cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Forsikring
3 min lesetid
Sist oppdatert: 11 april 2024

Ida sparte 7200 kroner på forsikring: – Aldri trodd det var mulig

Som mange andre, trodde ikke Ida at man kunne spare så mye penger på å sjekke forsikringene sine. Hun ble derfor positivt overrasket over de gode tilbudene hun fikk gjennom Tjenestetorget sin sammenligningstjeneste.
Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig

Ida Haus sparte 600 kr i måneden på å bytte forsikringer gjennom Tjenestetorget. Hun vil gjerne spre det gode ordet, slik at andre kan gjøre det samme.

Ida Haus er skoleassistent og følger nøye med på familiens budsjett. Hun prøver sitt beste for å se hvor det er muligheter for henne og familien å spare penger. 

Derfor ble hun nysgjerrig da hun så reklame for Tjenestetorget sin prissammenligningstjeneste.

Jeg leser mye artikler i nettaviser og der dukket det opp reklame for Tjenestetorget flere ganger. Jeg søkte opp Tjenestetorget på Facebook og bestemte meg for å prøve.

Med kun få tastetrykk sparte ida 600 kr i måneden. 
Med kun få tastetrykk sparte ida 600 kr i måneden. 

Trofaste kunder

Mange liker å være trofaste kunder hos den banken eller forsikringsselskapet de tidligere har valgt. Flere velger også forsikring ut ifra hva andre familiemedlemmer eller venner har gode opplevelser med. 

Terskelen for å bytte er gjerne høy. Mange tenker at de har gode vilkår der de er, eller at det uansett ikke er så mye å spare. 

Det er uansett lurt å undersøke om du har mulighet til å spare noen kroner.

Terskelen for å bytte var høy. Gledet meg heller ikke til alle telefonene fra forsikringsselskapene, etter jeg hadde sjekket priser og tilbud hos dem. Jeg tenkte at jeg ikke kom til å spare noe særlig. 

Mange forsikringer – mer å spare

Familien Haus hadde flere forsikringer deriblant to bilforsikringer, innboforsikring, Ida sin helseforsikring, og familiens reiseforsikring.

Ida Haus ble overrasket over tilbudene hun mottok etter å ha fylt inn skjemaet på Tjenestetorget.no. Hun mottok flere gode og ryddige eposter med tilbud og vilkår på ulike forsikringer. Da var det lettere å sammenligne og velge det beste tilbudet. 

Jeg fikk to tilbud som var veldig bra. Jeg satte meg ned og leste vilkårene for hver av disse. Tilbudet jeg valgte var litt dyrere, men hadde andre gode fordeler.

Lurt å be om å få tilbud skriftlig

Hvis du skal hente inn tilbud på forsikring, er det viktig at du leser over de ulike vilkårene, så du ender med en forsikring som passer deg. 

Be derfor gjerne om å få all informasjon skriftlig på mail, slik at man kan lese ordentlig igjennom alt. Da er det også lettere å sammenligne tilbudet med det du har fra før av.

Husk å ikke se deg blind på pris. Selv om du vil spare penger, ønsker du ikke dårligere dekning eller vilkår på forsikringen.

Ønsker du å spare penger på forsikring?

Ida Haus ble overrasket over hvor enkelt det var å benytte seg av Tjenestetorgets sammenligningstjeneste. Derfor har hun tipset venner og familie om å gjøre det samme. Flere av dem har spart penger på ulike tjenester.  

 

Hvorfor har jeg ikke gjort dette før? Dette var så enkelt og ryddig og tilbudene jeg fikk var veldig bra og oversiktlige.

Ida sparte 7200 kroner i året, 600 kroner i måneden gjennom ett enkelt skjema. Gjør som Ida, og se om du kan få bedre tilbud på dine forsikringer! Forhåpenligvis, er det en del penger å spare.

Har du sjekket dine forsikringer?
Gjør som Ida og spar penger
Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig
Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!
  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!
  Tonny Hovland

 

Karoline Spanthus Bjørnfeldt
Karoline Spanthus Bjørnfeldt
Karoline er en dyktig innholdsprodusent som jobbet hos oss tidligere. Hun er utdannet journalist med en bachelor fra OsloMet, der deler av utdanning er tatt ved University of South Australia, og har tidligere jobbet som journalist i ulike bransjeaviser. I dag jobber hun som innholdsprodusent i VG. I tillegg har Karoline studert mange juridiske fag på Universitetet i Oslo, og jobbet med forsikring ved siden av studiene. Hun skrev derfor artikler om blant annet advokattjenester, forsikring og eiendomsmegling da hun jobbet hos oss.

Få flere tilbud uforpliktende og gratis

 • Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig