cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang

Beregn pris med en Motorsykkelforsikring-kalkulator

Sammenlign tilbud på Motorsykkelforsikring-kalkulator. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.

KUN KJENTE MERKER

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Motorsykkelforsikring-kalkulator - Få best pris på MC-forsikring

De fleste vil være enige i at bilforsikring ikke bare er noe man velger for å bli ferdig med det. Og det samme kunne man gjerne sagt om MC-forsikring. 

Motorsykkelforsikringer kommer i flere ulike varianter. Og forskjellen på disse dreier seg i stor grad om hvor omfattende dekning du ønsker. 

Når det er sagt, er det selvsagt mer enn bare dekningene som varierer fra MC-forsikring til MC-forsikring. Også hva gjelder priser kan du forvente til dels store variasjoner. 

Det kan være mye penger å spare, om du sammenligner MC-forsikring fra flere forsikringsselskaper. Da blir det lettere å se hvem som har beste mc-forsikring, som dekker det du trenger.

For å få tilbud fra flere selskaper samtidig, kan du bruke skjemaet vårt. Det finner du på siden her. Da kan du spare tid, samtidig som du kan spare penger. Vi hjelper deg nemlig med å få kontakt med flere selskaper samtidig.

Hva dekker en motorsykkelforsikring?

At man må ha et minimum av forsikring for å kunne kjøre lovlig på veien, gjelder ikke bare bileiere. Ansvarsforsikring er også påbudt for motorsykler som er registrert.

Ansvar er den mest grunnleggende av de tre kategoriene forsikringsselskapene gjerne deler motorsykkelforsikringer inn i. Den er også en inkludert i forsikringene med bedre dekning.

Det er lite som skiller inndelingen av motorsykkelforsikring fra den du er vant til fra bilforsikring. Det er likevel noen særegenheter ved motorsykkelforsikringen. Dekninger som går på velt er et åpenbart eksempel på det.

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen dekker ikke skade på eget kjøretøy. Kun skader påført andre personer, bygninger og andres eiendom og er av den grunn også den billigste varianten. Forsikringen gjelder ikke bare materielle skader, men også skade på fører og passasjer. 

Du vil også kunne få dekket dekket utgifter ved en eventuell tvist. Det er sjelden snakk om egenandel ved ansvarsskader. Trenger du derimot rettshjelp, må du regne med å betale egenandel pluss en prosentandel av omkostningene.

Delkaskoforsikring

En delkaskoforsikring vil i tillegg dekke noe skade på ditt eget kjøretøy. Den alminnelige delkaskoforsikringen gir deg for eksempel dekning av skade eller tap som følge av brann og tyveri. 

Inkludert kommer ofte en dekning for glasskader og skade på personlig løsøre eller fastmontert tilleggsutstyr. 

Veihjelp er en annen dekning som ofte skiller delkaskoforsikring fra ansvarsforsikring. Hvor i verden veihjelpen gjelder, og hvilke utfordringer som dekkes, varierer imidlertid etter hvilket forsikringsselskap du velger.

 

Enkelte har veihjelp i hele Europa, mens andre er begrenset til Norden. I regelen slår veihjelpen inn når du opplever problemer som driftsstopp, sykdom eller annet uhell. 

Kaskoforsikring

Når det kommer til skade som følge av kollisjon, hærverk eller andre plutselige, ytre skader. Til det må du ha kasko, også kalt full kasko. Denne dekker da gjerne også skadene som skyldes velting og utforkjøring. 

Det er derimot sjelden at skadene på motor, girkasse og drivverk er inkludert i selv de mest omfattende forsikringene. Ønsker du det, må du forhøre deg om eventuelle tilleggsforsikringer hos forsikringsselskapet.

Forsikringskalkulator - motorsykkel 

Prisen på MC-forsikring vil avhenge av hvor godt forsikret du er. Men det er flere faktorer enn det også, som kan være veldig individuelle. Derfor er det vanskelig å gi en konkret pris.

Da vil man gjerne bruke en forsikringskalkulator for MC-forsikring, for å vite hvilken pris man får. Men faktorene som avgjør er som nevnt ganske individuelle.

Nøyaktig hvilken variant som lønner seg for deg, avhenger av hvilken motorsykkel du har og hvor mye du bruker den. Ettersom full kasko ofte dekker veihjelp på steder der delkasko ikke gjelder, er også hvor du kjører relevant.

En annen ting er din egen alder, hvilken bonus du har opparbeidet deg, og hvor du bor. I tillegg, hvis du velger å sette høyere egenandel, kan forsikringspremien du betaler hver måned bli lavere.

Enkelte forsikringsselskaper tilbyr også en såkalt startbonus hvis du nettopp har anskaffet deg kjøretøyet. Hvis du er medlem i fagforening eller forskjellige organisasjoner, kan det også gi deg fordeler på priser.

Mange forsikringsselskaper har også rabatt for å samle forsikringer hos dem. Derfor kan det bli billigere å forsikre både bil, mc, hus eller annet, dersom du går gjennom andre forsikringer.

Sikkerhetstiltak

I likhet med en del andre forsikringer vil man ofte også kunne få avslag på motorsykkelforsikringen ved visse sikkerhetstiltak. 

I forbindelse med bolig- og innboforsikring går slike sikkerhetstiltak gjerne på ting som komfyrvakt, ny dørlås eller vannalarm

På MC-forsikring dreier det seg imidlertid først og fremst om at alle førerne av kjøretøyet er over en viss alder. 23 år er en grense du vil se at flere forsikringsselskap opererer med.

Men det kan også bli billigere om du får deg en FG-godkjent motorsykkellås.

Billig MC-forsikring-kalkulator

Den enkleste og kanskje mest nøyaktige måten å finne prisen på en forsikring er å be om tilbud. 

Men en motorsykkel-forsikringskalkulator er mer eller mindre akkurat det ordet antyder: Et kalkuleringsverktøy som, ved hjelp av den informasjonen du mater det med, regner seg fram til prisen på en forsikring.

Sammenlign tilbud på MC-forsikring fra flere av forsikringsselskapene

Før du kjøper mc-forsikring til motorsykkelen, bør du sjekke hva forsikringen kommer til å koste fra de ulike forsikringsselskapene.

Men det er ikke bare prisen som er viktig når det gjelder forsikring av motorsykkelen. Sjekk også at du får det du betaler for; altså, er kjøretøyet dekket slik du ønsker?

Dersom du opplever at motorsykkelen blir borte som følge av tyveri, eller totalskadet av brann. Har du da råd til å erstatte den? Hvis det er enkelt for deg å kjøpe ny, holder det kanskje at du kun kjøper det myndighetene krever.

Men er det en ny og dyr motorsykkel, kan du fort bli sittende igjen med et MC-lån, men ingen motorsykkel.

I skjema på siden her, kan du velge å få tilbud fra flere aktører innen forsikring. Alt du trenger å gjøre er å fylle det ut, så sender vi det til flere. Sammenlign deretter, og velg den som gir deg den beste forsikringen til den beste prisen.

Da vet selskapet som gir deg tilbud at de konkurrerer med andre om å få deg som kunde. Dermed kan du regne med å motta det beste tilbudet deres.

Et tips er å be om tilbud på flere forsikringer hos et selskap, det kan gi deg rabatter. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer