cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang

Få tilbud på ATV forsikring

Sammenlign tilbud på ATV forsikring. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.

KUN KJENTE MERKER

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Hvilken ATV-forsikring bør du velge?

Stadig flere kjøper seg en ATV, enten det er til fritidsbruk, jakt eller andre formål. Da er det viktig å ha en god ATV-forsikring, akkurat som med bilforsikring til bilen. 

Men det er ikke alltid lett å vite hva man skal velge. Det er mange selskaper på markedet, og ulike typer avtaler.

Hvis du ønsker tilbud på ATV-forsikring fra flere forsikringsselskaper samtidig., kan du bruke vårt skjema på siden her. Da får du enkelt oversikt over markedet og kan velge det beste for deg.

Du kan spare mer på forsikringene dine om du samler dem hos et selskap. Det er nemlig mange forsikringsselskap som tilbyr samlerabatt.

Dermed kan du spare mer penger på å huke av for flere forsikringer i skjemaet. Slik som for eksempel husforsikring, innboforsikring og reiseforsikring.

Hvorfor bør du ha ATV-forsikring?

Felles for mange eiere av ATV er at man liker å kjøre off-road i skogen eller annet tøft terreng. Det kan være veldig gøy, men innebærer også en stor risiko for å ødelegge kjøretøyet. 

Det kan være for eksempel utforkjøring, kollisjon og velt som ATV-forsikringen kan dekke.

Da kan det være lurt å ha ATV-forsikring slik at man ikke blir sittende med hele beløpet for reparasjon helt alene.

Det kan ofte være mer komplisert å reparere en ATV enn en bil. Det er fordi det er færre verksteder som er gode på det og delene må noen ganger importeres fra utlandet. 

Ulike typer forsikring

Som med bilforsikring er det også flere dekninger innen ATV-forsikring. Man har den lovpålagte forsikringen, som er ansvar. 

Ansvarsforsikring må alle registrerte kjøretøy i Norge ha. Uten den må kjøretøyet avskiltes, eller så må man betale gebyrer så lenge man ikke har ansvarsforsikring.

Men for tillegg i prisen kan du få forsikringer som dekker flere typer skade. Dette kalles delkasko eller kasko.

Forskjellige typer ATV-forsikringer som finnes er:

Ansvarsforsikring

Akkurat som med bil, er det lovpålagt til å ha en ansvarsforsikring på en registrert ATV. En slik forsikring dekker skade på andre personer, kjøretøy eller bygninger dersom uhellet er ute. Men forsikringen dekker ikke skade på egen ATV.

Dersom man ikke har ansvar på en registrert ATV, vil man måtte betale gebyrer. Helt til man skaffer de nødvendige forsikringene eller avregistrerer kjøretøyet.

Som regel har man også med dekning for fører- og passasjerulykke.

Dessuten dekkes gjerne rettshjelp inntil en viss sum. Dersom du skulle havne i en tvist etter en ulykke.

Delkasko

Delkasko dekker det samme som ansvar, men da er du også dekket for brann, tyveri og glasskader på eget kjøretøy. Veihjelp er også noe man får med på ATV-forsikring med delkasko.

Fastmontert ekstrautstyr dekkes også opp mot et visst beløp, for eksempel inntil 10 000 kroner. Løsøre er eksempelvis 5 000 kroner.

Kasko

Mens kasko dekker skade på egen ATV, i tillegg til at den har ansvar og delkasko inkludert i sin dekning.

Skader som kan dekkes av denne ATV-forsikringen er eksempelvis kollisjon, velt og utforkjøring

Så her gjelder det å velge i forhold til behov og verdi på kjøretøy.

Pris forsikring

Når man skal forsikre ATV, ønsker man gjerne en god pris med best dekning. Men det er flere individuelle faktorer som bestemmer prisen på forsikringen.

En ting er hvilken dekning din ATV-forsikring har, men også hvilken modell du kjører. I tillegg til alderen din eller om du er med i en fagforening eller organisasjon.

Er alle som skal være fører for ATV-en over en viss alder, eksempelvis 23 år. Kan det gi et rimeligere tilbud.

Du kan også spare penger på forsikringene dine om du samler dem hos et selskap.

Mot et tillegg i prisen, kan du også få forsikret tilhengeren din.

Egenandel forsikring

Ved skader må du som regel betale en egenandel for å få ut erstatning fra forsikringsselskapet. Hvor mye dette er varierer mellom ulike forsikringsselskaper.

Innenfor rammene til forsikringsselskapene kan du også bestemme hvor høy egenandel du ønsker å betale. Velger du høy egenandel, betaler du lavere forsikringspremie. Mens velger du en lav egenandel, betaler du høyere forsikringspremie.

Velger du å sette egenandelen høyt, bør du passe på at du har en bufferkonto dersom det skulle oppstå skader.

Billigste forsikring - ATV-traktor

Det er stor variasjon i pris på forsikring til ATV. For det første avhenger prisen på om du velger ansvars-, delkasko-, eller kaskoforsikring. 

Å kun ha ansvarsforsikring er det rimeligste alternativet. Men da må du ut med mer penger dersom uhellet er ute. 

For da må du betale for alle reparasjoner på din egen ATV selv. Så hvis regningen blir dyr, kan det lønne seg å heller ha en avtale som dekker bedre for ditt bruk.

Dessuten, om du har et lån på din ATV, forsvinner ikke det om den skulle bli totalskadd i brann eller utforkjøring, eller utsatt for tyveri.

Når det er sagt, så er det jo ikke bra å betale for mye for forsikringen heller. Om mulig, sjekk priser hos ulike forsikringsselskaper. Da gjør du et mer kvalifisert valg.

Sjekk om du kan få bedre pris og vilkår på ATV-forsikring

Forsikringer varierer stort, både når det kommer til vilkår og pris. Skal du ha med delkasko og kasko på din ATV-forsikring? Er det noe som ikke dekkes som gir tillegg i prisen?

Vi har derfor gjort det enkelt for deg, slik at du kan finne den billigste ATV-forsikringen med best vilkår. Da ser du raskt hva hver enkelt forsikring dekker, og hva du får av priser.

Med vårt skjema kan du motta tilbud på forsikringer fra flere leverandører samtidig.

Da kan du sammenligne og velge forsikringen som passer deg best. 

Husk at du også kan få samlerabatt dersom du samler flere forsikringer hos et selskap. Dermed kan du spare mer på å sjekke for eksempel båtforsikring, hytteforsikring og livsforsikring samtidig. 

I tillegg vet forsikringsselskapene at de konkurrerer om å få deg som kunde. Dermed kan du vente deg deres beste tilbud når de tar kontakt med deg.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer