Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Trondheim

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Eiendomsmegler Trondheim

Pris er ikke viktigst

Tusenlappene som skiller dyreste og billigste eiendomsmegler i Trondheim blir fort ubetydelige, når du tenker på hva du kan sitte igjen med til slutt. En god megler kan klare å håve inn langt mer enn en dårlig megler. Og det betyr fort hundretusener tjent.

Velg person, ikke meglerkontor

For at du skal finne den beste megleren i Trondheim, må du i første rekke starte med å velge person – og ikke et meglerkontor. Og for å finne personen som gir deg godfølelsen, bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

3 steg til riktig megler i Trondheim

Erfaringer og lokalkjennskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Sjekk & referanser

Undersøk omtaler, tidligere referanser og megleren selv ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Eiendom 2

Ta rollen som eiendomsmegler?

Det er mye å huske på om du tenker å selge boligen uten megler. Men det de fleste tenker på, er kun de 50.000 til 70.000 kronene som kan spares. Alt ifra annonsering, å lage prospekt, og vise frem boligen. Uansett, er det smart å la et firma ta seg av dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling.

Husk også på at en eiendomsmegler ofte kan få en bedre salgssum, enn du selv får. I de fleste tilfeller vil derfor pengene som spares på honoraret gå opp i opp med «tapet».

Eiendom 2

Boligmarkedet i Trondheim

Boligmarkedet i Trondheim har den siste tiden gått veldig bra. Det rare med markedet, er at det er flere boliger som går for flere hundre tusen over takst. Mens noen ganger er det boliger som ikke får inn et eneste bud. 

Hvor boligen ligger og hva slags type bolig det er, kan ha en betydning for de som er på utkikk. Det viser seg at kjøperne er relativt kresne. 

Markedet består av både eneboliger og leiligheter, men det er klar overvekt av leiligheter i kommunen. De fleste eier bolig, men det er et godt leiemarked, særlig med tanke på den store andelen studenter som bor i byen.

Av kommunens innbyggere er det kun 1,2 prosent som bor på landbrukseiendommer. Har du lyst på hytte i kommunen er det gode muligheter for dette med 1076 oppførte hytter. 

Som nevnt tidligere har boligmarkedet den siste tiden hatt en jevn og sikker flyt, uten store prissvingninger. Meglerne fra DNB Eiendom anbefaler at man legger ut boligen så fort som mulig, dersom man skal selge. Det er høysesong for boligsalg i Trondheim om våren og mot sommeren. 

Eiendomsmegler Trondheim

Med et aktivt boligmarked er det flere meglere som konkurrer om de samme boligsalgene. Både Proa Eiendomsmegling, Aktiv Eiendomsmegling og Eiendomsmegler 1 er få av mange som ønsker de samme oppdragene.

Vurderer du å selge boligen din i Trondheim? Da er det viktig at du finner den rette megleren for oppdraget. Pass på at du finner en som kjenner nabolaget ditt godt. Samtidig som han eller hun har gode egenskaper når det kommer til mennesker. 

Bruk gjerne en anbudstjeneste for å komme i kontakt med flere meglere. Da vet de at de konkurrer mot hverandre, og om deg som kunde. Samtidig slipper du å bruke mye tid på å ringe rundt.  

Etter du har hatt meglerne på befaring, og fått flere tilbud kan du sette deg ned å sammenligne de viktige faktorene. 

Om Trondheim

Trondheim er en bykommune som ligger i Sør-Trøndelag fylke. Totalt i hele byen er det 196.159 antall innbyggere. Av alle disse er det 50,6% menn og 49,4% kvinner. Den gjennomsnittlige bruttoinntekten er på 420.900 kroner. 

Trondheim er den tredje største kommunen i Norge, når det kommer til folketall. Folketallet kan nok være enda større en registrert på grunn av det store antallet studenter som bor der uten å være folkeregistrert i kommunen. 

Bysenteret til Trondheim ligger mellom Trondheimsfjorden og Nidelva. I følge Olav Tryggvason ble byen etablert i året 997, og med det feiret byen sitt tusenårsjubileum i 1997. 

Trondheim er godt kjent for å være et sentrum for høyere utdanning. Her finner man Norges tekniske høgskole som ble stiftet i 1910 og Norges Teknisk-naturvitenskaplige universitet også bedre kjent som NTNU. Det ble etablert i 1996.

Trondheim kan by på mange severdigheter så som Nidarosdomen kirke, Munkholmen kloster og den gamle trehusbebyggelsen i Midtbyen. Trondheim byr på gode muligheter for shopping, flere gode restauranter og man har også mulighet til å ta båter ut i fjorden for å oppleve fiske og sjøliv. Kommunen har et urbant miljø på grunn av sitt store studentmiljø, både NTNU og Trondheim Katedralskole har utdanningsinstitusjoner i kommunen. 

Byen er en sentralt knutepunkt for togtrafikken i Norge. Her kommer Dovrebanen fra sør, Nordlandsbanen og Meråkerbanen går nordover. Europavei 6 går tvers igjennom Trondheim, mens Europavei 14 starter i byen.

Trondheim går også ofte under navnet trehusbyen. Dette er på grunn av at byen har den lengste sammenhengende trehusbebyggelsen i hele Europa. Boligene ble bygd på forskjellige tidspunkter fra begynnelsen av 1700-tallet til siste halvdelen av 1800-tallet. 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.