Motta tilbud fra flere selskaper på én gang

Få tilbud på MC-forsikring

Sammenlign tilbud på MC-forsikring. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.
Spar opptil 25% med samlerabatt
Bli belønnet ved å samle forsikringene. Velger du 2 eller flere produkter får du rabatt på opptil 25 %

KUN KJENTE MERKER

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Finn billig MC-forsikring

Er du en av de som drømmer om, eller allerede har motorsykkel? Da er du sikkert interessert i å finne en billig motorsykkelforsikring, som dekker det du trenger.

Eller har du kanskje allerede en, og vil se om du kan få rimelig MC-forsikring et annet sted? De fleste tenker mye på å forsikre hus, hytte og bil. Men ikke alle er like opptatt av å ha forsikring på mc. 

Det er faktisk veldig viktig. Pris på MC kan ofte være høy, også på lett-MC. Dermed er de også kostbare å fikse dersom noe skulle gå galt. 

Enten du har motor-sykkel, lett-MC eller en ATV, er det smart å sjekke hva slags muligheter som finnes. Man er opptatt av forskjellige ting når det kommer til forsikring. 

Mens noen vil ha MC-forsikring så billig som mulig, er andre opptatt av beste MC forsikring når det kommer til dekning. Uansett hva som er viktig for deg, kan det være penger å spare på å sammenligne før du velger.

Sjekk pris på forsikring av MC med skjemaet på siden her. Da sender vi det til flere forsikringsselskap samtidig, slik at du kan velge det beste for deg.

Husk at dersom du samler flere forsikringer hos et forsikringsselskap, kan du få rabatter. Dermed kan du spare mer om du huker av for flere av forsikringene dine i skjemaet.

Hvorfor du trenger MC-forsikring - Norge

Som med bilforsikring, er det også obligatorisk å ha en ansvarsforsikring på motorsykkelen. Hvis du ikke har dette, må du betale dagbøter eller avregistrere den. Men denne dekker som kjent ikke skade på eget kjøretøy.

Det er mange ting som kan skje med motorsykkelen, som ikke har noe å gjøre med deg som fører. Det kan være brann, tyveri, utforkjøring, kollisjon, velt eller lignende. 

Har du ansvar, har du dekket skade på personer, bygninger og andre skader som motorsykkelen din forårsaker. Men det kan fort bli dyrt å dekke skade på din egen.

Eller om den blir utsatt for tyveri eller brann, sitter du igjen uten sykkel, men kanskje med et resterende MC-lån du må betale.

Det er altså praktisk å ha forsikring på motorsykkel i mange tilfeller, ikke bare hvis du selv krasjer sykkelen. Kanskje er det også lettere å slappe av når du vet at du er dekket. Da kan du stresse mindre mens du er ute på kjøretur. 

Hva slags MC-forsikring trenger du?

Det finnes flere typer forsikring for motorsykkel. Man kan enten ha ansvar, delkasko eller kasko. 

Ansvarsforsikring er som nevnt pålagt for registrerte kjøretøy. Med andre ord har man ikke bruke kjøretøyet om ansvarsforsikringen ikke er i boks. Den innebærer at du er forsikret dersom du er ansvarlig for at noen andre får skade på sitt kjøretøy. 

Dersom du har en eldre sykkel eller en sykkel med høy verdi kan forsikring med delkasko være en god idé. Da er du dekket mot ting som tyveri og brann. 

Hvis du vil at motorsykkelforsikringen skal dekke skade på som du selv er skyld i, bør du velge kaskoforsikring. Da kan du få erstattet motorsykkelen om den blir totalvraket, men også få dekket reparasjon der det er mulig.

Når du sammenligner MC-forsikringen hos de ulike forsikringsselskapene, bør du være nøye og lese hva som gjelder og ikke gjelder i deres dekning.

Forsikring MC - pris

MC-forsikring-pris er naturlig å være opptatt av, og det er ingen vits å betale for mye på MC-forsikringen. Men hvis uhellet er ute, er du nok veldig glad for å ha forsikring. 

Prisene på de ulike forsikringene varierer noe. Ansvar er den billigste løsningen, mens delkasko er litt dyrere og kasko dyrest. Men med høyere utgifter, dekker den også mest.

Men husk at forsikringsselskapene har ulike priser, og du kan være like godt dekket for en billigere penge et annet sted.

Du kan også betale mindre på forsikringen i måneden, om du velger å ha høyere egenandel. Da er det lurt å spare opp penger nok til å betale egenandelen om noe plutselig skulle skje.

Motorsykkel-forsikring-priser varierer ut fra flere faktorer enn hvilken av dekningene du kan velge. Det kan være alderen din, hvor lenge du har hatt forsikring og hvor gammelt kjøretøyet er. 

For eksempel vil en på 19 år måtte betale mer i forsikringspremie enn en som er 40 år. Det er fordi noen aldersgrupper er mer utsatt for ulykker enn andre. Hvor du bor kan også ha noe å si når du kjøper forsikringer.

Pris forsikring - lett motorsykkel

Hvis du skal forsikre lett-mc, leter du kanskje etter en lett-motorsykkel-forsikring. Det vil nok gå for det samme mange steder. Ansvar er fortsatt obligatorisk, og delkasko og kasko dekker deg bedre.

Så hvor mye koster forsikring på lett-MC? Pris kommer an på de samme faktorene som med andre forsikringer. Så det gjelder å sammenligne før du velger hvor du skal forsikre lett motorsykkel også.

Veteran-motorsykkel - forsikring

Også på motorsykler som er veteran må ha forsikring. Minstekravet er ansvar, som dekker personskade og andre skader som påføres av ditt kjøretøy.

Betaler du mer, får du også bedre dekning. Det finnes egne veteranforsikringer til både bil og MC. Da er det tatt utgangspunkt i at forsikringen dekker hobbykjøring, og det er altså færre kilometer i året som dekkes.

Det kan også være krav om at du har ordinær bilforsikring hos samme forsikringsselskap, om du skal kunne forsikre veterankjøretøy. Men det lønner seg som regel å samle forsikringene hos et selskap, ettersom det kan gi bedre tilbud på forsikringen.

Forsikring MC - vinter

De fleste som eier en tohjuling liker best å bruke den på våren og sommeren. Det er ikke mange som velger å kjøre motorsykkelen mye på vinteren mens det er vått eller snø på bakken. 

Kanskje setter du den til og med bort i vinterhalvåret, i en tørr garasje der den har det varmt. 

Derfor har forsikringsselskapene konkludert med at motorsykler brukes desidert mest i sommerhalvåret. 

Dermed er også premien man må betale i vintermånedene billigere enn sommermånedene. Rett og slett fordi det er høyere risiko for at et uhell skjer mens man kjører sykkelen oftere.

Men det er jo ikke helt risikofritt selv om det er vinter. Både tyveri, brann og hærverk kan fortsatt skje. Les vilkårene for pris på mc-forsikring om vinter når du får tilbud.

Billig MC-forsikring

Som sagt varierer prisen på forsikring veldig mye fra person til person, ut ifra flere faktorer. Derfor finnes det ingen faste priser på ulike avtaler man kan gå ut ifra. 

Dersom du lurer på å enten skaffe deg motorsykkelforsikring eller vurderer å bytte selskap, er det blant annet et smart valg du kan ta.

Man ønsker gjerne å betale en fornuftig pris for forsikringene sine, enten det er forsikring veteran-MC, forsikring mellomtung-MC, eller forsikring lett-MC. 

Derfor er det lurt å få tilbud fra flere ulike selskaper, slik at du kan finne beste MC-forsikring for deg. Det kan nemlig være stor variasjon i både pris og vilkår hos ulike forsikring til MC. 

Hvis du vil ha billigst MC-forsikring, kan det å sammenligne flere tilbud gjerne være en god måte å få oversikt over markedet. Da kan du se hvor du får MC-forsikring billigst med best vilkår.

Sammenlign gjerne forsikringer på motorsykkelen, eller andre ting, via vårt skjema. Du finner det på siden her. Fyll det ut, så hjelper vi til med å sende det til de ulike selskapene. Da kan du spare tid og spare penger.

I tillegg vet aktørene at de konkurrerer om å få deg som kunde, og vil derfor gi deg sitt beste tilbud på forsikringen. 

Og hvis du velger å få tilbud på flere, slik som bilforsikring, innbo og husforsikring, kan du få rabatt. Ikke bare på MC-forsikring, men hele pakka.