du eventuelt bor med.

Finn den pakken, tilleggsutstyret og leverandøren som passer deg. Ikke nøl med å ta vare på verdiene dine. Økonomisk trygghet gjør at vi sover bedre om natta, så et alarmanlegg er på mange måter en økonomisk trygghet.

Det kan gjøre en stor forskjell dersom de tingene som forhåpentligvis aldri skjer, faktisk skjer.

Hvordan finner jeg det beste tilbudet?

Vi har en tjeneste som gjør det enkelt for deg. Du kan kjapt fylle ut et skjema. Etter å ha sendt inn skjema vil du motta uforpliktende tilbud fra flere alarmselskaper.

Ofte vil de konkurrere om å få deg som kunde. Når du har mottatt tilbudene kan du enkelt sammenligne på pris. Her er det gode penger å spare!

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.