Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Forsikringskalkulator

Spar flere tusen kroner i året på å bytte forsikringsselskap. Det er store forskjeller på priser og vilkår mellom forsikringsselskapene.

Nå kan du sammenligne og finne beste tilbud raskt og enkelt.

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Forsikringskalkulator

Hele 9 av 10 betaler for mye i forsikring, og mest sannsynlig gjør du det også. Mistenker du at du betaler for mye? Få Hallgeirs topp 5 tips for å få bedre forsikringsavtaler. Da kan du også spare penger, samtidig som du får bedre forsikringsavtaler.

Behovet for ulike typer forsikringer vil forandre seg etter hvor du er i livet. Hvilke forsikringer bør du ha som student? Eller hva med forsikringer for etableringsfasen?

Ved å bruke en forsikringskalkulator vil du lett kunne få tilbud på forskjellige forsikringer slik at du sparer både tid og penger.

Hvorfor ha forsikring?

En forsikring skal hjelpe deg med å erstatte økonomisk tap som følge av tilfeldige, uforutsette hendelser. Du sikrer deg dermed mot tap av eiendeler, ved skade eller tap på helse eller andre objekter. Kort sagt; en forsikring skaper økonomisk trygghet. Selv om det er noen forsikringer du bør ha, er det ofte stor prisforskjell mellom selskapene. Mange er altfor lojale mot forsikringsselskapet sitt, men i de fleste tilfeller lønner det seg heller å være litt utro mot forsikringsselskapet. Da kan du nemlig spare masse penger!

Hva bør du passe på?

Først og fremst må du passe på at du ikke er dekket dobbelt opp. Da vil du rett og slett kaste bort penger siden de fleste forsikringene ikke erstatter dobbelt. Les deg derfor opp på forsikringene dine og sørg for at du har dobbeldekning.

Har du gjort sikkerhetstiltak i boligen din kan det være mye penger å spare. Sjekk med forsikringsselskapet om du har gjort slike tiltak. De fleste selskaper gir det nemlig rabatt på smarte tiltak i hjemmet.

Hvilke forsikringer bør man ha?

Det er mye å forsikre seg mot, men hva bør man egentlig ha? Det er viktig at du selv setter deg inn i ulike typer forsikringer og hva de dekker. Finn ut hvilke forsikringer du må ha, bør ha og kan droppe.  Uforutsette hendelser kan dessverre skje. Likevel er det noen av disse typen hendelser du kan tåle økonomisk uten en forsikring. Det blir da en vurderingssak som er opp til hver enkelt å vurdere. Du må derfor vurdere de økonomiske konsekvensene om noe skulle skje, opp mot prisen det faktisk koster å forsikre. Er det verdt det?

Forsikringsrådgiver

Som sagt, er det mange typer forsikringer å velge mellom. I tillegg er det mange ulike forsikringsselskaper. Det er ikke lett å få oversikt på hvilke forsikringer man bør ha og det er lett å bli usikker. Er du usikker på hvilke forsikringer du bør ha, er det ikke dumt å snakke med en forsikringsrådgiver.

En forsikringsrådgiver vil hjelpe deg med informasjon og råd rundt ulike forsikringsprodukter. Det eneste du gjør er å informere om hva du ønsker å forsikre og rådgiveren vil dermed hjelpe deg med å finne best passende forsikring du og familien din trenger.

Bilforsikring-kalkulator

I Norge er det lovpålagt å ha en bilforsikring på skiltede biler for å kunne kjøre på veien.

Det er lovpålagt å ha en bilforsikring på skiltede biler for å kunne kjøre på veien. Bruk vår bilforsikring-kalkulator og få tilbud på bilforsikring – best pris og best vilkår til din bil.

Hovedsakelig er det tre typer bilforsikring å velge mellom. Du har ansvarsforsikringdelkasko og kasko. I tillegg har flere forsikringsselskaper også en ekstra god kasko, ofte kalt «kasko ekstra» eller «kasko super». Siden en slik type forsikring har bedre dekning, blir den naturligvis også dyrere. Eller, kanskje du bør droppe kaskoen?

Elbiler trenger også forsikring. En elbil-forsikring varierer veldig mye prismessig fra selskap til selskap. Dette er grunnen til at det er veldig viktig å faktisk sjekke priser og sammenligne flere forsikringsselskaper – før du velger forsikring.

Reiseforsikring-kalkulator

En reiseforsikring gjelder både fritids-, tjeneste- og feriereiser. Det er normalt ingen krav om at selve reisen må skje utenlands, men ofte er det et krav til en viss avstand for at forsikringen skal gjelde.

Hvordan skal man velge riktig reiseforsikring? Det er lett å tenke at en forsikring bare gjelder for lengre reiser, men det er ikke tilfellet. Derimot, bør en god reiseforsikring også dekke de mindre reisene. De mindre reisene som en tur ned på stranda etter jobb eller til hytta i helga.

Innboforsikring-kalkulator

Du vet aldri når et uhell inntreffer. Uten en innboforsikring kan du risikere store, økonomiske konsekvenser. Med en innboforsikring får du dekt skader på innbo og løsøre; det du eier hjemme ved tyveri, brann, vann og naturskade. En av de vanligste årsakene til skade er vannskade. Dette er forsikringene du bør ha i tilfelle vannskade. Om du bor i hus eller leilighet, har du behov for en innboforsikring.

Landbruksforsikring

For en norsk bonde er det helt nødvendig med en landbruksforsikring. Du vil da sikre gårdens behov for skadeforsikring. I tillegg dekker landbruksforsikringen både private bygninger og driftsbygninger, maskiner, husdyr, kjøretøy og dyr. Du kan også få dekt driftsavbrudd og yrkesskade eller sykdom hos ansatte på gården om du har det.

Livsforsikring-kalkulator

Sikre de du er glad i med en livsforsikring. Selv om det er ubehagelig å tenke på, er det viktig å tenke på potensielle konsekvenser om du skulle falle fra.

Dine etterlatte vil da få en engangsbetaling ved dødsfall som følge av ulykke eller sykdom. Familien vil dermed ha et litt bedre utgangspunkt for å fortsette de samme livene som tidligere. Likevel er det viktig å huske på at behovet for livsforsikring er ulikt for ulike livssituasjoner.

Uføreforsikring-kalkulator

En ulykke kan skje når som helst. Om du blir ufør vil du både få en betydelig nedgang i inntekt og levestandard, spesielt med tanke på langvarig sykdom. Med uføreforsikring vil du få en økonomisk sikkerhet om noe skulle skje. Blir du arbeidsufør, vil du med en uførepensjon få en månedlig utbetaling.

Det finnes med andre ord mange gode grunner til å velge en uføreforsikring. Utbetalingene vil bidra til å opprettholde egen levestandard. Videre vil den også hjelpe familien din til å betjene lån, selv med reduserte inntekter.

Barneforsikring

Sikre barnet og familien rundt ved en ulykke, uførhet og alvorlig sykdom med en barneforsikring.

Du kan tegne en barneforsikring om barnet ditt er mellom 3 måneder og 16 eller 17 år. Forsikringen gjelder helt frem til barnet fyller 26 år. Det er imidlertid én forutsetning for å få denne type forsikring. Barnet ditt må tilfredsstille normale krav til helse og funksjonsdyktighet når du inngår avtalen.

Spedbarnsforsikring på den andre siden, gjelder fra da babyen er 0 til 3 måneder. Denne forsikringen opphører automatisk 6 måneder etter forsikringen ble tegnet, og da senest etter barnet er 9 måneder. Etter dette må du ha en barneforsikring.

Båtforsikring-kalkulator

I Norge er det lovpålagt å ha en båtforsikring. Dermed kan du nyte det avslappende båtlivet i trygg visshet om at du får hjelp om noe skulle skje.

Du kan hovedsakelig velge mellom to typer båtforsikring; ansvarsforsikring for båt og kasko. Det rimeligste alternativet er ansvar, og den dekker da naturligvis mindre enn kasko. Med kasko får du til gjengjeld mye mer dekt i tilfelle noe skulle skje.

Husforsikring-kalkulator

Husforsikring, boligforsikring, villaforsikring – kjært barn har mange navn. Med en husforsikring, kan du sove godt om natten. Dette er en type forsikring som er helt nødvendig enten om du eier rekkehus, tomannsbolig, vertikaldelt tomannsbolig eller enebolig. En husforsikring sikrer huset ditt mot både tyveri, brann, skadedyr, vannskade og naturskade.

Dyreforsikring

Tenk om ditt kjære familiemedlem blir syk eller skadet? Det kan fort bli dyrt. En operasjon for hund, kan for eksempel fort koste 50 000 kroner. En dyreforsikring eller husdyrforsikring lønner seg derfor ofte med tanke på de store økonomiske konsekvensene uten.

Innen en slik type forsikring kan du forsikre både hund, katt, hest og papegøye. Faktisk så opplever mange veterinærer at forskjellen mellom å ha et forsikret kjæledyr og ikke ofte kan bety forskjellen mellom liv og død.

Ulykkesforsikring

Mange av de som rammes av en alvorlig ulykke, får ofte store økonomiske konsekvenser. Denne type forsikring dekker deg mot «upåregnelig, ytre omstendighet». Hvilket betyr at den ikke dekker død eller invaliditet på grunn av sykdom. Med en ulykkesforsikring er du ikke kun sikret på jobben, men også på fritiden din – hele døgnet.

Pris på forsikring

Det er store forskjeller på priser mellom forsikringsselskapene. Det lønner seg derfor alltid å sjekke priser fra flere slik at du er sikker på at du får best pris og best vilkår. Gjennom Tjenestetorget kan du fylle ut kun ett skjema og velger hvilke du ønsker å sende det til. Du mottar da tilbud fra selskapene og kan enkelt sammenligne og velge den beste forsikringen for deg. Med andre ord; du sparer både tid og penger.

Noe som også er utrolig viktig ved valg av forsikringsselskap, men desto vanskeligere å sammenligne, er kundeservice. Dette er noe som er veldig situasjonsavhengig der ulike individer kan ha helt forskjellige oppfatninger av hvordan en sak blir løst. Hvilket forsikringsselskap gir best service? Som sagt, vil dette variere av hvilken oppfatning folk har. Generelt anbefaler vi at du hører med venner og bekjente først om de har noen gode og dårlige erfaringer.

Forsikringsselskaper i Norge

I Norge har vi en rekke forsikringsselskaper som tilbyr forsikring, som: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg, og Vardia.

Les flere artikler om Forsikring

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.