Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Motorsykkelforsikring kalkulator

Nyt friheten på veien med en MC-forsikring til en god pris med gode betingelser. Enten du ønsker ansvarsforsikring, delkasko, eller full kasko.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget

MC-forsikring-kalkulator

Mange søker etter MC-forsikring-kalkulator. Hvis du er en av dem, burde du fortsette å lese. Vi serverer deg mye nyttig informasjon og oppfordrer deg til å skaffe en god forsikring.

Det er ikke alltid kjempegøy å måtte tenke på praktiske ting som for eksempel forsikring, men det er utrolig viktig. Vårt ønske og mål er å gjøre en slik prosess litt enklere og bedre for deg som kjører motorsykkel og nå skal tegne forsikring.

Forsikring MC

Vi er ikke i tvil om at du er en fantastisk sjåfør som gjør ditt beste for å unngå ulykker. Likevel er det slik at mye kan skje når man ferdes i trafikken.

Dessverre har man få garantier her i livet. Da er det viktig å ha sikret seg på best mulig måte, slik at man enklere kan takle og komme seg gjennom uventede situasjoner og hendelser.

Hvis noe skulle skje på veien mens du kjører på din MC, er det viktig at du har en god MC-forsikring som sikrer deg økonomisk. Det kan bli veldig dyrt å ikke ha en forsikring med god dekning.

Har du husket å skaffe deg forsikring til ditt kjøretøy? Hvis ikke er det på tide at du tar grep så fort som mulig.

Billig MC-forsikring

Dette er selvfølgelig drømmen når man ser etter forsikring: At den skal være billig. Selv om du er en av de som ønsker deg dette, burde du også tenke på at forsikringen faktisk skal ha de dekningene du trenger for å være trygg.

Det er mye gøyere å kjøre motorsykkel når man vet at forsikringen ordner opp om noe skulle skje.

Har du lett etter MC-forsikring-kalkulator? Les dette!

De som drømmer om billig MC-forsikring søker ofte etter MC-forsikring-kalkulator. Dette fordi man ønsker å finne ut av «regnestykket» så enkelt som mulig. Man vil enkelt kunne se hvor mye man må betale og hva forsikringen gir.

Det er ikke sikkert en kalkulator er løsningen, dette fordi det kan være vanskelig å gi konkret pris. Det blir ofte til at man mottar et slags estimat på pris. Det beste er i grunn å få en rekke uforpliktende tilbud man kan velge fra.

Forsikring til lett MC

Hvis du har lett MC eller moped kan du også få forsikring spesielt for dette kjøretøyet. Er lett motorsykkelen helt ny, burde du vurdere en forsikring med svært god dekning.

Hvorfor motorsykkelforsikring?

Det er ikke alle som forstår behovet eller nødvendigheten av å ha en motorsykkelforsikring. Det handler om at du skal være trygg på at det går bra selv om du skulle være uheldig å havne i en ulykke.

Du kommer til å være veldig fornøyd med valget, dersom noe skjer.

MC-forsikring-kalkulator

Mange søker etter mc-forsikringskalkulator, trolig i håp om å finne en fantastisk MC-forsikring-kalkulator som gir akkurat de svarene de ønsker. Det er ikke så rart. Det er uansett lurt å starte i denne enden: Finn ut hva du ønsker å ha i en avtale.

Det er mye enklere å velge forsikring hvis du har gjort deg opp noen tanker om hva slags dekning du ønsker. Leser du litt videre får du med deg noen av de ulike valgene du har.

Ansvarsforsikring

Kommer man i en ulykke med noen andre, kan man fort få mye ansvar. Derfor er det så ufattelig viktig med ansvarsforsikring. Dette er på mange måter den minste forsikringen du kan velge, altså en slags startpakke.

Denne vil dekke skade på personer, skade på andres kjøretøy, skade på bygninger og lignende og rettshjelp. Den dekker ikke skade på din egen MC.

Brann og tyveri

Videre kan man velge en pakke som inneholder dekning også når det kommer til brann og tyveri. Det kan være store verdier som går tapt dersom MC-en skulle havne i en brann eller bli stjålet.

Dette er grunnen til at mange velger en forsikring som tilbyr denne typen dekning – det kan bety mye når det kommer til det økonomiske.

Kasko

Dette er en forsikringspakke som blir anbefalt for de som har en veldig dyr MC. Dreier det seg om store verdier, er dette et godt valg.

Delkasko er en mindre versjon av denne avtalen. Kasko vil dekke svært mye og du kan da føle deg svært trygg.

Ekstra

Det finnes også forsikringsselskap som tilbyr forsikringer som inneholder enda bedre dekning enn det en kasko-forsikring inneholder.

Hvis du velger den beste dekningen du kan få, kan du være trygg på at ubehagelige overraskelser som ulykker ikke vil påvirke deg på en måte som gjør det vanskelig med tanke på økonomi.

Oppsummering avtaler

Det kommer altså an på hvor mye penger du vil legge i produktet og hvor godt du vil sikre deg selv og ditt kjøretøy. Noen velger å klare seg med ansvarsforsikring, mens andre går for «full pakke».

Det er mange ting som er med på å avgjøre hva du skal og bør velge. Budsjett og verdi på kjøretøyet er to viktige faktorer. Ikke velg kun ansvarsforsikring hvis du har en ny og kostbar MC.

Egenandel

Egenandel er den delen du må betale selv dersom noe skulle skje med deg eller din MC. Hvor mye du må betale i egenandel kommer an på avtalen du har valgt – hvilket forsikringsselskap du har/hva de har gitt deg tilbud om.

Mange forsikringsselskap skriver på sin nettside at dette er noe som avtales når avalen inngås. Det er noe du bør være veldig oppmerksom på når du velger forsikring. Mange ønsker seg så lav egenandel som overhodet mulig.

Nytt forsikringsselskap?

Mange lurer på om de skal bruke det samme selskapet hver gang de skal tegne en ny forsikring. I noen tilfeller kan man få bedre tilbud på denne måten.

Forsikringsselskapene gir noen ganger en «samlepris». Du bør likevel være oppmerksom på at dette ikke alltid lønner seg. Noen ganger kan du spare penger på å velge et nytt forsikringsselskap.

Det er ikke slik at man alltid blir belønnet for å være trofast, i hvert fall ikke når det kommer til forsikringer. Hvis du nå skal tegne en ny forsikring til din MC, kan det også hende du vil flytte noen av dine andre forsikringer. Noen ganger kan man spare en del på dette.

Husk at kjøretøyet er verdifullt

Skulle du fremdeles være skeptisk når det kommer til å skaffe deg en forsikring som koster en del, vil vi gjerne få minne deg på at kjøretøyet ditt er verdifullt.

Det er helt sikkert noe du nikker engasjert til. Alle som kjører MC har et godt forhold til sykkelen, det er en del av hvem man er. Derfor er det så viktig at du har valgt en god forsikring med bra/stor dekning.

Leverandøren er viktig

Det er ingen tvil om at folk flest synes det er viktig å ha et forsikringsselskap de stoler på og er fornøyd med. Noen tenker veldig mye på dette når de skal velge en ny tjeneste.

For mange er det for eksempel viktig at forsikringsselskapet har god kundeservice, er vennlige og er raske når det kommer til oppgjør. Dette er noe leverandørene strekker seg langt for å gi deg. De er opptatt av at du skal fortsette å velge dem.

Er du ikke fornøyd, trenger du ikke være redd for å ytre din mening. Forhåpentligvis tar de dette til seg og gjør en forbedring.

Finn ut av dine behov

Det beste du kan gjøre for å komme i gang med å velge forsikring er å finne ut av hva du trenger og ikke trenger. Har du et budsjett du må ta hensyn til, er det også lurt å finne ut av din maksgrense for hvor mye investeringen skal koste deg.

Husk likevel på at selv om det kan virke som mye penger, så er det virkelig en investering. I lengden kan det hende at det blir billigere enn å ikke ha noen forsikring.

Vår tjeneste

Som nevnt er det mange som ønsker seg og leter etter en MC-forsikring-kalkulator. Det skjønner vi godt. Derfor tilbyr vi en tjeneste som gir deg akkurat det du trenger, uten at du må fortsette jakten på en slik «magisk» kalkulator som egentlig bare kan gi deg et estimat og ikke noen konkret pris.

Vi passer på at forsikringsselskapene gir deg gode tilbud som du kan velge fra. Da har du også muligheten til å sammenligne på pris og deretter velge det billigste tilbudet – om det er den avtalen du ønsker.

Vi vet at det kan være veldig kjedelig å måtte kontakte mange ulike selskap for å finne ut av hva som er det beste valget. Vi har en enklere metode til deg.

Fyll ut ett skjema

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema på vår side. Dette kommer ikke til å ta lang tid. Deretter sendes denne informasjonen til ulike leverandører. Så passer vi på at selskapene er raske til å komme med konkrete tilbud. Disse tilbudene er selvfølgelig uforpliktende.

Altså: Du leverer fra deg informasjon og får tilbake den informasjonen du trenger for å ta et godt valg.

Forsikringsselskaper i Norge

I Norge har vi en rekke forsikringsselskaper som tilbyr forsikring, som: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg, og Vardia.

Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.