Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Krogsveen

Siden 1975 har de spesialisert seg på eiendomsmegling. Fordelt på 47 kontorer har de 325 ansatte med størst vekt på Østlandet men også Bergen, Stavanger og Ålesund. 

De har det unike Boligsøkerregister, som er norges mest nøyaktige og oppdaterte register over bolig-interessenter. Dette gir boligselgere en kjempemulighet med tilgang til enda flere potensielle kjøpere.

Det viser seg at det er så mange som 4 av 10 budgivere hos Krogsveen som kommer fra deres eget boligsøkerregister. Med bare en ekstra budgiver kan dette påvirke prisen betydelig.

I juni 2015 utvidet de og kjøpte opp Oslo og Akershus Boligutleie ,som var allerede godt etablert i området. Dette gjorde at de fikk en god start på utleiesatsingen i Oslo.

Selg bolig - Steg for Steg

Steg 1 - Vær klar til å selge

De hjelper deg med å ha alt klart før du skal selge, i god tid før du kjøpe ny bolig.  

Du får en helt gratis og uforpliktende verdivurdering på boligen din. Lokalkjente meglere vurderer boligen din og finner ut hva de mener din bolig er verdt i dagens marked.

Med Boligmatch sjekker de hvor mange potensielle kjøpere de har til boligen din. Samtidig sjekker de også markedet dit du vil flytte, og finner ut hvor mye du må ut med for drømmeboligen. 

Du får også gode råd til hva du bør gjøre for å mest mulig for boligen din, og fotografering og styling som viser boligens beste sider. Skulle du ønske å gjøre mer enn dette, har de også håndverkere og snekkere i hele landet. De gjør jobben for deg og sørger for en siste finpuss av boligen din før salget.

Steg 2 - Boligmatch

For å få best mulig pris for boligen din, er det viktig å få de rette folkene på visning. Ved hjelp av tjenesten boligmatch, sørger de for nettopp dette. De finner aktivt søkende som kan være interessert i boligen din, og prøver å få oppmerksomheten til kjøpere som sitter på gjerdet og venter på at drømmeboligen skal komme ut for salg.

Velger du en eiendomsmegler fra Krogsveen, får du tilgang til flere kjøpere. Og eiendomsmegleren gjør sitt ytterste for å finne relevante kjøpere på markedet.

Du får tilgang til norges mest detaljerte og oppdaterte boligmatching!

Steg 3 -  Markedsføring

For å nå ut til flest mulig, blir boligen vist i de rette kanalene og vist frem fra sin beste side. 

Boligen blir markedsført og annonsert på FINN.no, Instagram, Facebook og alle andre steder det er mulig å treffe relevante kjøpere.

De legger selv ut boligene de selger på krogsveen.no. Nettsidene har over en halv million treff hver eneste måned!

I tillegg til digital annonsering, kan boligannonsen legge ut i din lokale papiravis. Dette kan også kort i postkassene i nærområdet, utstilling i vindu og via meglerens eget Nyhetsbrev. 

Steg 4 - Budrunder

Det er i budrundene alt forarbeidet betaler seg. De tar hånd om hele prosessen og sørger for en ryddig og trygg budrunde. 
Det blir gjort et systematisk arbeid for å kartlegge de forskjellige interessentene, og disse blir fulgt opp for at du skal få flest og best mulig bud på boligen. 

Som selger er det få ting du trenger å bekymre deg for. Du får god rådgivning underveis, og budene blir tilsendt på SMS. Da har du hele tiden oversikt over hvordan det ligger an. 

Steg 5 - Solgt!

Budrunden er over, og boligen er solgt! Da gjenstår bare alt papirarbeidet og sigenring av kontrakt. Slapp av, du trenger selvsagt ikke å ordne med papirarbeid, dette ordner megleren. 

Du, megler og kjøper møtes deretter for å signere kontrakten. Her avtales detaljene rundt oppgjør og overtakelse. 

TIl slutt er det bare det formelle som gjenstår, som å innfri heftelser, tinglyse og utbetale/motta kjøpesummen. 

De gjør jobben for deg, og når alt er i orden får du tilsendt en oversikt over oppgjøret. 

Steg 6 - Flyttehjelp

En ekstra bonus du får med på kjøpet, er at Krogsveen hjelper deg med å flytte ut av boligen din. Du slipper å stresse med flyttevask, pakking, lagring og transport. De sørger for at dine eiendeler kommer trygt og uskadet frem.

Alle kostnader legger de ut for. Kostnadene legges til i sluttoppgjøret. 

Næringseiendom

De tilbyr alle tjenester innen næringsmegling og bistår med rådgivning, søkeoppdrag, verdivurderinger, utleie og salg. Næringsvirksomheten er hovedsaklig i Oslo og Akershus med kjerneområder Lysaker/Fornebu, Skøyen, Asker og Bærum.

Gratis verdivurdering av Krogsveen

De har lynvurdering i tillegg til vanlig verdivurdering. Dette er et raskt nettbasert alternativ for verdivurdering. Man kan gjøre dette ved å gå inn på lynvurdering.no og fylle inn all nødvendig informasjon samt bilder av boligen.

På deres nettsider kan du også fylle inn adresse og få en omtrentlig verdivurdering på boligen din.

Du kan også få verdivurdering fra en boligmegler, helt gratis og uforpliktende!

Krogsveen - budskjema 

Ifølge nye regler fra 1.1.2014 skal alle bud, aksept og avslag leveres skriftlig. 
Du kan også sende budskjema til megler med MMS, faks eller e-post. 

Tips: Om du skal kjøpe bolig - unngå å vis finansieringsbeviset til megler. Du kan i stedet be megleren ringe banken for bekreftelse på finansiering. Det er en ulempe for deg at megler vet hvor mye du har å gå på.

I overtakelsesprotokollen bekrefter kjøper og selger at de har gått gjennom boligen, og eventuelle kommentarer som angår vask, rydding og andre forhold.

Er kjøper misfornøyd, kan selger og kjøper bli enige om kompensasjon for dårlig vasking. Dette blir da skrevet inn i overtakelsesprotokollen. Kompensasjonen blir regnet ut av megler ved oppgjøret.

Hvorfor velge Eiendomsmegler fra Krogsveen

De er  spesialister på eiendomsmegling. De har over 300 ansatte fordelt på 50 kontorer i hele landet. Hovedvirksomheten er på Østlandet, men de tilbyr også sine tjenester i andre byer som f.eks Bergen, Stavanger og Ålesund. 

  • Gratis Verdivurdering av boligen du eier i dag
  • Hjelp gjennom hele prosessen, enten du er kjøper eller selger. 
  • Lang erfaring, og gode lokalkunnskaper der du skal kjøpe eller selge bolig! 
  • Rådgiver for deg som ser etter ny bolig, eller skal selge. 
  • Boligsøkerregister - Norges mest nøyaktige og oppdaterte register over boligkjøpere. 

Kundeservice og kontaktinformasjon

Lurer du på noe? da kan du kontakte Krogsveen på telefon. Nummeret til sentralbordet er 67 52 95 50.

Kontakt:
Telefon - 67 52 95 50

Adresse:
Martin Linges Vei 17
1364 Fornebu

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.