cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Forsikring
4 min lesetid
Sist oppdatert: 06 mai 2024

Tidligere brukeres erfaringer med Tjenestetorget

Gjennom snart 20 år har Tjenestetorget hjulpet over 1 million brukere med å spare tid og penger på å sammenligne tilbud på produkter og tjenester. Her kan du lese erfaringene til noen av våre brukere.
Bilder av intervjuobjekter
Her kan du lese mer om tidligere brukeres erfaring med Tjenestetorget.

Tjenestetorget er en sammenligningstjeneste du kan bruke for å hente tilbud på en rekke tjenester og produkter. Trenger du en bedre strømavtale? Lavere pris på forsikringer? Varmepumpe? 

Dette, og mye mer, kan du få tilbud på via oss.

Det er flere ulike fordeler du kan kan oppnå ved å bruke vår tjeneste:

 • Du sparer penger: Tidligere brukere av våre tjenester har spart tusenvis av kroner i året, og har ofte brukt Tjenestetorget som et forhandlingskort for å få gode priser. 

 • Du sparer tid og energi: I tillegg er det lettvint for deg å samle sammen en rekke tilbud via kun ett skjema. Da slipper du å lete etter bedre tilbud på egenhånd!

 • Du får tilbud fra pålitelige selskaper: Vi samarbeider med seriøse selskaper med lang erfaring og ekspertise. Du kan med andre ord forvente en profesjonell prosess fra begynnelse til slutt.

Videre kan du lese om erfaringene til noen av våre tidligere brukere. Kjenner du deg igjen i noen av dem? Da vil også kunne dra nytte av å prøve tjenesten vår! 

Anne Lise tok grep da forsikringen økte i pris

Da den blide rørosingen fikk et brev i posten om at prisen på forsikringene hennes skulle øke med 5.000 kroner i året, tok Anne Lise grep.

Siden hun fikk god økonomisk sans inn med morsmelka, kunne hun ikke la dette passere.

Hun hentet derfor inn tilbud på både forsikringer og mobilabonnement via Tjenestetorget, og sparte til slutt nesten 6.000 kroner i året.

Legger du til at hun også slapp prisøkningen, sparte hun enda mer!

- Prosessen var veldig “renslig” sist, så det kan godt hende jeg bruker Tjenestetorget igjen. Jeg følger med, siden Tjenestetorget er så lettvint å bruke!

Anne Lise Holm

Tidligere bruker av Tjenestetorget

Trenger du også bedre pris på forsikringer?
Gjør som Anne Lise og hent tilbud på forsikringer du også! Det kan være potensielt tusenlapper å spare i året ved kun å ta deg noen minutter til å fylle ut ett skjema.

Bård bruker Tjenestetorget som forhandlingskort

Bård Slinde er opptatt av å spare penger, og har byttet strømavtale, mobilabonnement og bredbånd via Tjenestetorget.

Han mener det er viktig å sjekke priser jevnlig og ikke å være så lojal som kunde, for det lønner seg sjelden. Det er lurt å bytte forhandlere av ulike tjenester, eller i hvert fall sjekke med nåværende om du kan få en bedre pris. 

Det er opp til en selv å følge med hvordan prisen og ting utvikler seg, mener Bård. Ønsker du å ikke betale for mye er det lurt å bruke Tjenestetorget til å bytte tjenester.

Kombinert har nye avtaler på mobil og bredbånd spart Bård for over 7.500 kroner i utgifter på årlig basis.

- Jeg er veldig fornøyd med Tjenestetorget. Slike tjenester gjør ting billigere. Jeg tror det er et ganske stort potensial for å få bedre priser enn det som tilbys av kun én leverandør. 

Bård Slinde

Hyppig bruker av Tjenestetorget

Det lønner seg å gjøre som Bård; å bruke prissammenligningstjenester. 

Han er flink til å finne gode tilbud, og videre bruke tilbudene til å forhandle med andre leverandører. 

- Tjenestetorget gjør akkurat det jeg liker å gjøre selv: Spare tid og penger, avslutter han.

Gjør som Bård - spar tusener på bredbånd nå!
Fyll inn skjema og motta tilbud du kan vurdere. Da er det lettere å sammenligne de beste tilbudene!

Kristin kjøpte varmepumpe da strømprisene økte

Kristin fra Bærum hentet tilbud på varmepumpe i vinter. 

Hun er relativt prisbevisst og tenker gjerne på hva ting koster. Hun undersøker for eksempel hva slags møbler og ting hun kan få til ulike priser og er opptatt av å gjøre et godt kjøp. 

Hun sløser ikke med pengene, med andre ord. Da var det ikke overraskende at hun bestemte seg for å skaffe seg tilbud på varmepumpe.

- Strømmen var så dyr, forteller hun. Siden hun hadde hørt at det skal være ganske fornuftig å skaffe seg varmepumpe, bestemte hun seg for å prøve tjenesten vår.

Resultatet? Det tok ikke lang tid før det hang en flunkende ny luft-luft varmepumpe i stuen, som Kristin er veldig fornøyd med.

- Jeg var veldig glad for å ha varmepumpen i vinter. Da varmet den fint! 

Kristin Vigander 

Hentet tilbud på varmepumpe via Tjenestetorget

Spar penger på strøm med varmepumpe
Gjør som Kristin og få tilbud på varmepumpe gjennom Tjenestetorget du også! Å hente og sammenligne tilbud er helt gratis og uforpliktende - du takker kun ja hvis du liker tilbudet!

Eirik brukte megler - fikk tid til å fokusere på andre ting

Piloten Eirik hentet eiendomsmegler via Tjenestetorget og fikk solgt boligen sin til høyeste prisantydning allerede før visning. 

Eirik er veldig fornøyd med sin erfaring med å bruke tjenesten vår. Han er prisbevisst og sammenligner gjerne flere priser før han skal kjøpe noe.  

Han synes det er mye lettere å sjekke priser i dag enn for 20 år siden. Han kjøper nesten aldri noen ting uten å sjekke hva det egentlig koster.

Derfor vil han fortsette å bruke Tjenestetorget i fremtiden.

- Det er mye lettere at firmaer kommer til deg med tilbud, enn at du må ut og jakte selv. Når du fyller inn en søknad på Tjenestetorget, vet du at det blir konkurranse mellom flere leverandører. Det vil gjenspeile seg i tilbudene.

Eirik Lervik

Hentet tilbud på eiendomsmegler

På spørsmål om han vurderte å selge boligen selv, svarer han fort nei. Til vanlig jobber Eirik som pilot. Når han først er hjemme, liker han å senke skuldrene og bruke tiden på familien.

- Det er bedre at jeg fokuserer på flymaskiner, enn å holde på med ting jeg ikke kan. Når jeg er ferdig på jobb, vil jeg helst ikke komme hjem til enda mer jobb. 

Oppnå en god pris for din bolig
Skal du selge bolig? Fyll ut skjemaet og sammenlign flere tilbud fra meglere som står klare med sin ekspertise, sine beste råd og en klar strategi rundt salget av din bolig.

Maria solgte oppussingsobjektet sitt

Maria Mikkelsen er prisbevisst og opptatt av gode tilbud. Derfor bestemte hun seg for å bruke Tjenestetorget da hun skulle selge boligen sin i Ski.

 Etter at hun fylte inn skjemaet vårt tok flere meglere kontakt med henne. Hun ba 4 stykker komme på befaring for å gi henne et tilbud.


Alle meglerne hadde forberedt seg veldig godt, og hadde god oversikt over hva lignende boliger i området hadde gått for. Det var veldig proft, og jeg er fornøyd med kvaliteten.

Maria valgte en megler som hadde kunnskap, gode råd og innspill om både boligen og området som Maria ikke hadde tenkt over selv.

Hun var innom tanken å selge boligen selv, men er i ettertid veldig glad for at hun ikke prøvde på det.

–  Siden jeg er ganske økonomisk, vurderte jeg å selge boligen på egenhånd, men det var bra jeg ikke gjorde.

For selv om Maria var veldig fornøyd med megleren sin, ble salget tøffere enn hun trodde.

- Megleren min gjorde en fantastisk jobb og sto skikkelig på. Når jeg så hvor utfordrende det var å selge, innser jeg hvor mye jeg hadde slitt å gjøre det på egenhånd. Derfor er jeg veldig glad jeg ikke valgte det.  

Maria Mikkelsen

Hentet tilbud på eiendomsmegler

Oppnå en god pris for din bolig
Skal du selge bolig? Fyll ut skjemaet og sammenlign flere tilbud fra meglere som står klare med sin ekspertise, sine beste råd og en klar strategi rundt salget av nettopp din bolig.

Line fikk trygghet og kontroll med boligalarm

Med seriekoblede røykvarslere og boligalarm, blir Line varslet av en sentral om alarmen går. Rask reaksjon fra sentralen kan vise seg å være en livsviktig redning når det gjelder familiens sikkerhet (inkludert hundene) og verdifulle gjenstander i huset.

Line synes det beste med å hente og sammenligne tilbud er at hun kan bruke minst mulig tid på å finne boligalarm selv, og at hun får gode tilbud hun sparer penger på.

Line hadde mange spørsmål om boligalarm, blant annet hvordan alarmen ville reagere i forbindelse med oppussing, om hundene hennes tilfeldigvis kunne sette i gang alarmen, og skallsikring. 

Hun forteller hun fikk gode svar og at servicen var god:

- Vi følte at vi fikk veldig god service og ble ivaretatt som kunder. Hverdagen har blitt mye enklere. I tillegg kan sønnen vår komme seg inn med kun en kode når han begynner på skolen.  

Line

Skaffet tilbud på boligalarm via Tjenestetorget

Heidi sparte 10.000 kroner på forsikringene

Som mange andre, syntes også Heidi det var et tiltak å sette i gang med å sjekke forsikringene sine. I tillegg trodde hun at det var lite å spare på å gjøre det, men der tok hun feil.

Norsk Familieøkonomi utførte en test som viste at samme type forsikringene kan ha opptil 12.000 kroner i prisforskjell mellom de ulike forsikringsselskapene. De anbefaler i tillegg at du sjekker forsikringene dine årlig.

For Heidi startet det hele med en overpriset bilforsikring.

Her så hun fort at det var en del penger å spare. Deretter sjekket hun også resten av forsikringene: husforsikring, dyreforsikring og innboforsikring med ekstra mobilforsikring.

— Det viktigste for meg var å spare penger, men ha den samme gode dekning. Jeg fikk faktisk bedre dekning til lavere pris i det nye tilbudet.
Tidligere betalte hun rundt 35.000 kroner i året. Etter å ha sjekket alle forsikringene sine, og byttet selskap, betaler hun nå rundt 25.000 kroner.

Heidi sparte altså hele 10.000 kroner i året, i tillegg til å få bedre dekning enn før!

Les mer: Heidi sparte 10.000,- på å sjekke sine forsikringer

Heidi har god erfaring med å bruke TjenesteTorget. Da hun sparte både tid og penger på å bruke tjenesten.

Heidi har god erfaring med å bruke TjenesteTorget. Hun sparte både tid og penger på å bruke tjenesten.

Trenger du også bedre pris på forsikringer?
Gjør som Heidi og hent tilbud på forsikringer du også! Det kan være potensielt tusenlapper å spare i året ved kun å ta deg noen minutter til å fylle ut ett skjema.

Morten sparte tid med megler

En bolig er som regel den største økonomiske investeringen vi gjør i løpet av livet. Derfor er det viktig med en god eiendomsmegler når du skal selge boligen, så du får mest mulig igjen for investeringen din.

Tid er penger, sies det også, og for Morten var nemlig tid den avgjørende faktoren. 

Han valgte å gå for en eiendomsmegler da han skulle selge leiligheten. Den lå på Bjerke i Oslo, et veldig lettsolgt område.

Morten var i en fase hvor han hadde for mye å gjøre, og det var rett og slett for mye å sette seg inn i på egenhånd.

— Jeg tenkte litt på å selge selv, men det slo jeg raskt fra meg, fordi jeg var i en skolesituasjon på det tidspunktet. Da hadde jeg ikke kapasitet til å sette meg inn i alt.

Morten hadde kalenderen og valgte derfor å bruke TjenesteTorget. Han kom raskt i kontakt med flere flinke meglere. 
Morten hadde kalenderen og valgte derfor å bruke TjenesteTorget. Han kom raskt i kontakt med flere flinke meglere. 

Hvor mye kan du spare? Fyll ut et enkelt skjema, og få tilbud fra flere forsikringsselskap samtidig. Det er uforpliktende og gratis å sjekke!

Med flere gode løsninger og god rådgivning, endte Line til slutt opp med en boligalarm med brannvarslere og skallsikring, kombinert med en kodelås.

På den måten har hun nå full kontroll over hvem som kommer og går til enhver tid. Samtidig som at familien er sikret.

Spar penger i dag, du også
Ønsker du å hente tilbud på et produkt eller tjeneste via Tjenestetorget? Trykk på knappen under og spar både tid og penger nå!

Det er helt gratis og uforpliktende å hente inn og sammenligne tilbud via oss. Du takker kun ja til et tilbud dersom du liker det!

Thomas Leypoldt Marthinsen
Thomas Leypoldt Marthinsen
Thomas er innholdsleder i Tjenestetorget, med bred bakgrunn fra SEO, tekst- og videoproduksjon. Han har skrevet hjelpsomme artikler og laget engasjerende videoer for ulike bedrifter innen bank, markedsføring, fagforening og filmbransjen. Thomas brenner for å forbedre din privatøkonomi, og har som mål å hjelpe deg som besøker bloggen vår med å hjelpe deg til å få kunnskapen du trenger til å ta riktige beslutninger rundt tjenester som påvirker din privatøkonomi. Du kan se Thomas' arbeid på artikler om bl.a varmepumpe, boligalarm og solskjerming.

Få flere tilbud uforpliktende og gratis

 • Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig