Group 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Icon input - Email

Forsikringer familien din trenger

Forsikringer familien din trenger
4.4 (87.86%) 28 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Bolig- og innboforsikring.

Gode bolig- og innboforsikring er noen av de viktigste forsikringene du kan ha. En brann eller store vannskader kan forårsake skader på over en million kroner. Hvis du bor i et sameie eller borettslag har dere som regel en felles bygningsforsikring som dekker det utvendige, men du må også ha innboforsikring som erstatter møbler, klær og annet innbo ved vannskader, brannskader, naturskade eller tyveri.

Få tilbud på bolig- og innboforsikring her

Uføre- og ulykkesforsikring

Hvis du blir varig ufør risikerer du en dramatisk inntektsnedgang. Jo mer du tjener, jo større blir nedgangen. Derfor er det viktig med uføreforsikring. Hvor høy uføreforsikring du må ha avhenger av nåværende inntekt, familiesituasjon og gjeld. Ulykkesforsikring for foreldrene kan være bra å ha hvis det skulle skje et uhell. Den dekker medisinsk invaliditet, død eller behandlingsutgifter grunnet ulykke, men du bør uansett prioritere uføreforsikring.

Få tilbud på uføre- og ulykkesforsikring her

Barneforsikring

Barneforsikring er viktig å ha hvis uhellet skulle være ute. Den gir erstatning ved invaliditet grunnet både ulykke og sykdom. Du kan også få noen forsikringer som dekker uførhet for barn.

Finn beste barneforsikring her

Reiseforsikring

Gå for en helårs reiseforsikring som dekker hele familien. Dropp reiseforsikringene som tilbys av fly- eller reiseselskapene da de kun gjelder for den ene turen og er relativt dyre. Med en helårs reiseforsikring er du dekket på hytteturer, reise til jobb og skole, i tillegg til sommerferien i Syden.

Finn reiseforsikringen som passer deg her