Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Oslo

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Oslo

Pris er ikke viktigst

Forskjellen mellom billigste og dyreste eiendomsmegler i Oslo blir ofte ikke så avgjørende i det lange løp. Derimot, vil forskjellen mellom en dårlig og en god megler kunne bety en betydelig større pengesum til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å finne rett megler i Oslo handler fremfor alt, om valg av person – og ikke et meglerkontor. Derfor bør du se etter personen som gir deg godfølelsen. Start med å få besøk av flere meglere, før du tar et valg.

Hvordan velge megler i Oslo?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Oslo

Vurderer du å droppe megler?

Mange tenker nok at det å bruke penger på en eiendomsmegler i Oslo er bortkastet. Gjør du jobben selv, kan du jo tross alt spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det er mye å huske på. Alt ifra annonsering, å lage prospekt, til visning. Uansett er det lurt å få et firma til å ta seg av dokumentinnhenting og selve oppgjørsbehandlingen.

En annen ting som også er verdt å tenke på, er at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen. I de fleste tilfeller går det dermed opp i opp med det som spares på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

I boligmarkedet i Oslo finner man alt fra små og urbane leiligheter på Grünerløkka, til store flotte villaer i Holmenkollen. Oslo har med andre ord mange forskjellige typer bolig, som bør passe for de fleste sin smak. Områder i byen er ofte under utbygging, så man opplever stadig en økende boligvekst. 

Med nærhet til både marka og sjøen, er byen et populært område å bo i. Det er ikke så mange steder man kan bo sentralt, men fortsatt ha så god muligheter til å komme seg litt vekk fra bylivet. 

Den siste tiden har boligmarkedet i Oslo vært heftig. Budrunder har gått hardt for seg, og prisene har gått langt over takst. Nye trender viser at det har stagnert noe, i forhold til før. Det er ikke like mange elleville budrunder som før. Men man ser fortsatt at det ikke er store problemer med å selge boliger i Oslo. 

Likevel handler det ikke bare om å få solgt boligen, det handler om å få riktig pris også. Det er mange eiendomsmeglere i Oslo, og det gjelder å finne en megler som kjenner markedet der du bor, og vet hva som får folk til å ville kjøpe.

Eiendomsmeglere i Oslo

Som nevnt er utvalget av eiendomsmeglere i Oslo stort, og omløpet av boliger til salgs og kjøp er hyppig året rundt. Dersom du skal selge din bolig, er sannsynligheten stor for at du er på jakt etter den beste megleren i Oslo. 

Da er det viktig at du gjør litt forarbeid, for det er mye konkurranse innen eiendomsmegling Så ved å gjøre grundige undersøkelser før man velger en megler, vil hjelpe deg med å få en eiendomsmegler som passer deg best, og at du får det du betaler for.

Når du skal velge en megler er det viktig at du ikke ser deg blind på prisen. Flere søker stadigvekk etter pris på eiendomsmegler i Oslo. Dette er selvfølgelig bra, men det er viktig å huske at man får det man betaler for. Med andre ord vil en god eiendomsmegler kunne koste litt mer enn en annen. Men dette vil du mest sannsynlig få igjen når du selger boligen din. 

Selge bolig - Oslo

Oslo er Norges hovedstad og den største byen i landet. Byen ligger sentralt i Østlandsområdet, helt innerst i Oslofjorden. Byen består i 2020 av 697.549 innbyggere. 

Oslo er godt kjent for å ha et topografisk berggrunn og nærhet både til mark, skog og sjø. Sentrum som ligger midt inni Oslo har fine grønne åser rundt seg. 

Lysakerelva, Alnaelva og Akerselva, renner fra disse åsene og gjennom sentrum for så ut i Oslofjorden.

I 1814, etter oppløsningen av den dansk-norske unionen var det opplagt at Oslo var hovedstaten i Norge. Sammenlignet med Europa var Oslo mindre enn de andre hovedstatene på 1800-tallet. Men industrialiseringen kom i gang og påvirket veksten betraktelig. På 1900 tallet var Oslo et god etablert industrisamfunn som bestod av omtrent 250.000 innbyggere. 

Det var først i 1925 at hovedstaden fikk navnet Oslo. I dag er byen i sterk vekst, og vokser raskere enn andre hovedsteder i Norden. 

I 2020 fantes det 27.184 eneboliger og 248.276 leiligheter i Oslo. Husholdningene var i gjennomsnitt på 1,97 personer.  Hele 20,5 prosent av befolkningen ble regnet som at de bodde trangt i 2019.

Det var også telt opp 2222 hytter i Oslo, mens 0,1 prosent av befolkningen bodde på landbrukseiendom.

Næringsmegler - Oslo

Det er mange som jobber i og rundt Oslo. Det finnes en rekke aktører som kan hjelpe deg med å selge eller leie ut næringseiendom i Oslo-området.

Man har til og med flere foretak som spesialiserer seg for eiendomsmegling av næringseiendom. Du kan enkelt få tilbud om næringsmegling fra flere samtidig. Da er du helt sikker på at du finner det beste for deg.

Om du ønsker deg å benytte deg av denne tjenesten, er den alltid gratis og uforpliktende for deg. Dessuten sparer du tid på at du slipper å finne frem til flere aktører selv.

Gratis verdivurdering - Oslo

I håp om å få kunder, for eksempel deg, er det mange eiendomsmeglere som tilbyr gratis verdivurdering av bolig. Oslo er intet unntak, snarere tvert i mot, da konkurransen her er høy.

Om du bruker en tjeneste som lar deg velge tilbud fra meglere samtidig, kan du raskt få et bilde på hva de ulike eiendomsmeglerne mener boligen er verdt. Er det en verdivurdering som skiller seg betydelig ut, bør varsellampene dine til å ringe noe.

Er det kanskje slik at megleren er relativt ny i jobben? Det kan ha sine fordeler og ulemper. Enten du skal velge eiendomsmeglere i Oslo eller andre steder, er det viktig å finne en megler som er den beste for deg. Med tilbud om eiendomsmegling eller verdivurdering fra flere, har du i det minste et godt sammenligningsgrunnlag.

Eiendomsmegler Oslo - meglerkontor

Det er flere lokale meglere i de ulike bydelene i Oslo, og de større kjedene innen eiendomsmegling har kontorer i hele byen. Under finner du en liste over noen av eiendomsmeglerne som har meglerkontorer i byen.

Det er lurt å få tilbud fra flere eiendomsmeglere før du velger. Vi hjelper deg med å finne megler i Oslo, eller hvor du måtte være. Så slipper du sparer du tid på at du slipper å finne frem e-post, telefonnummer eller adresse til flere meglere.

Finn beste eiendomsmegler - Oslo

Med et enkelt skjema kan du få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Oslo samtidig. Bruk tilbud fra ulike eiendomsmeglere for å se hva eiendomsmegling bør koste, og hva som er beste tilbud for deg.

Å benytte deg av vårt skjema for å finne meglere er helt gratis, og tilbudene du mottar er uforpliktende. Det er lurt å få eiendomsmeglerne på befaring før de gir deg et tilbud, samt sjekke hva som faktisk er inkludert i prisen i de ulike tilbudene.

Eiendomsmeglerne som du kommer i kontakt med, vet at de er i konkurranse med andre meglere om å få deg som kunde. Dermed kan du vente deg deres beste tilbud.

Husk at det er mer til meglere enn bare pris også, det er mye annet som skal klaffe også. I denne artikkelen finner du tips til hvordan du velger megleren som er den beste for nettopp deg og din eiendom.

På siden vår finner du lignende skjemaer for flere tjenester som er nyttig for kjøp og salg av bolig i Oslo. Slik som flyttebyrå, takstmann og boliglån.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.