TV pakker
4 min lesetid
Sist oppdatert: 03 april 2024

Slik får du billig TV-pakke (2024)

Leter du etter en god TV pakke-deal? Via Tjenestetorget kan du få TV-leverandørene til å konkurrere om deg som kunde. Slik får du billig tv pakke med mange gode kanaler. Sjekk her!
Bilde av mange kanaler og en fjernkontroll
Få TV-pakke til en billig penge via Tjenestetorgets skjema

Den mørke tiden på året er gjerne tiden hvor det er deilig å kunne tilbringe en del tid innendørs. De kalde høst- og vintermånedene gjør at mange av oss vil krøke seg sammen i sofaen og sette på en god film eller TV-serie.

Da trenger du en god TV-pakke som gir deg underholdningen du ønsker, slik at du kan se film og serier du er glad i.

Begynn her:
Få billig TV-pakke med kanalvalgene du ønsker.

Hva er TV-pakke?

En TV-pakke er en samling av TV-kanaler du får tilgang til gjennom din TV. Alle TV-leverandører tilbyr ulike pakker med kanalinnhold som du betaler en fast sum hver måned for.

For å finne den billigste TV-pakken bør du sammenligne TV-pakkeleverandører og få en oversikt over deres tilbud som innhold og pris, som vanlig vil strømmetjenester som:

 • Netflix
 • HBO max
 • Disney Plus
 • Discovery +
 • Sport

kan komme utenom "grunnpakken" hos de fleste leverandører.

Finn billig TV-pakke her

Via Tjenestetorgets skjema her på siden kan du raskt, enkelt og helt gratis få innhentet opplysninger fra ulike leverandører og sammenligne TV-pakkene du ønsker hos flere leverandører.

Du velger selv det beste tilbudet for deg, for når du skal velge TV-pakke er det viktig at du tenker på behovene dine og at du ikke betaler for mye, eller betaler for innhold du ikke trenger.

VISSTE DU AT... Du må ha en TV-pakke for å kunne se på lineær TV, men dersom du kun er interessert i strømmetjenester kan du spare mer.

Hvilken TV-pakke skal du velge?

Enkelt fortalt bør du velge den TV-pakken som tilfredsstiller dine kanal-behov, som har kanaler som du trenger og ønsker til en pris du er komfortabel med.

Innholdet i TV-pakken og prisen, er gjerne det som er viktigst å fokusere på.

Det finnes mange strømmetjenester der ute, men det er ikke sikkert du har bruk for alle – som regel ikke. For noen av oss er Champions League, Premier League, La Liga og sport viktig, for andre er film og serier det viktigste.

Vi er alle forskjellige med forskjellige behov for underholdning, kanskje de minste i familien din ville likt å se Disney Channel? Eller kanskje du er interessert i å få med deg favoritt serien som streames på HBO max eller C more film?

Bilde av en eldre TV
I de kalde og mørke månedene i løpet av året er det fint å kunne kose seg med en god film, serie eller se så mye sport du ønsker – Da trenger du en god TV-pakke.

Hvilke TV-pakker finnes?

Noen TV-leverandører opererer med en grunnpakke som har noen faste TV-kanaler. Du får mulighet til å endre på noen av kanalene og legge til de du ønsker.

For å gi deg en bedre oversikt får du en liten liste over ulike kategorier TV-pakkene kan tilby:

 • Mat og kultur programmer

 • Kunst og kultur

 • Sport

 • Film og serier

 • Barnekanaler

 • Nyhetskanaler

 • Kanaler på andre språk enn norsk

Du kan enkelt finne ut hvilke kanaler som tilbys til din adresse via Tjenestetorgets skjema. Forespørselen din sendes til samarbeidspartnerne våre og du får raskt en oversikt over markedet på din adresse og dermed også hvilke kanaler du kan forvente å kunne velge i en TV-pakke.

et par ser på tv med popkorn i munnen
Finn din TV-pakke med kanalvalg som gir deg underholdningen du ønsker, spar penger via Tjenestetorgets skjema.

Bredbånd og TV-pakke – priser?

TV og bredbånd er noe mange leverandører tilbyr. Da får du TV og internett i én pakke, siden du samler flere abonnementer får du en bedre avtale totalt sett og kan spare noen lapper på å bestille begge deler fra samme leverandør.

Få et unikt TV-pakke tilbud!
Fyll inn skjemaet og få et skreddersydd tilbud kun for deg.

Prisene på bredbånd og TV-pakker varierer veldig, det kan være alt fra 349 kr og opp til rundt 800 kr, i tillegg kan det koste ekstra for valg av ulike kanalpakker som: 

 • TV 2 sport

 • TV 2 play

 • Discovery Channel 

 • Premier League

 • Viaplay total

 • Viaplay film og serier 

 • Disney +

 • Netflix 

 • HBO max. 

 • Apple TV+

Noen opererer også med poeng – da kan du velge ulike kanaler du ønsker og betale en viss sum for poengene du bruker på å velge TV-kanalene. 

VISSTE DU AT... Hos de fleste TV-pakkeleverandørene kan du endre på innholdet og bytte kanaler du kanskje ikke ser så mye på som du kanskje trodde du ville når du valgte dem i begynnelsen, merk at dette vanligvis gjelder tilleggskanaler og ikke kanalene du får i en grunnpakke. 

Velger du alle topp-pakkene kan det koste rundt 1800 kr i måneden

Dersom du velger å få bredbånd fra TV-leverandøren i tillegg kan du spare noen lapper på å bestille bredbånd og TV-pakke samtidig. 

Finn den beste kanalpakken til deg

Det er ikke alle TV-pakker som tilbys over hele Norge, uansett hvor du bor. Det kan være litt vanskelig å finne de beste og billigste TV-pakkene så derfor ønsker vi å gjøre det enkelt for deg. 

Isteden for at du skal lete opp tilbud og priser er det mye bedre å la leverandørene konkurrere om deg som kunde. 

Da får du en mye bedre pris.

Sjekk selv nå!

Få tilbud på TV-pakker
Via Tjenestetorgets skjema får du tilbud fra flere TV-leverandører helt gratis og uforpliktende

Kristine Margrethe Piñanez
Kristine Margrethe Piñanez
Kristine er innholdsprodusent hos Tjenestetorget. Hun har en master i journalistikk fra Oslomet. Hun har jobbet som innholdsprodusent i Scandinavian Technology Institute (STI) og som innholdsrådgiver i Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG). Hun skriver artikler om blant annet bredbånd og eiendomsmegler.

Få tilbud på TV-pakker

Via Tjenestetorgets skjema får du tilbud fra flere TV-leverandører helt gratis og uforpliktende

Få flere tilbud uforpliktende og gratis

 • Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på TV-pakker
Via Tjenestetorgets skjema får du tilbud fra flere TV-leverandører helt gratis og uforpliktende