Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Oslo

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Oslo

Kjente og seriøse meglere i Oslo

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Oslo. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Oslo
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Forskjellen mellom billigste og dyreste eiendomsmegler i Oslo blir ofte ikke så avgjørende i det lange løp. Derimot, vil forskjellen mellom en dårlig og en god megler kunne bety en betydelig større pengesum til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å finne rett megler i Oslo handler fremfor alt, om valg av person – og ikke et meglerkontor. Derfor bør du se etter personen som gir deg godfølelsen. Start med å få besøk av flere meglere, før du tar et valg.

Hvordan velge megler i Oslo?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Oslo

Vurderer du å droppe megler?

Mange tenker nok at det å bruke penger på en eiendomsmegler i Oslo er bortkastet. Gjør du jobben selv, kan du jo tross alt spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det er mye å huske på. Alt ifra annonsering, å lage prospekt, til visning. Uansett er det lurt å få et firma til å ta seg av dokumentinnhenting og selve oppgjørsbehandlingen.

En annen ting som også er verdt å tenke på, er at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen. I de fleste tilfeller går det dermed opp i opp med det som spares på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Oslo

I Oslo finner man alt fra små og urbane leiligheter på Grünerløkka, til store flotte Villaer på Holmenkollen. Oslo har med andre ord mange forskjellige typer bolig, som bør passe for de fleste sin smak. Byen er ofte under utbygging, så man opplever stadig en økende boligvekst. 

Med nærhet til både marka og sjøen, er byen et populært område å bo i. Det er ikke så mange steder man kan bo sentralt, men fortsatt ha så god muligheter til å komme seg litt vekk fra bylivet.  

Den siste tiden har boligmarkedet i Oslo vært heftig. Budrunder har gått hardt for seg, og prisene har gått langt over takst. Nye trender viser at det har stagnert noe, i forhold til før. Det er ikke like mange elleville budrunder som før. Men man ser fortsatt at det ikke er store problemer med å selg boliger i Oslo. 

Eiendomsmeglere Oslo

Utvalget av eiendomsmeglere i Oslo er stort, og omløpet av boliger til salg og kjøp er hyppig året rundt. Dersom du skal selge din bolig, er sannsynligheten stor for at du er på jakt etter den beste megleren i byen. 

Da er det viktig at du gjør litt forarbeid, for konkurransen blant eiendomsmeglerne er stor. Så ved å gjøre grundige undersøkelser før man velger en megler, vil hjelpe deg med å få den billigste og beste eiendomsmegleren i Oslo. 

Når du skal velge en megler er det viktig at du ikke ser deg blind på prisen. Flere søker stadigvekk etter pris på eiendomsmegler i Oslo. Dette er selvfølgelig bra, men det er viktig å huske at man får det man betaler for. Med andre ord vil en god eiendomsmegler koste litt mer enn en annen. Men dette vil du mest sannsynlig få igjen når du selger boligen din. 

Om Oslo

Oslo er Norge sin hovedstad og den største byen i landet. Byen ligger sentralt i Østlandsområdet, helt innerst i Oslofjorden. Byen består av 683.947 innbyggere, av disse er 49.9 % menn og 50.1 % kvinner. 

Det er 346.578 sysselsatte personer i selve kommune, hvorav gjennomsnittlig bruttoinntekt er på 470.200 kroner. Videre er gjennomsnittlig gjeld på 864.800 norske kroner. 

Byen er godt kjent for å ha et topografisk berggrunn og nærhet både til mark, skog og sjø. Sentrum som ligger midt inni Oslo har fine grønne åser rundt seg. 

Lysakerelva, Alnaelva og Akerselva, renner fra disse åsene og gjennom sentrum for så ut i Oslofjorden.

I 1814, etter oppløsningen av den dansk-norske unionen var det opplagt at Oslo var hovedstaten i Norge. Sammenlignet med Europa var Oslo mindre enn de andre hovedstatene på 1800-tallet. Men industrialiseringen kom i gang og påvirket veksten betraktelig. På 1900 tallet var Oslo et god etablert industrisamfunn som bestod av omtrent 250.000 innbyggere. 

Det var først i 1925 at hovedstaden fikk navnet Oslo. I dag er byen i sterk vekst, og vokser fortere enn andre hovedsteder i Norden. 

At folketallet stiger skyldes hovedsakelig innvandring fra utlandet. I 2012 var 23% av befolkningen i Oslo innvandrere, med norsk-pakistanere og norsk-svensker som største gruppe. Og man ser at det har fortsatt har økt siden den tid. 

Selskaper

 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Oslo

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg