cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Notar

De består av 9 meglerkontor og er en uavhengig privateid eiendomsmegler, med egen oppgjørsavdeling og en effektiv administrasjon med høy kompetanse og lang erfaring fra bransjen.

Med fokus på kvalitet og som boligspesialist vil delevere både integritet og kvalitet i sin eiendomsmegling og markedsføring på en måte som er best for kundene. Det blir lagt stor vekt på realistiske og gode råd i vårt arbeid gjennom hele prosessen. Kundene våre skal få en offensiv og tilpasset markedsføring av deres bolig. 

Gratis verdivurdering av Notar

Du får verdivurdering av bolig og hus. Har du lyst å vite hva boligen din er verdt, eller vurderer du kanskje å selge boligen? Få svar på hva boligen din er verdt i dagens marked.

En lokalkjent megler sørger for befaring av boligen, estimerer salgspris og gir deg et tilbud om du vurderer å selge boligen. På nettsidene deres kan du fylle ut et skjema for å få gratis og uforpliktende verdivurdering av boligen din.

Salgsgaranti

Salgsgaranti betyr at hvis boligen ikke blir solgt til en pris du aksepterer, kan du trekke deg fra salget helt vederlagsfritt - når som helst.

Det som gjør Notars salgsgaranti for boliger unik, er at de ikke har bindingstid på garantien. Salgsprosessen pågår til du er fornøyd, og du kan selv bestemme når du ønsker å selge. Ved å bruke deres salgsgaranti, har du alle forutsetninger til å få en så positiv og trygg salgsprosess som mulig.

Kostnader knyttet til fotografering og takst/boligsalgsrapport inngår ikke i salgsgarantien.
Intet salg – ingen regning – ingen bindingstid! 

Notar - Salgsprosessen

Forberedelse

Det første steget i salgsprosessen er besiktigelsen av boligen din, om du enten har bestemt deg for å selge, eller om du bare lurer på hva den estimerte verdien på boligen din er. 

Oppdragsinngåelse

Når du har bestemt deg for å bruke en av deres eiendomsmeglere, settes det opp en skriftlig avtale mellom deg og dem. Her fastsettes betingelsene for salget, meglerprovisjonen og andre utgifter.

Boligsalgsrapport

Før salgsarbeidet starter anbefaler vi at boligen gjennomgås av en frittstående takstmann som er godkjent til å utarbeide en teknisk vurdering av din bolig. 

Klargjøring

Nødvendig informasjon om boligen hentes inn. Deretter startes prosessen med å lage salgsmateriell for boligen.

Markedsføring av eiendommen

Meglerne vet hva som skal til for å få best mulig pris på boligen. Annonsering på nett, samt eventuelle avisannonser og videovisning/virtuell visning kan være avgjørende for at du skal oppnå best mulig pris. Meglerne skreddersyr markedsføringen til din bolig.

Visning

Visningen er den viktigste arenaen for megleren. De er tilstede for å kartlegge alle som er på visning med tanke på behov og spørsmål om den aktuelle boligen. Alle som deltar på visningen følges deretter opp av  megler for å se an interessen for boligen og eventuelle bud. 

Budrunde

Megleren er tilgjengelig for både kjøper og selger i budrunden, slik at denne blir håndtert på en effektiv og profesjonell måte fra første bud til kontrakten er signert.

Kontrakter

Deres kontrakter er utarbeidet i henhold til krav fra Forbrukerrådet. Denne kontrakten sikrer interessene dine og er selvsagt i tråd med juridiske lover og regler, enten du er selger eller kjøper. Før oppgjøret møtes partene til et kontraktsmøte. På kontraktsmøtet gjennomgås kontrakten for å diskutere mulige misforståelser eller uenigheter. 

Oppgjør og tinglysning

Når kontrakten er undertegnet, starter forberedelsene til oppgjøret. De tar seg av oppgjør, tinglysing, overføring av eierforhold, innfrielse av eksisterende lån og garantistillelser.

Kundeservice og kontaktinformasjon - Notar

Du finner kontaktinformasjonen til ditt lokale Notar-kontor inne på Notar sine nettsider. Under “KONTAKT” finner du nummeret til kontoret som ligger nærmest deg. 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.