Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på boligalarm fra flere alarmselskaper

Sjekk om du også kan spare penger på ny boligalarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende

Finn riktig alarmanlegg for din bolig

Alarmanlegg

Når det kommer til boligalarm og alarmanlegg er det mange som er svært så uvitende. Etter å ha lest dette, kommer du til å vite mer enn de fleste om alarmer.

Hint: Et alarmanlegg er ikke bare til for å unngå innbrudd. Les videre, så finner du fort ut hvorfor det er lurt å skaffe seg boligalarm.

Alarm

De fleste av oss har et hjem vi er stolte av. Et hjem vi vil beskytte. Vår bolig er faktisk noe av det viktigste her i livet. Det er her vi skaper de fleste minnene våre, det er et sted vi lengter etter når vi ikke er der, og det er et sted som er viktig for vår trivsel. Med andre ord så er det ekstremt viktig å beskytte dette stedet. Vi vil at både de og det vi er glad i, skal være sikret.

Så hvordan sikrer man et hjem? Svaret på det har du kanskje allerede gjettet deg frem til. Man kan skaffe seg et alarmanlegg.

Hva er et alarmanlegg?

"Alarmanlegg" er kanskje et ord man bruker så mye. Et alarmanlegg er et alarmsystem. Dette er igjen en pakke som du selv kan velge. Boligalarmer har vært i stor utvikling. Noe som betyr at kundene nå har veldig mange muligheter. Disse mulighetene fører til at man kan føle seg akkurat så trygg som man måtte ønske.

Sagt på en litt annen måte: Du kan selv velge hvor stor eller hvor liten pakke du ønsker deg. Det er nemlig slik at naboen din ikke trenger samme alarmanlegg som det du gjør. Heldigvis kan dere velge hver deres.

Alarmanlegg kan for noen høres voldsomt ut, men frykt ikke. Du kan til og med få deg en trådløs alarm. Det vil si at estetikken er skjerpet. Da slipper du unødvendige kabler.

Innbrudd

Det finnes nesten ikke noe som er kjipere enn å miste verdifulle eiendeler på grunn av innbrudd. Det er utrolig ubehagelig og det er ikke ålreit å miste ting man nærmest er avhengig av. Det er ikke alltid slik at ting kan erstattes.

Noe av det beste med en alarm er at det virker avskrekkende på innbruddstyver. Du får et lekkert klistremerke som forteller tyvene at det kan lønne seg for dem å holde seg unna. De fleste av dem vil trolig rygge i ekstremt stor fart når de ser at huset ditt er merket på denne måten. Vil du skremme vekk tyvene? Da burde du vurdere et alarmanlegg som er tilknyttet en sentral.

Hvis tyvene likevel skulle bestemme seg for å ta sjansen og bryte seg inn, tar det ikke lang tid før en sterk og tydelig alarm vil gi fra seg store signaler. Dette vil få innbruddstyven til å svette. Ikke nok med det, dersom du er tilknyttet en alarmsentral vil en vekter være rask til å rykke ut for å sikre din bolig. De ordner også opp, dersom noe skulle ha skjedd – og gjør igjen alarmen klar til å sikre huset eller leiligheten din. Forhåpentligvis vil den slitsomme ulingen være nok til at de kjipe personene forlater området i stor fart fordi de rett og slett blir redde.

Du ønsker å sikre boligen din for eventuelle innbrudd, gjør du ikke? Da burde du definitivt vurdere å skaffe deg et alarmanlegg.

Brann

Mange vet altfor lite om alarmanlegg. Noen tror at det bare fungerer mot innbrudd. Alarmer sikrer også boligen på en annen måte. Nemlig ved brann. Når du velger alarmanlegg kan du velge en pakke som inneholder livreddende røykvarslere og tilknytning til sentral. De fleste leverandører vil anbefale dette. Merk deg dette: Da sikrer du ikke bare boligen din, det materielle, men også deg selv og din familie. Ved røykutvikling er det avgjørende at man får greie på hva som foregår, og så tidlig som mulig. Dette er noe av formålet til et alarmanlegg hvor røykvarslere inngår. Du vil få beskjed raskt. Dette kan redde liv. Alarmsentralen vil også kunne tilkalle nødetater, slik at alt går så raskt som mulig.

Fuktskader

En del alarmanlegg blir levert som en pakke som inneholder temperatursensor. For mange er dette nærmest som et fremmedord. Det er i hvert fall noe de fleste av oss tenker svært lite på. Derfor vil vi gjerne gi akkurat deg en viktig påminnelse. Det er ikke bare innbrudd som kan ødelegge boligen din eller gi deg økonomiske vanskeligheter. Fuktskader kan også bli et problem. Noen boliger er mer utsatt enn andre – uansett kan en boligalarm med temperatursensor være løsningen. Disse sensorene vil bli plassert der det er størst sjanse for fuktskader. Dette får du hjelp til.

Alarmselskaper

Ett av de store spørsmålene kan være hva slags alarmselskap eller leverandør du skal velge. De to største i Norge er Verisure og Sector Alarm. Det kan også hende du har hørt om Nokas, Securitas Direct eller Falck.

Det som er viktig når du velger hvem som skal levere ditt alarmanlegg er at du får det du ønsker. Du må altså sammenligne de ulike pakkene – se hva de ulike leverandørene tilbyr (og eventuelt ikke tilbyr).

Når det kommer til ulike tester er det stort sett Verisure og Sector Alarm som ligger øverst. I noen av testene er det Sector Alarm som ligger helt på toppen, mens i andre tester er det Verisure som kommer best ut av det. Med andre ord kan man være ganske så sikker på at man får et godt produkt uansett hvilke av disse leverandørene man velger.

Det kan også være lurt å søke litt på nettet. Det tar deg ikke lang tid å finne en del uttalelser fra mennesker som allerede har hatt sitt alarmanlegg en stund. Da vil du trolig bli klokere – mest av alt blir du sikker på valget ditt.

For mange er det viktig å ha muligheten til å kunne sammenligne på pris. Det er ingen hemmelighet at vi bryr oss om hvor mye det kommer til å koste. Det er heller ingenting å skamme seg over. Vi kan alle være enige i at det er dumt å betale for mye. Ta deg derfor tid til å sammenligne avtale/pakker og pris. Så ender du opp med noe du blir fornøyd med.

Fritidsbolig

I vår tid er det mange som også velger å skaffe seg et alarmanlegg på hytta eller i sin fritidsbolig. Det er ikke bare primærboligen man vil sikre. Det kan faktisk være enda viktigere å ha sikret hytta. Hvorfor? Fordi den står «tom» mye oftere. Altså vil dette være et «enkelt bytte» for mange innbruddstyver.

Det er også slik at både brann og fuktskader kan være et faktum på hytta. Altså er det lurt å ha en god alarm der.

Tilleggsutstyr

I de ulike pakkene finnes det mange valg. Ditt alarmanlegg kan ha mye tilleggsutstyr eller ekstra alarmtjenester som du føler at du trenger.

Noe mange ønsker seg er å ha et såkalt «smart hjem». Da kan alarmen og låssystemet inngå i samme anlegg. Dette er spesielt genialt dersom du har små mennesker i boligen din. Små mennesker har det med å glemme både nøkler og koder. Da er det skikkelig bra at mor eller far enkelt kan låse opp og skru alarmen av/på.

Dersom du har husdyr finnes det også løsninger for dette. Ikke tro at husdyr er noe som kommer i veien for å skaffe seg alarm. Dette har alarmselskapene tenkt på – heldigvis.

Mange valg

Nå har du helt sikkert forstått at du har veldig mange valg dersom du vil skaffe deg alarm i din bolig. Du skal velge pakke, tilleggsutstyr og leverandør. Heldigvis er det faktisk ganske enkelt. Det handler i første omgang om å bestemme seg. Du må ta et valg om å sikre boligen din og om å gjøre tiltak for at hverdagen blir tryggere både for deg selv og de du bor med. Ikke nøl med å ta vare på verdiene dine. Økonomisk trygghet gjør at vi sover bedre om natta, et alarmanlegg er på mange måter økonomisk trygghet.

Flere bør skaffe seg alarmanlegg

Som en siste oppfordring: Det er flere og flere som skaffer seg boligalarm, men enda flere burde slenge seg på. Det kan gjøre en stor forskjell dersom de tingene som forhåpentligvis aldri skjer, faktisk skjer. Det er trygt og godt å være tilknyttet en alarmsentral – dette er det mange som kan bekrefte.

Dette gjør du

Vi har en tjeneste som gjør alt enkelt for deg. Du kan velge leverandører og kjapt fylle ut et skjema. Deretter er det nesten som om alt går automatisk. Høres det for bra ut til å være sant? Det er faktisk sant.

Når du har gjort det som kreves av deg – fylt ut skjemaet – vil du motta uforpliktende tilbud. Ofte vil alarmselskapene konkurrere om å få deg som kunde. Når du har mottatt tilbudene kan du enkelt sammenligne på pris. Du trenger ikke være et geni for å skjønne at det er en god måte å spare penger på!

Hvis du nå tenker «hurra!» er det på tide å gjøre noe med saken. Så håper vi at du får en boligalarm og en leverandør du er veldig fornøyde med. Det er nemlig vårt mål!

Få tilbud på boligalarm fra flere alarmselskaper

Sjekk om du også kan spare penger på ny boligalarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende
Vurder
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg