Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Forsikringskalkulator

Spar flere tusen kroner i året på å bytte forsikringsselskap. Det er store forskjeller på priser og vilkår mellom forsikringsselskapene. Nå kan du sammenligne og finne beste tilbud raskt og enkelt.

Forsikringskalkulator
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

Usikker på hvor mye du kan spare på forsikringene?

Hvem ønsker vel ikke et godt tilbud og spare penger? Særlig når det gjelder forsikringer er det mye å hente. Nettopp derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere selskaper, slik at du kan finne den beste og billigste forsikringen. Uansett hva du vil forsikre er det kjedelig å betale for mye.  

Vanlige forsikringer

De fleste har en eller annen form for forsikring. Disse gir deg økonomisk trygghet ved å ta forbehold om at uforutsette og plutselige hendelser kan skje. Blant de vanligste forsikringene er bil, innbo, hus og reise. 

Hvilke forsikringer du har behov for kommer an på hva du eier og dine behov. Det viktigste er at du finner gode forsikringer som dekker det du ønsker. Ved å sammenligne flere selskaper vil du finne beste pris og beste avtalevilkår. 

Vi har gjort dette enkelt for deg ved at du bare fyllet ut ett skjema. Vår gratis og uforpliktende tjeneste gjør at du raskt og enkelt kan innhente tilbud fra flere forsikringsselskaper. Da vil du få vite hvor mye du faktisk kommer til å spare i motsetning til forsikringskalkulatoren. 

Forsikringskalkulator bolig

Det er flere ulike forsikringer under bolig. En som alle bør ha er innboforsikring. Denne dekker alt av løsøre som er inne i boligen. Det vil si at uansett om du leier eller eier bolig bør du stifte en innboforsikring. Da er du økonomisk sikret om eiendeler går tapt som følge av brann, innbrudd eller vannskader. 

Har du spesielt verdifulle gjenstander kan du stifte en egen forsikring for disse. Det er jo slik at innboforsikring bare dekker opp til et visst beløp. Nøyaktig hvor høyt dette er fremkommer i avtalevilkårene og vil variere fra selskap til selskap. Eiendeler som kan forsikres gjennom verdigjenstandsforsikring er malerier, smykker, samlegjenstander og lignende. 

Videre har man husforsikring for de som eier bolig. Denne dekker selve boligbygningen og alt fastmontert utstyr. Har du i tillegg hytte- eller fritidsbolig kan du stifte en egen forsikring for denne type bolig.

Forsikringskalkulator kjøretøy

Alle som har et kjøretøy med motor på veien eller farvann må ha den lovpålagte ansvarsforsikringen. Ettersom denne kun dekker skader på andre personer og eiendeler bør de aller fleste utvide til å ha en form for kasko-forsikring. Her finnes det flere varianter avhengig av kjøretøyet. 

For bil har man i all hovedsak delkasko og kaskoavtale. I tillegg finnes det pluss/topp/super forsikringer som dekker ytterligere. De ulike kaskoavtalene vil dekke veihjelp, bagasje, egen bil og mer avhengig av dekningsgraden. Du kan bruke vår skjema for å sjekke pris og innhente tilbud på bilforsikring. 

Har du båt vil en god båtforsikring gjøre at du kan fokusere på å kose deg på havet. Da er du dekket til å få rask og profesjonell hjelp om noe skjer. Uansett om det er hærverk, skader på skrog eller motor. Ved en superforsikring får du også dekket ferieavbrudd. 

Eier du moped eller andre kjøretøy kan du også trenge en forsikring. Bruk vår forsikringskalkulator MC, båt eller annet for å finne ut hva en forsikring kommer til å koste akkurat deg.  

Forsikring helse 

Under helse og fritid finner man svært mange forsikringer av ulik dekningsgrad. Den alle bør ha er reiseforsikring. En god reiseforsikring dekker deg på reise ved blant annet tyveri og sykdom. I tillegg vil du få tilbake pengene for en reise dersom du blir forhindret i å dra som følge av sykdom eller annet. 

Reiseforsikring kan både fås gjennom kredittkort eller fra et forsikringsselskap. Forsikring gjennom kredittkort er kun gjeldene når hele eller deler av reisen betales med kortet. Her er det derfor svært viktig å lese avtalevilkårene. Videre har ulike forsikringsselskaper ulike vilkår for sine reiseforsikringer. 

Andre forsikringer for helse er slik som ulykkesforsikring, barneforsikring og livsforsikring. De ulike personforsikringene dekker forskjellig.  Noen gir en engangsutbetaling, mens andre gir månedlig betaling. Felles er at du får økonomisk trygghet om noe skjer med deg. Slik som helt eller delvis uførhet som følge av ulykke eller sykdom. 

Pris på forsikring 

Ulike forsikringer har ulik pris avhengig av flere faktorer. Uansett hvilken forsikring du er på jakt etter vil du gjøre det lurt i å sammenligne flere selskapers tilbud. Det er nemlig svært mye å spare på forsikringer. 

Ved å innhente flere tilbud vil du kunne sammenligne på avtalevilkår og sikre deg den beste forsikringen for akkurat deg. Husk at det viktigste er at du får dekket det du ønsker og har behov for. Se deg derfor ikke blind på pris, men gjør en helhetsvurdering. 

Du kan også påvirke prisen selv gjennom å velge høyere egenandel og skaffe rabatter. En vanlig rabattordning er gjennom å være totalkunde. Altså at du samler alle forsikringer i samme selskap. Når det er sagt så lønner det seg ikke alltid å være lojal. 

Andre rabatter er gjennom ulike organisasjoner. Er du medlem av en organisasjon kan du se om de har egne avtaler med forsikringsselskaper. 

Lurer du på hva forsikringen kommer til å koste deg? Da er det bare å fylle ut informasjonen i skjemaet. Så vil du innen kort tid motta tilbud med pris og vilkår.