cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Mobilabonnement
3 min lesetid
Sist oppdatert: 19 februar 2024

Sammenlign telepriser med skreddersydde tilbud

De fleste mobiloperatører nå tilbyr rollover data, samt fri tale og SMS i abonnementene sine. Telepriser og mengde data har derfor blitt det viktigste når du skal sammenligne mobilabonnement.
Sammenlign mobilabonnement

Få tilbud fra flere mobiloperatører samtidig, helt gratis og uforpliktende

De forholdsvis enkle kriteriene har heldigvis gjort det lettere for deg som forbruker å finne ut hvilket mobilabonnement som er best og billigst.

Telepris.no ble i sin tid driftet av Nkom, tidligere kjent som Post og teletilsynet. Det er nå lagt ned, og flere private aktører tilbyr sammenligning av mobilabonnement som finnes på markedet.

Men, du kan også forhandle deg til bedre priser enn hva mobilselskapene opererer med på nettsidene sine.

Da slipper du å vente til gode kampanjer dukker opp, men du må ha is i magen. Be heller om å få tilbudene skriftlig, slik at du kan sammenligne telepriser.

Få billig mobilabonnement
Ved å sammenligne tilbud fra flere forskjellige leverandører

Telepriser – hvilket mobilabonnement passer deg?

Som nevnt har det blitt en standard med fri tale og SMS. Det betyr at du kan ringe og sende så mange tekstmeldinger du vil, uten at det koster noe ekstra.

Det som gjør størst utslag på prisen du betaler, er hvor mye mobildata som er inkludert. Jo mer mobildata, desto høyere blir prisen. 

Det er ikke noe stort poeng å betale for mye (eller for lite) i forhold til hvordan du bruker mobilen. Derfor er det viktig at du kjenner behovene dine.

Strømmer du mye film og bruker YouTube mye?

Da er det best at du har et abonnement med større datapakke. En Netflix-film i HD oppløsning kan fort vekk kreve 1 GB data i timen - og enda mer dersom du vil se med høyere oppløsning

Eller leser du kanskje bare nyheter og mail på mobilen?

Da trenger du neppe et abonnement med altfor store mengder data. Strømmer du for det meste musikk vil du heller ikke ha like stort krav til data som film.

En times lytting tilsvarer ca 100 MB. Med andre ord kan du høre på musikk i 10 timer sammenlignet med 1 time strømming av film

Først og fremst må du altså identifisere dine egne behov før du vet hvilket abonnement som passer deg.

Betal for det du trenger. Ikke noe mer enn det.

Telepriser på bredbånd

Mobilt bredbånd ligner mye på hvordan mobilabonnent er satt sammen. Du betaler her, i likhet med mobilabonnementet, for en bestemt mengde data i måneden.

Dette er en fin løsning for deg som skal ha internett i hus, bil eller hytte, men som ikke bruker så mye data.

Også her kan du finne ulike tilbydere med ulike priser å velge mellom.

 

Skaff deg billigere internett også
Lurer du på om du kan spare penger på internettet ditt også? Via oss kan du enkelt be om tilbud på bredbånd fra ulike aktører, helt gratis og uforpliktende.

Finn de billigste telepriser ved å sammenligne flere tilbud via oss. Deretter kan du enkelt se hvilket du bør velge.

Telepriser på utenlandsreise

Det er vanlig å tilby samme pris for bruk innenfor EU/EØS. Det vil si at når du ferierer her, så vil telepriser være det samme som hjemme i Norge.

Skal du ringe eller sende SMS fra Norge til EU/EØS eller andre land i verden, er det derimot egne priser som gjelder. Da må du sjekke mobiloperatørens side for å finne ut hvilke telepriser som gjelder for det landet du skal ringe eller sende SMS til.

Er du på fly, offshore eller et skip, gjelder egne telepriser der også.

Hvis du ringer mye til utlandet, kan det derfor være lurt å finne et abonnement som er skreddersydd for akkurat dette bruket.

Sammenlign telepriser og finn de billigste

Det er mulig å få en bedre pris på hva du betaler idag.

Under denne artikkelen kan du innhente tilbud på bredbånd og mobilabonnement, og få telepriser med skreddersydde tilbud fra flere leverandører samtidig.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet. Vi sender skjemaet videre til flere mobilselskaper, som igjen tar kontakt med deg med sine tilbud. Da vet de at konkurrerer om å få deg som kunde, og vil gi deg sin beste pris.

Å benytte seg av vår sammenligningstjeneste er i tillegg gratis og uforpliktende. Vi har også et skjema for bredbånd. Men det kan også være en idé å spørre de leverandørene som driver med begge deler om å få et totaltilbud også.

Husk å få tilbudene skriftlig. Da får du bedre tankerom til å sammenligne, men du kan også bruke tilbudene til å prute med andre.

Sammenlign mobilabonnement
Få tilbud fra flere mobiloperatører samtidig, helt gratis og uforpliktende

 

Thomas Leypoldt Marthinsen
Thomas Leypoldt Marthinsen
Thomas er innholdsleder i Tjenestetorget, med bred bakgrunn fra SEO, tekst- og videoproduksjon. Han har skrevet hjelpsomme artikler og laget engasjerende videoer for ulike bedrifter innen bank, markedsføring, fagforening og filmbransjen. Thomas brenner for å forbedre din privatøkonomi, og har som mål å hjelpe deg som besøker bloggen vår med å hjelpe deg til å få kunnskapen du trenger til å ta riktige beslutninger rundt tjenester som påvirker din privatøkonomi. Du kan se Thomas' arbeid på artikler om bl.a varmepumpe, boligalarm og solskjerming.

Få flere tilbud uforpliktende og gratis

  • Beskriv ditt behov
    Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
  • Få tilbud fra flere selskaper
    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
  • Velg det beste tilbudet
    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Sammenlign mobilabonnement
Få tilbud fra flere mobiloperatører samtidig, helt gratis og uforpliktende