cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

DNB Eiendom

DNB Eiendom er Norges største og ledende eiendomsmegler. Selskapet tilbyr salg av nye og brukte boliger, samt fritidseiendommer. De er også norges største eiendomsmegler på prosjektmegling/nybygg.

De eies av DNB ASA og har besøksadresse i Dronning Eufemias gate 30 i Oslo. I dag jobber over 1300 ansatte i bedriften, fordelt på 135 kontorer i Norge.

Meglerforetaket er en del av finanskonsernet DNB, som gjør eiendomsmegleren til et foretrukket førstevalg når det norske folk skal selge bolig, hytte eller tomt. 

Salgspakker - DNB Eiendom

 • Leilighet

Dette er en komplett salgspakke for deg som skal selge leiligheten din. Pakken inkluderer et skreddersydd prospekt, der potensielle kjøpere får all nødvendig informasjon om leiligheten og område boligen ligger i. 

Med pakken følger også en tilpasset fotopakke. Du får gode tips og råd til hvordan du kan vise leiligheten fra sin beste side. Du får hjelp til å få fram det unike med leiligheten din. God plassutnyttelse, smarte løsninger og bilder fra gode vinkler får fram det beste med leiligheten.

DNB har norges største boligkjøpsregister, som gir flere på visning. I tillegg legger de ut for kostnader til markedsføring. Du får med andre ord ingen kostnader før sluttoppgjør!

 • Hus & Hage

Grunnpakken til DNB inneholder følgende:

 • Et tilpasset prospekt som gir god informasjon om hus, hage, nærområde og solforhold ++.
 • Tilpasset fotopakke med 30 bilder.  Hovedvekt på gode interiørbilder som viser helheten innendørs, i tillegg til fugleperspektiv-bilder av boligen, tomten og nærmiljøet.
 • Gode tips til hvordan boligen kan vises frem best mulig på bilder og visning.
 • Ingen kostnader før endelig sluttoppgjør - DNB legger ut for kostnader til Markedsføring av huset ditt. 
 • Norges største boligkjøpsregister sikrer deg best mulig pris for din bolig, ettersom flere kommer på visning.
 • Hytte

Med DNBs hyttepakke kan du være sikker på at du får en eiendomsmegler som er perfekt for deg og din hytte. 

DNB Hytte garanterer at du får en eiendomsmegler som er spesialisert på salg av hytter i ditt område. En eiendomsmegler med kjennskap til markedet og området er viktig for at du får vist frem hytten på best mulig vis. En megler som er kjent med markedet og området sørger også for at prisen blir god. 

Du får tips til hvordan du kan vise frem hytta på best mulig vis, samt en fotopakke som inkluderer 20 bilder - innendørs og utendørs. 

Velger du en megler fra DNB eiendom, får du tilgang til Norges største boligkjøpsregister. Da får du flere på visning, og en bedre pris for hytta.
Du betaler ingenting for markedsføringen av boligen før endelig sluttoppgjør - DNB legger ut for dette. 

 • Tomt

Dette får du med DNB Eiendom Tomt:

 • Prospekt som er skreddersydd og tilpasset din tomt 
 • Fotopakke med gode bilder, som gir et godt inntrykk av tomten 
 • Områdeinformasjon som nærmeste skole, barnehage og butikk 
 • Ingen kostnader før endelig sluttoppgjør.

Smart solgt

Når du skal selge boligen din, vil du naturligvis ha flest mulig på visning og dermed få en god pris. For at dette skal skje må du treffe de rette kjøperne. Dette gjør du med smart solgt, som er en markedsføringstjeneste som finner flere kjøpere til boligen din. 

Med “Smart solgt” blir boligen din målrettet promotert til en relevant målgruppe på sosiale medier som Facebook og Instagram. I tillegg blir boligen annonsert i lokalaviser, regionale aviser, VG og Dagbladet. 

Garantert Solgt!

Alle som selger boligen sin med eiendomsmegler fra DNB får salgsgaranti på boligen sin. Dette betyr at du ikke betaler en eneste kroner dersom boligen ikke selges. Det er dog noen forutsetninger som er verdt å nevne. 

For at garantien skal gjelde, må du bruke Smart Solgt - digital markedsføring av boligen din. I tillegg til dette må boligen bli markedsført til den prisantydningen som er gitt av eiendomsmegleren. 
Garantien er oppfylt når det kommer bud på eller over prisgarantien, eller ved salg - uansett pris. 

Kostnad til takst/boligssalgsrapport, tilleggsvalg og styling er ikke en del av Garantert Solgt og må betales av selger

Gratis verdivurdering av DNB Eiendom

Alle DNB-kunder kan sjekke verdien på boligen sin i Nettbanken. i Nettbanken får du også vite hvor mye mer lån du kan ta opp på boligen og hvilken rente du får på lånet.

DNB har en helt ny, brukervennlig løsning for automatisk refinansiering. Nå er det nesten like enkelt å utvide og refinansiere boliglånet, som det er å vippse!

DNB mottar nærmere 200.000 lånesøknader i året, og rundt halvparten gjelder refinansiering, eller opplåning i bolig. Tjenesten er tatt i bruk av flere allerede, og den har fått svært gode tilbakemeldinger fra kundene. Enklere blir det rett og slett ikke!

DNB eiendom budskjema og overtakelsesprotokoll

Ifølge nye regler fra 1.1.2014 skal alle bud, aksept og avslag leveres skriftlig. DNB tilbyr elektroniske løsninger for budgivning på alle sine boligprospekter. 

Alternativt kan du sende budskjema til megler med MMS, faks eller scannet inn på e-post. 

PS! Ikke vis finansieringsbeviset til megler, i stedet kan du heller be megleren ringe banken for bekreftelse på finansiering. Det er en ulempe for deg at megler vet hvor mye du har å gå på.

Du kan klage på alle skader og småfeil, og kreve at disse skal rettes uten noen ekstra kostnader for deg.

Sjekkliste før overtakelse:

 • Overflater: Se etter skader i fliser, malte flater, glass og parkett. Husk å sjekk taket og alle dører. 
 • Lister: Det skal ikke være sprekker i hjørner eller overganger til vegger og dører.
 • Skap: Skapene skal være festet til veggen. Knotter og dørhåndtak skal sitte godt fast. Dørene skal enkelt la seg åpne og lukke.
 • Fuging: Fugene skal være pene og hele. Sjekk baderom, kjøkken og andre steder det er fliser. Sjekk at det er silikon i alle hjørner og mot andre flater, for eksempel kjøkkenbenker.
 • Stikkontakter: Kontaktene skal stå rett (og samme vei i samme rom). Sjekk at du har fått like mange stikkontakter som det er avtalt.
 • Dører og vinduer: Skal la seg åpne og lukke uten treghet og knirk.
 • Lys: Lamper og lys skal fungere. 
 • Vann og WC: Test Wc og vannkraner, 
 • Vifte: Sjekk vifte over komfyren, varmepumpe eller klimaanlegg. Kontroller at dette virker, og at det ikke lager for mye lyd. Husk også å sjekk at luftutskiftningen i boligen er god.
 • Gulv og vegger: Husk å ta med vater - sjekk at vegger er i logg og at alle gulv er i vater.
 • Kjøkken: Sjekk at alle skap du har bestilt er på plass. Åpne og lukk alle skuffer og skap for å sjekke at knottene sitter fast, og at alt kan åpnes og lukkes som det skal.
 • Bad: Skru på dusjen og test at hellingen på gulvet er slik at vannet renner unna.

I overtakelsesprotokollen bekrefter selger og kjøper at de har gått gjennom boligen, og om kjøper har kommentarer om vask, rydding og andre forhold.

Av og til er kjøper misfornøyd med for eksempel vaskingen. Da kan selger og kjøper bli enige om kompensasjon for slett vasking. Dette blir da skrevet inn i overtakelsesprotokollen. Eiendomsmegleren regner ut kompensasjonen ved oppgjøret.

Hvorfor velge eiendomsmegler fra DNB Eiendom

Norges ledende eiendomsmegler er du sikret en eiendomsmegler med erfaring. DNB garanterer for en trygg, ryddig og enkel salgsprosess – uten bekymringer. Alle steg i prosessen tas hånd om av DNB, alt fra befaring til oppgjør. 

 • Med «Garantert Solgt» får alle som selger gjennom dere en salgsgaranti. Selges ikke leiligheten til prisantydning eller høyere før oppdragstiden utløper, betaler kundene ingenting.
 • Enkelt og greit - selges det ikke, betaler du ingenting
 • Landets største boligkjøperregister får flere på visning og sikrer best pris for din bolig
 • Effektiv og målrettet markedsføring med Smart Solgt
 • De legger ut for markedsføringen – ingen kostnader før endelig sluttoppgjør
 • DNB har eiendomsmeglere som er kjent i området du selger i. Med en megler som er kjent med markedet og området boligen ligger i, får du en bedre pris.
 • Samarbeidspartner i bank som sikrer rask tilbakemelding på finansiering til potensielle kjøpere
 • Salgspakker som er skreddersydd og tilpasset boligen du skal selge.
Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.