Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Sammenlign tilbud på forsikringer

Sjekk om du også kan spare penger! Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på og motta tilbud fra flere selskaper på én gang.

Icon

Få en rabatt på opptil 25% når du velger to eller flere forsikringer.

Jo flere forsikringer du velger, jo mer rabatt får du. Dette tar ikke mer enn 4 minutter av din tid.

Finn billig forsikring

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full forsikringspakke.

Group 6
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyd brukere!
- over hele landet!
Fornoyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Hvorfor forsikring?

Nesten alle nordmenn trenger en eller flere forsikringer. Jo mer du eier, jo større behov for å forsikre disse eiendelene.

Er du barn, ungdom eller ung voksen, kan du ofte dekkes av foreldrenes forsikring, både for innbo og reise, men sjekk hvilke aldersgrenser som gjelder. 

Er det nødvendig med forsikringer?

Som en tommelfingerregel sier vi gjerne at man skal forsikre katastrofene I livet sitt, ikke bagatellene. Å miste en Iphone i bakken er surt, men ingen økonomisk katastrofe for de fleste.

Kræsjer du derimot en dyr bil eller huset brenner opp, kan det få katastrofale følger hvis du er uten forsikring. Uførhet er også en svært ødeleggende for økonomien, derfor bør man ha en god personforsikring. 

Dette er forsikringene må du ha

 1. Ansvarsforsikring til bil
 2. Uføreforsikring for sykdom
 3. Boligforsikring
 4. Innboforsikring

Bilforsikring - ansvar: Alle biler med skilter er lovpålagt å ha en ansvarsforsikring. Denne dekker bare skader du påfører andre i trafikken og personskader på fører og passasjer. 

Uføreforsikring - sykdom: Hvis du blir varig ufør, risikerer du en dramatisk inntektsnedgang. Sjekk om du allerede er medlem i en kollektiv ordning via fagforbundet. Den er mye billigere enn individuelle. Dekningen du behøver henger blant annet sammen med inntekt, familiesituasjon og gjeld. Er du i etableringsfasen kan du ha et langt større sikringsbehov enn 50-åringer. 

Boligforsikring: Å ikke ha denne forsikringen, kan bety økonomisk ruin for hele familien. Brann og store vannskader kan gi kostnader på flere millioner. Hvis du bor i en leilighet i et sameie eller borettslag, har dere derimot som regel en felles bygningsforsikring som dekker det utvendige. 

Innboforsikring: I tillegg må du dekke verdien av ditt innbo. LO-medlemmer har innboforsikring inkludert i kontingenten og behøver ikke dobbel forsikring. 

Personforsikring

Personforsikringer er kanskje en av de viktigste investeringene du gjør i livet. Om et uhell skulle skje og du ikke er dekket, kan dette ha store konsekvenser for fremtiden din. 

De fleste behøver gode personforsikringer, som gjerne brukes som et samlebegrep for liv-, uføre-, ulykke-, og dødsfallforsikringer. Den dekker hendelser som kan skje med deg som person, til forskjell fra andre forsikringer som primært dekker tingene du har.

 1. Livsforsikring
 2. Helseforsikring
 3. Tannhelseforsikring
 4. Uføreforsikring
 5. Barneforsikring
 6. Ulykkesforsikring

Skadeforsikring

En skadeforsikring dekker tingene du eier. Det kan være alt fra bolig, bil, båt, dyr eller dyre eiendeler. På den måten unngår du økonomiske problemer om en skade skulle oppstå.

Reiseforsikring

Du kan selvsagt bruke forsikringen som dekker når du betaler med kort, men for mange familier er det mer praktisk å kjøpe en helårs reiseforsikring. Da er du også forsikret på turen ut på byen, på vei til hytta eller på helgeturen til Paris. 

Å forsikre kjøretøy

Forsikring av kjøretøy er veldig viktig og i mange tilfeller lovpålag. Når det kommer til bilforsikring må man minimum ha en anvarsforsikring.

Det finnes mange ulike kjøretøy, som kanskje ikke alle tenker over. Her kan du se en liste fra kjøretøy du kan forsikre:

 1. Bilforsikring
 2. Elbil forsikring
 3. Bobilforsikring
 4. MC-Forsikring
 5. Mopedforsikring
 6. Veteranbilforsikring
 7. Campingvognforsikring
 8. Traktorforsikring
 9. Snøscooterforsikring
 10. Cannscooterforsikring
 11. Båtforsikring

Forsikre bolig

Sørg for at du har en beste forsikring som dekker tyveri, brann, naturskade og så videre av alle dine eiendeler, bolig, fritidsbolig eller landbrukseiendom. Pass på at du øker verdien av dekningen når du kjøper inn flere eiendeler.

 1. Innboforsikring
 2. Husforsikring
 3. Hytteforsikring
 4. Landbruksforsikring

Dyreforsikring

En god dyreforsikring kan dekke både veterinærutgifter, medisiner og økonomisk tap av hund, katt eller hest. Men husk at dekningene varierer.

 1. Hundeforsikring
 2. Katteforsikring
 3. Hesteforsikring

Hvordan få god forsikring tilbud?

Har du forsikringer er du også mest sannsynlig opptatt av å finne de billigste. Om uhellet er ute, er det utrolig viktig at du har god nok dekning. Slik at du får den økonomiske hjelpen og erstatningen du trenger. Samtidig er det ikke noe vits å betale mer enn man må når vilkårene er på plass. Det beste tipset for å finne billige forsikringer er derfor å sammenligne forsikringer hos flere selskaper.

Det er vanskelig å si noe konkret om hvilke som er billigste forsikring. Grunnen er helt enkelt at det er så mange elementer som skal vurderes at det er vanskelig å standardisere. I tillegg er det helt nødvendig for forsikringsselskapene å gjøre individuelle vurderinger, for å kunne gi deg en konkret pris.

Noen forsikringer har mulighet for å velge hvor høy verdi du vil forsikre, hva forsikringen skal gjelde, størrelse på egenandel, om du skal ha tilleggstjenester og så videre.

For å ikke nevne antall forsikringer – de fleste selskaper tilbyr også samlerabatt om du samler flere forsikringer i samme selskap. Listen er lang og alle disse individuelle elementene gjør at det er umulig å si en spesifikk pris om en type forsikring.

Slik får du rimelig forsikring

 1. Samle forsikringene – få samlerabatt
 2. Gjør sikkerhetstiltak som gir ekstra rabatt
 3. Sjekk priser og vilkår hos flere selskaper
 4. Ikke gå blindt etter pris – sjekk vilkår
 5. Bruk en forsikringskalkulator!

For å få et mer nøyaktig tilbud for din pakke, kan det være lurt å sende det hele på anbud, for eksempel her på tjenestetorget.no. Da sikrer du at alle selskaper mottar de samme kriteriene fra deg.

Best forsikring?

Hvilken forsikring er best i test? Hvert år kommer det kåringer av de beste forsikringene i ulike kategorier. Det er verdt å sjekke disse kåringene før du kjøper forsikring, men husk at forutsetningene i slike undersøkelser varierer.

Det kan hende at forsikringene blir vurdert ut fra kriterier som du vektlegger annerledes. For eksempel er det ikke sikkert at du vektlegger veihjelp så høyt for dine bilforsikringer hvis du allerede er medlem av NAF eller Viking. Sjekk også at kåringene er utført av etablerte og proffe aktører som er objektive.

Å sjekke Finansportalen er ikke nok

Det kan være lurt å sjekke forsikringspriser på finansportalen.no, men du bør ikke slå deg til ro med prisene som settes i portalen.

De fleste selskaper gir solide rabatter om du samler flere forsikringer hos dem. Det tas ikke høyde for dette hos Finansportalen. Det er godt mulig at selskapene gir bedre priser hvis du sender din totale “pakke” på anbud hos for eksempel Tjenestetorget, sammenlignet med stykkevise priser på portalen.

Bør du bytte forsikring?

1. Vurdering av ulike forsikringsselskaper

Det er viktig at du ikke bare sjekker pris, men også vilkårene på de ulike forsikringene. Er det sammenlinget epler med epler? Tilbys for eksempel veihjelp i to sammenlignbare forsikringer. Fordelen med å gjøre dette via en anbudstjeneste, er at selskapene får like forutsetninger fra deg. 

2. Valg av forsikringsselskap

Hvilket selskap som du til syvende og sist havner opp med, er også avhengig av om du har gode erfaringer med dette selskapet, og om det får gode skussmål fra tidligere kunder.

2. Bytte forsikringsselskap – slik foregår det

Hvis du har bestemt deg for å bytte selskap, holder det som regel å gi fullmakten til ditt nye selskap, så ordnet de resten av jobben. Men pass på at de faktisk sier opp dine gamle forsikringer. Hvis de glemmer det, risikerer du å betalte dobbelt opp i en periode, selv om du selvsagt får erstattet det frem til du oppdager tabben.

Sammenlign forsikringer hvert år

Har du flere forsikringer fra før bør du sjekke dem jevnlig. Å få tilbud på forsikringene sine én gang i året er en gylden regel. Forsikringsselskapene øker nemlig prisen jevnt og trutt, men hvis du er på og sjekker unngår du det. Med andre ord; enkle penger å spare.

Sjekk vilkår og dekning

Ulike typer forsikringer omhandler selvfølgelig det samme. En billigst forsikring er en bilforsikring, men likevel kan det være forskjeller i vilkårene på tvers av selskapene. Det er mye som kan stå med liten skrift.

Desto viktigere er det da å få med deg forskjellene på forsikringen i selskapene du vurderer. Hvis ikke kan du risikere å stå med skjegget i postkassa når skaden har skjedd og oppgjøret skal gjøres. Det er jo nettopp derfor du har forsikringen – at du skal få hjelp når du trenger det mest. Derfor er det utrolig viktig at du sjekker hva forsikringen dekker innen de ulike selskapene.

Spør en forsikringsrådgiver

Spør gjerne forsikringsrådgiveren og få hjelp til å finne den beste forsikringen til ditt behov. Disse jobber med forsikringer hver dag og har ofte flere års erfaring bak seg. De vil jobbe for å finne det beste alternativet for deg.

Legg fram hva du har og ønsker å forsikre. Kanskje kommer det frem ting du kanskje bør vurdere å forsikre, som du ikke har tenkt på? Eller motsatt, har du kanskje i flere år vært dobbeltforsikret? Det er penger som er rett ut vinduet.

Forsikring: Sammenligning

 1. Sjekk hvor mye du betaler i dag
 2. Få tilbud fra flere forsikringsselskaper
 3. Sammenlign og prut på prisene
 4. Bytt til beste forsikringsselskap

Sjekk hvor mye du betaler i dag

De fleste selskaper har en online tjeneste hvor dine dokumenter og priser ligger under ”Min side”. Her får du full oversikt over hva du betaler i dag, og for hvilken dekning.

Få tilbud fra flere selskaper

Det er enkelt å sjekke om du betaler en for høy pris på dine forsikringer. Det gjør du ved å be om tilbud fra flere, og det kan du gjøre på ulike måter.

 • Anbudstjenester: På f eks tjenestetorget.no kan du legge du inn de viktigste opplysningene om huset, mopeden etc. Velg hvilke forsikringsselskaper som skal konkurrere om dine forsikringer og få deretter tilsendt tilbud fra selskapene. 
 • Finansportalen.no: Legg inn de viktigste dataene om forsikringene dine og  få oppgitt pris fra flere selskaper. Merk at du ikke får oppgitt hva “pakkeprisen” blir på din totale forsikringspakke her.
 • Selskapenes nettsteder: Det er også mulig å få priser ved å beregne pris direkte på nettet hos de ulike selskapene. De vil som regel be om ditt personnummer. 

Søkeord: forsikring pris, sammenlign forsikring, sammenligne forsikring

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.