Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

ATV forsikring

Sammenlign tilbud på ATV-forsikring fra flere selskaper. Finn riktig forsikring som er tilpasset dine behov.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Hvilken ATV Forsikring bør du velge?

Stadig flere kjøper seg en ATV, enten det er til fritidsbruk, jakt eller andre formål. Akkurat som med en bil er det viktig å forsikre dette kjøretøyet. Men det er ikke alltid lett å vite hva man skal velge. Det er mange selskaper å velge mellom, og flere ulike typer avtaler.

Hvorfor bør du ha ATV forsikring?

Felles for mange eiere av ATV er at man liker å kjøre off-road i skogen eller annet tøft terreng. Det kan være veldig gøy, men innebærer også en stor risiko for å ødelegge kjøretøyet. 

Da kan det være lurt å ha forsikring slik at man ikke blir sittende med hele beløpet for reparasjon helt alene. Det kan ofte være mer komplisert å reparere en ATV enn en bil. Det er fordi det er færre verksteder som er gode på det og delene må noen ganger importeres fra utlandet.  

Ulike typer forsikring

Akkurat som med bil, er det lovpålagt til å ha en ansvarsforsikring på sin ATV. En slik avtale dekker skade på andre personer, kjøretøy eller bygninger dersom uhellet er ute. 

De forskjellige forsikringene du kan velge mellom er:

Delkasko dekker det samme som ansvar, men i tillegg er du dekket for brann, tyveri og glasskader. Kasko derimot dekker skade på egen atv og skader på andres eiendeler. Så her gjelder det å velge i forhold til behov og verdi på kjøretøy.

Billigste forsikring

Det er stor variasjon i pris på forsikring til ATV. For det første avhenger prisen på om du velger ansvars-, delkasko-, eller kaskoforsikring. 

Å kun ha trafikkansvarsforsikring er det rimeligste alternativet. Men da må du ut med mer penger dersom uhellet er ute. For da må du betale for alle reparasjoner på din egen ATV selv. Så hvis regningen blir dyr, kan det lønne seg å heller ha en litt mer inkludert i avtalen. 

Få bedre vilkår til samme eller billigere pris

Forsikringer varierer stort, både når det kommer til dekning og pris. Vi har derfor gjort det enkelt for deg, slik at du kan finne den billigste forsikringen med best vilkår.

Fyll inn vårt skjema. Motta tilbud på forsikringer fra flere leverandører og sammenlign tilbudene.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.