Motta tilbud fra flere selskaper på én gang

Få pristilbud med vår forsikringskalkulator!

Legg til forsikringene du har eller ønsker, å motta uforpliktende tilbud fra flere forsikringsselskaper. Da er det lettere å sammenligne dekning og pris.
Spar opptil 25% med samlerabatt
Bli belønnet ved å samle forsikringene. Velger du 2 eller flere produkter får du rabatt på opptil 25 %

KUN KJENTE MERKER

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Beregne forsikring med forsikringskalkulator

Hvem ønsker vel ikke et godt tilbud og spare penger? Særlig når det gjelder forsikringer er det mye å hente på prisen.

Nettopp derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere selskaper, slik at du kan finne den beste og billigste forsikringen. Uansett hva du vil forsikre er det kjedelig å betale for mye.

Å bruke en forsikringskalkulator kan være en grei pekepinn, men du må vite at det er vanskelig å beregne pris på forsikring. Derfor er det best å motta forsikringstilbud fra selskapene, som også er helt uforpliktende.

Vanlige forsikringer

De fleste har en eller annen form for forsikring. Disse gir deg økonomisk trygghet ved å ta forbehold om at uforutsett skade og plutselige hendelser kan skje. Blant de vanligste forsikringene er bil, innbo, hus og reise. 

Hvilke forsikringer du har behov for kommer an på hva du eier og dine behov. Det viktigste er at du finner gode forsikringer som dekker det du ønsker. Ved å sammenligne flere selskaper vil du finne beste pris og beste avtalevilkår. 

Velg forsikringer du vil sammenligne helt enkelt

Vi har gjort dette enkelt for deg ved at du bare trenger å fylle ut et skjema. Dette er vår gratis og uforpliktende tjeneste som gjør at du raskt og enkelt kan innhente tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig. 

Da vil du få vite hvor mye du faktisk kommer til å spare i motsetning til forsikringskalkulatoren. 

Forsikringskalkulator - bolig

Det er flere ulike forsikringer under bolig og hus. En som alle bør ha er innboforsikring. Denne dekker alt av løsøre som er inne i boligen. Det vil si at uansett om du leier eller eier bolig bør du forsikre innboet ditt. 

Da er du økonomisk sikret om dine eiendeler går tapt som følge av brann, innbrudd eller vannskader

Sørg for at innboforsikringen dekker så mye som du trenger. Sett deg godt inn i vilkår, og ikke bare priser.

Noen av eiendelene dine fortjener kanskje en verdigjenstandsforsikring? Eksempelvis malerier, smykker, samlegjenstander og anne. 

Videre har man husforsikring som dekker ditt hus og det som er fastmontert. Det finnes også en forsikring skreddersydd for fritidsboliger.

Forsikringskalkulator - bil

Alle som har et kjøretøy med motor på veien eller farvann må ha den lovpålagte ansvarsforsikringen. Ettersom denne kun dekker skader på andre personer og eiendeler bør de aller fleste utvide til å ha en form for kaskoforsikring

Her finnes det flere varianter avhengig av kjøretøyet. For bil har man i all hovedsak delkasko og kaskoavtale. I tillegg finnes det pluss/topp/super-forsikringer som dekker ytterligere. 

Avhenging av dekningsgraden du velger, vil forsikringen kunne inneholde veihjelp, bagasje og skade på egen bil. Du kan bruke vår skjema for å sjekke pris og innhente tilbud på bilforsikring

Har du båt vil en god båtforsikring er du dekket til å få rask og profesjonell hjelp om noe skjer. Uansett om det er hærverk, skader på skrog eller motor. Ved en superforsikring får du også dekket ferieavbrudd. 

Eier du moped eller andre kjøretøy kan du også trenge en forsikring, særlig ansvar. Bruk en forsikringskalkulator MC, båt eller annet for å finne ut hva en forsikring kommer til å koste akkurat deg. 

Forsikrings-kalkulator - helse 

Under helse og fritid finner man svært mange forsikringer av ulik dekningsgrad. Den alle bør ha er reiseforsikring. En god reiseforsikring dekker deg på reise ved blant annet tyveri og sykdom. 

I tillegg vil du få tilbake pengene for reisen dersom du blir forhindret i å dra som følge av sykdom eller annet. 

Andre forsikringer for helse er slik som ulykkesforsikring, barneforsikring og livsforsikring. De ulike personforsikringene dekker forskjellig. Noen gir en engangsutbetaling, mens andre gir månedlig betaling. 

Felles er at du får økonomisk trygghet om noe skjer med deg. Slik som helt eller delvis uførhet som følge av ulykke eller sykdom.

Man har også typer behandlingsforsikring, som eksempelvis tannhelseforsikring og uføreforsikring.

Du kan bruke en av kalkulatorene som finnes for å få en pekepinn på hva dine helseforsikringer kan koste.

Regn ut forsikring

Ulike forsikringer har ulik pris avhengig av flere faktorer. Uansett hvilken forsikring du er på jakt etter, sjekk tilbud fra ulike forsikringsselskap. Det kan nemlig være mer å spare på forsikringer enn du tror. 

Men se deg ikke blind på pris. Gjør en helhetsvurdering av hvilken dekning du får for pengene. 

En vanlig rabattordning er gjennom å være totalkunde. Altså en samlerabatt for å ha forsikringene i samme selskap. Velg gjerne forsikring i flere kategorier i skjemaet vårt, slik som forsikring til hus, ATV-forsikring og dyreforsikring.

Men det kan være lurt å sjekke prisen av og til for å se om du har konkurransedyktige betingelser.

Er du medlem av en fagforening eller annen organisasjon, kan det også hjelpe på prisen.

Lurer du på hva prisen på forsikringen blir? Da er det bare å fylle ut informasjonen i skjemaet. Så vil du innen kort tid få kontakt med tilbud som inneholder forsikringspremie og vilkår du kan sjekke.  

Da lar du forsikringsselskapet regne ut forsikring for deg, slik at du er sikker på at du får et riktig tilbud. I tillegg vet aktørene at de konkurrerer om deg som kunde, og vil gi deg sine beste tilbud.