Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på motorsykkelforsikring

Sammenlign tilbud på motorsykkelforsikring tilpasset deg og ditt behov. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Finn den beste MC Forsikring

Er du en av de som har en drøm om å eie en motorsykkel? Eller har du kanskje allerede en? De fleste tenker mye på å forsikre hus, hytte og bil. Men ikke alle er like opptatt av å ha forsikring på motorsykkelen sin. Det er faktisk veldig viktig. Motorsykler og lett motorsykler kan ofte være dyre. Dermed er de også kostbare å fikse dersom noe skulle gå galt. 

Enten du har motorsykkel, lett MC eller en annen type tohjuling, bør du sjekke hva slags muligheter som finnes. Man er opptatt av forskjellige ting når det kommer til forsikring. Noen vil ha billig mc forsikring mens andre lurer på hva som er den aller beste MC forsikring. Her kommer noen tips til hva du bør vite om forsikring MC. 

Hvorfor bør du ha MC forsikring?

Det er utenkelig å ikke ha forsikring for de fleste som eier en bil. Man bruker lang tid på å finne en avtale som passer og som dekker det man har behov for. Men når det kommer til motorsykkel er ikke alle like opptatte av å ha en bra motorsykkel forsikring. Kanskje tenker du at siden du er en god sjåfør er det liten sjanse for at du skal ha et uhell. 

Men forsikring er ikke bare for å forsikre deg mot deg selv, men også mot andre. Hvis noen dulter borti motorsykkelen din mens den er parkert, er det lurt å ha forsikring. Eller hvis noe teknisk går galt, som må fikses på verksted. Det kan fort bli dyrt. 

Det er altså praktisk å ha forsikring i mange tilfeller, ikke bare hvis du selv krasjer sykkelen. Kanskje er det også lettere å slappe av når du vet at du er forsikret. Da kan du stresse mindre mens du er ute på kjøretur. 

Hva slags forsikring bør du ha?

Det finnes flere typer forsikring for motorsykkel. Man kan enten ha ansvarsforsikring, delkasko eller kasko. Ansvarsforsikring er alle pålagt å ha ifølge norsk lov. Med andre ord har man ikke lov til å bruke et kjøretøy som ikke har ansvarsforsikring. Den innebærer at du er forsikret dersom du er ansvarlig for at noen andre får skade på sitt kjøretøy. 

Dersom du har en eldre sykkel eller en sykkel med høy verdi kan forsikring med delkasko være en god ide. Da er du dekket mot tyveri og brann. Hvis du vil være forsikret mot skader som du selv er skyld i, bør du velge kaskoforsikring. 

MC forsikring pris

Noen synes forsikring kan være dyrt, og at det er bortkastede penger. Men hvis uhellet er ute, er du nok veldig glad for å ha forsikring. Egenandelen du selv må betale vil bli mye lavere dersom du har en god forsikring. 

Prisene på de ulike forsikringene varierer noe. Ansvarsforsikring er den løsningen med lavest pris, mens delkasko-forsikring er litt dyrere og kasko dyrest. Men prisen henger sammen med hvor mye du er dekket i et uhell. 

I tillegg varierer prisen på andre faktorer. Det kan være alderen din, hvor lenge du har hatt forsikring og hvor gammelt kjøretøyet er. For eksempel vil en på 19 år måtte betale mer i premie enn en som er 40 år. Det er fordi noen aldersgrupper er mer utsatt for ulykker enn andre. 

Jo eldre din motorsykkel er, desto mer må du også betale i forsikring. Det er fordi eldre kjøretøy har høyere risiko enn nye for å bli ødelagt. 

Prisen varierer med årstidene

De fleste som eier en motorsykkel liker best å bruke den på våren og sommeren. Det er ikke mange som bruker sykkelen mye på vinteren mens det er vått eller snø på bakken. Kanskje setter du den til og med bort i vinterhalvåret, i en tørr garasje der den har det varmt. 

Derfor har de fleste selskap som tilbyr forsikring konkludert med at motorsykler brukes desidert mest i sommerhalvåret. Og derfor er også premien man må betale i disse månedene høyere enn resten av året. Rett og slett fordi det er høyere risiko for at et uhell skjer mens man bruker sykkelen oftere.  

Billig MC forsikring

Som sagt varierer prisen på forsikring veldig mye fra person til person, ut ifra flere faktorer. Derfor finnes det ingen faste priser på ulike avtaler man kan gå ut ifra. Dersom du lurer på å enten skaffe deg motorsykkelforsikring eller vurderer å bytte selskap, er det blant annet én veldig smart ting du kan gjøre.

De fleste ønsker å betale en fornuftig pris for forsikring til motorsykkel eller forsikring lett MC. Derfor bør du få tilbud fra flere ulike selskaper, slik at du kan velge det aller beste tilbudet for akkurat deg. Det kan nemlig være stor variasjon i både pris og vilkår hos ulike forsikring til MC. Hvis du vil ha aller billigst MC forsikring, bør du sammenligne ulike tilbud og finne den med den billigste prisen. 

Pris og kvalitet

Selv om mange er opptatt av pris, og bare ønsker å ha billigst MC forsikring, er det ikke alltid så lurt. De billigste forsikringene kan ha litt dårligere vilkår enn de som er litt dyrere. Men da får du kanskje litt mer hjelp hvis uhellet faktisk er ute. Det kan være lurt for å slippe unna store regninger fra verksted. 

Så hvis du har en dyr motorsykkel, eller en gammel en som det sannsynligvis vil gå noe galt med, kan du faktisk tjene mer på å ha en litt dyrere forsikring. Da kan du nemlig være bedre dekket og få mer tilbake dersom du må betale for reparasjon.  
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.