Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på boligalarm fra flere alarmselskaper

Sjekk om du også kan spare penger på ny alarmtjeneste. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende

En alarmtjeneste gir deg økt sikkerhet

Alarmtjeneste

Det er lett å være etterpåklok. De som har opplevd brann, store fuktskader eller innbrudd har ofte kjøpt seg en boligalarm i ettertid. Dette fordi de da har lært på den harde måten. Du burde absolutt vurdere å ha en alarmtjeneste i hus, og det er ikke noe vits å vente til etter at skaden allerede har skjedd.

Blant mange leverandører som tilbyr ulike alarmtjenester kan det være vanskelig å velge. Mange velger enten Sector Alarm eller Verisure fordi det er disse to som stadig stikker av med topplasseringen i ulike tester. Uansett om du velger Sector Alarm eller Verisure kan du være sikker på at du får et godt produkt. Det finnes også mange andre selskaper som tilbyr en alarmtjeneste, så valg har du nok av.

I forbindelse med avgjørelsen om man skal skaffe seg en alarmtjeneste eller ikke, er det mange som har en god del spørsmål. Vi håper denne artikkelen kan være til hjelp for alle som lurer på ting vedrørende boligalarm.

Utrykning

Noe av det de aller fleste bekymrer seg for, er at det skal bli ekstremt dyrt dersom de faktisk har behov for at en vekter rykker ut. Slik er det nødvendigvis ikke. Mange leverandører tilbyr nå en alarmtjeneste hvor utrykning er gratis uansett hva årsaken er. Du trenger altså ikke være redd for uforutsette kostnader. Selskapene ønsker å levere en god alarmtjeneste, derfor har mange av dem har funnet ut at dette er en viktig del av denne tjenesten. Leverandørene har et ønske om at kundene ikke skal være redde for å faktisk bruke alarmen sin.

Alarmstasjon

Avsnittet over bringer oss videre til leverandørenes alarmstasjon. Dette er en av de viktigste tingene ved tjenesten. Dette fordi du alltid skal kunne føle deg trygg på at du blir behandlet bra av ditt alarmselskap. En alarmstasjon er til for akkurat deg, og du skal få snakke med en hyggelig kundekonsulent i løpet av svært kort tid. Alarmstasjonen skal være døgnåpen, slik at det alltid er noen som kan hjelpe deg når du måtte trenge det. Det beste er at de kan hjelpe deg med så utrolig mye. Uansett hva slags situasjon du havner i, vet du at det er noen som er der for å «passe på deg». Det er en ålreit følelse!

Kontroll av boligen

Dersom en vekter dukker opp fordi alarmen har gått av, vil denne vekteren gjennomføre en trygg og sikker kontroll av boligen. Slik at du ikke trenger å bekymre deg. Dersom du ikke er hjemme vil vekteren kunne låse seg inn. Har det skjedd noen skader kan vekteren tilkalle nødvendig hjelp og få ordnet opp. Alt utstyret blir selvfølgelig montert av en profesjonell, slik at du aldri er i tvil om at det fungerer som det skal. Disse to tingene gjør at du får en enorm trygghet i hverdagen.

Innbrudd

Dessverre er det slik at mediene stadig forteller oss om stygge innbrudd. Da tenker man fort at dette er noe man virkelig vil unngå. En boligalarm med en god alarmtjeneste vil gjøre at du minsker risikoen for innbrudd. Grunnen til dette er enkel. Tyvene har rett og slett ikke så lyst til å prøve seg, når de oppdager at du har en god alarm som er tilknyttet en alarmsentral. Da vet de at sjansen for å bli tatt er stor og at de har altfor dårlig tid på seg. Dette er bra for deg – det er nemlig stor sannsynlighet for at innbruddstyvene snur hvis de ser at du er tilknyttet en alarmtjeneste.

Brann

Brann er ikke bare utrolig kjedelig fordi mye kan bli ødelagt, det kan også være alvorlig med tanke på personskader. En alarmtjeneste kan i et slikt tilfelle redde liv. Det dreier seg nemlig om at man må få beskjed raskt dersom røykutvikling er et faktum. Tid er utrolig viktig hvis det skulle begynne å brenne – en boligalarm som inneholder tilkoblede røykvarslere gir deg bedre tid. I tillegg vil vekterne ta seg av å tilkalle nødetater, så også dette går så raskt som mulig.

Fuktskader

Det er alltid fare for fuktskader i boliger. Dette er også noe det er viktig å finne ut av fort, før problemet blir for stort. Hvis du kjøper en alarmtjeneste som inneholder temperatursensorer, vil sensorene bli plassert der det er størst sannsynlighet for slike skader. Dette er det lurt å få hjelp til av en profesjonell. Noen av alarmtjenestene tilbyr også et medfølgende kamera som vil ta bilder av skadene og sende dem direkte til vaktstasjonen. Da kan personen som mottar disse enkelt avgjøre hva som må gjøres.

Panikkalarm

Det er ikke sikkert at alle har hørt om panikkalarm, men det er et godt produkt som gir mange mennesker trygghet i hverdagen. Personlig sikkerhet er kanskje noe av det aller viktigste som finnes, derfor er det mange leverandører av alarmtjenester som prioriterer nettopp dette. Ved hjelp av å trykke på én eneste knapp kan du være sikker på at en vekter dukker opp i løpet av kort tid. Da kan du med andre ord alltid føle deg trygg på å få hjelp, dersom noe skulle skje. En stor trygghet for deg og familien din.

Boligalarm med ekstrautstyr

En alarmtjeneste trenger ikke bare være en alarmboks som festes på veggen din. Den kan være utrolig mye mer. Du kan ha tilkoblede røykvarslere, temperatursensorer og panikkalarm. Alt dette er ting som gjør deg ekstra trygg. I tillegg kan du også ha en del ekstratjenester og ekstratustyr som gjør huset ditt smartere. Du kan for eksempel ha låsesystemet tilknyttet boligalarmen – da kan du slippe nøkler og styre alt fra telefonen din!

God kundeservice

De ulike selskapene vet hvor viktig god kundeservice er. Derfor er også dette noe de prioriterer når de tilbyr kundene sine alarmtjenester. Med andre ord kan du være relativt sikker på at du blir tatt godt vare på. Det å vite at man får svar og hjelp i løpet av kort tid, det er viktig. Det er også viktig å vite at vi blir tatt godt imot dersom vi trenger hjelp til noe som har med alarmen å gjøre.

Husdyr

Du trenger ikke bekymre deg dersom du har husdyr. Det finnes gode løsninger for alle som har dyr. Ulike tilpasninger vil gi gode muligheter her. Hvilken tilpasning man velger, kommer an på hva slags dyr man har og hvor stort det er.

Billigere forsikring

Merk deg at mange får noe billigere forsikring når de skaffer seg boligalarm. Ta gjerne kontakt med ditt forsikringsselskap før du velger alarmtjeneste. Da finner du fort ut om kjøpet av alarm vil gjøre at du kan betale mindre på forsikringene dine. For mange føles det da litt enklere å gå for denne investeringen.

Mange valg

Du har sikkert skjønt at du nå har veldig mange valg. For noen virker dette slitsomt. Det trenger det ikke å være. Det å ha mange valg er egentlig en luksus. Som nevnt kan det neppe bli feil om du går for Sector Alarm eller Verisure. Ta gjerne en kjapp titt på nettet for å finne ut av hva kundene deres sier, du vil også kunne se en del tester hvor begge har kommet høyt opp. Begge selskapene tilbyr det meste man kan ønske seg når det kommer til alarmtjeneste.

En investering

En alarmtjeneste er en investering i din og familien sin trygghet. Du bruker penger på å ta vare på huset ditt, tingene dine, verdiene dine, barna dine, partneren din og deg selv. Det er selvfølgelig ikke gratis med boligalarm og tilhørende tjenester, men man får mye igjen for å bruke penger på akkurat dette.

Brukervennlig

Noen, spesielt eldre, bekymrer seg for at det skal være vanskelig å bruke dette systemet. Heldigvis har leverandørene selvsagt brukt mye tid på brukervennligheten. For dem er det viktig at alle skal kunne bruke utstyret og at alle er komfortable med sin alarm. Alarmene som kommer med betjeningspanel skal være enkle å styre – uansett er hjelpen/vekterne tilgjengelige til å hjelpe deg når du måtte trenge det. Det skal ikke være noe problem å lære seg alarmsystemet.

Pris på boligalarm

Mange lurer på hvor mye det vil koste med en alarmtjeneste. Det er vanskelig å gi en eksakt pris, det varierer nemlig fra husstand til husstand. Først og fremst kommer det an på om du bor i leilighet, hus, eller eventuelt et spesielt stort hus med mange flater. Deretter kommer det an på hva slags tjenester og utstyr som skal inngå i din pakke. Det kan hende du ønsker deg noe annet enn det for eksempel naboen har i sin avtale. Ekstrautstyr er for mange viktig, og da øker prisen noe.

Sammenlign på pris

Det er alltid lurt å sammenligne pris før man tar et valg. Derfor tilbyr vi en tjeneste som gir deg denne muligheten. Du kan enkelt velge hvilke leverandører du ønsker tilbud fra. Når du har fylt ut et skjema vil resten gå av seg selv. Du mottar uforpliktende tilbud på en alarmtjeneste som er perfekt for deg. Da kan du selv bestemme hvilket tilbud du skal takke ja til. Som nevnt vil du enkelt kunne sammenligne på pris – du ser fort hvem som er billigst. Og gjett om du kan være sikker på at samtlige selskap ønsker nettopp deg som kunde!

Få tilbud på boligalarm fra flere alarmselskaper

Sjekk om du også kan spare penger på ny alarmtjeneste. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende
Vurder
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg