Nå lønner det seg å selge boligen

Nå lønner det seg å selge boligen
4.2 (84.44%) 9 votes

 

Hilde-Marie Guran Frantzen

Boligmarkedet består av oppturer og nedturer konstant gjennom året. Skal du selge bolig kan det lønne seg å legge ut boligen for salg nå, før markedet fylles opp før sommeren. På den måten unngår du den store konkurransen.

Få en verdivurdering

Skal du selge boligen lønner det seg med en verdivurdering for å finne ut hva boligen din er verdt. Det kan være lurt å få en verdivurdering av boligen selv om du ikke skal selge. Øker verdien på boligen din øker også sikkerheten i banken. Det vil si at lånet utgjør en mindre del av boligverdien og du kan få gunstigere rente på lånet.

Her kan du lese mer om verdivurdering.

Valg av meglere

Hvilken eiendomsmegler du velger å gå for kan være avgjørende for boligsalget. Noen viktige ting å tenke på er hva slags lokalkunnskap og erfaring megleren har, og om dere får en god kjemi. Hvis du får god kjemi med megleren er det også sannsynlig at andre også vil få det.

Les mer om hva en eiendomsmegler gjør her.

Nå kan du enkelt og raskt sammenligne tilbud fra flere meglere! Ved å fylle ut kun ett skjema kommer du i kontakt med flere meglere i ditt området. Tjenesten gratis og uforpliktende.

Valg av megler

Forskjellen mellom en god og dårlig eiendomsmegler kan bety flere hundre tusen kroner i forskjell. Å velge riktig eiendomsmegler for din bolig, er et av de viktigste valgene du kan gjøre før boligsalget.

read more
Side 1 av 1412345...10...Siste»