Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

ATV-forsikring

Sammenlign tilbud på ATV-forsikring som er tilpasset dine behov. Det bestemmer helt selv hvem du vil motta tilbud fra.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Hvilken ATV Forsikring bør du velge?

Stadig flere kjøper seg en ATV, enten det er til fritidsbruk, jakt eller andre formål. Akkurat som med en bil er det viktig å forsikre dette kjøretøyet. Men det er ikke alltid lett å vite hva man skal velge. Det er mange selskaper å velge mellom, og flere ulike typer avtaler. Her kommer noen gode tips til deg som lurer på ATV forsikring.  

Hvorfor bør du ha ATV forsikring?

Man kan få ATV-er i mange prisklasser, fra billig til dyre ut ifra produsent og kvalitet. Men felles for mange eiere av ATV er at man liker å kjøre off-road i skogen eller annet tøft terreng. Det kan være veldig gøy, men innebærer også en stor risiko for å ødelegge kjøretøyet. 

Da kan det være lurt å ha forsikring slik at man ikke blir sittende med hele beløpet for reparasjon helt alene. Det kan ofte være mer komplisert å reparere en ATV enn en bil. Det er fordi det er færre verksteder som er gode på det og delene må noen ganger importeres fra utlandet. Så da kan det være praktisk med en avtale som har god dekning. 

Ulike typer forsikring

Akkurat sånn som med bil, må alle ha en ansvarsforsikring på sin ATV. Det er en regel ifølge norsk lov. Det er faktisk ulovlig å benytte et kjøretøy som ikke har godkjent ansvarsforsikring. En slik avtale dekker skade på andre personer, kjøretøy eller bygninger dersom uhellet er ute. 

Dersom du vil ha litt mer dekning til egne utgifter, kan du velge en delkasko-forsikring. Her får man dekket mer av beløpet som for eksempel må betales for reparasjon på et verksted. Det kan være en god løsning dersom du vil unngå å sitte med alle utgiftene alene ved et eventuelt uhell. En slik avtale dekker typisk tyveri og brann. 

Det siste alternativet er å ha en kasko-avtale. Da har du den beste dekningen i markedet. Du vil da ved enhver situasjon få stor hjelp til å betale for reparasjoner og skader. Dette er en lur avtale hvis du har en dyr ATV som kan bli utsatt for tyveri eller hærverk. Eller hvis du har en gammel ATV som ofte må repareres på et verksted. 

Billigste forsikring ATV

Det er stor variasjon i pris på forsikring til ATV. For det første avhenger prisen på om du velger ansvars-, delkasko-, eller kaskoforsikring. 

Å kun ha trafikkansvarsforsikring er det rimeligste alternativet. Men da må du ut med mer penger dersom uhellet er ute. For da må du betale for alle reparasjoner på din egen ATV selv. Så hvis regningen blir dyr, kan det lønne seg å heller ha en litt mer dekkende forsikring. 

Dersom du har delkasko, er dette litt dyrere forsikringspremie. Da betaler du litt mer i premie, men vil også være mer dekket ved et uhell. Altså vil egenandelen ved kostnader bli lavere enn med kun en ansvarsforsikring. 

Det mest dekkende tilbudet er også det med høyest premie. En kaskoforsikring dekker mest ved et eventuelt uhell eller andre uforutsette hendelser. Hvis du enten har en dyr eller gammel ATV kan det derfor være verdt å betale litt mer i premie. For da slipper du unna de store regningene ved et besøk på verkstedet. 

Pris ATV forsikring

I tillegg til hva slags forsikring du velger, er det andre ting som påvirker prisen. Dette er flere faktorer som alder på eier av ATV-en og når kjøretøyet ble kjøpt. I tillegg kan det ha noe å si hvor lenge du har hatt forsikring i selskapet og historikken din. Dersom du har historie med tidligere uhell som kommer av uforsvarlig kjøring, kan premien bli høyere. 

Selskapene kan også være interessert i hvordan du oppbevarer ATV-en din. Enten det er ute i all slags vær eller om den står inne i en varm garasje. Hvis den står i en låst garasje er det mindre sannsynlig at den vil bli forsøkt stjålet for eksempel. 

Det kan også være relevant å vite hva du bruker ATV-en til. Kanskje den brukes til nyttige formål som transport eller mindre jobber, og da vil det være minimal slitasje gjennom tiden. Men hvis den brukes til kjøring for moro i ulendt terreng og brukes mye vil det være større sjanse for at den blir ødelagt og trenger reparasjon hyppigere. Alle slike faktorer kan spille inn på premien du må betale for forsikring ATV. 

Beste forsikring 

Noen eiere av ATV vil bare ha den billigste forsikringen, mens andre vil ha de beste vilkårene og så bra dekning som mulig. Uansett hva du er mest opptatt av, er det lurt å få flere tilbud. Det kan du gjøre ved å fylle ut informasjon om din ATV og hvilke kriterier du er mest opptatt av. 

Da får du tilbud fra flere ulike selskaper, og her vil det være variasjon i pris og grad av dekning. Så kan du velge helt selv den avtalen du liker best og som passer dine behov. Slik er du sikret å få den beste avtalen på markedet for akkurat deg. 
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.