cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Stavanger

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Stavanger

Pris er ikke viktigst

Ikke heng deg opp i billigste pristilbud. Det er ikke nødvendigvis den rimeligste eiendomsmegleren i Stavanger som gjør best innsats. Ofte kan det være tvert imot. Sammenlign inntrykket du får av meglerne mot pris, og gjør heller en helhetsvurdering.

Velg person, ikke meglerkontor

Når du skal starte jakten på den beste megleren i Stavanger, er det viktig at du ikke kun går etter meglerkontor. Det er nemlig personen som skal selge, ikke kontoret. Få flere meglere på befaring, deretter finner du en som du har god kjemi med.

Hvordan velge megler i Stavanger?

Erfaringer og lokalkunnskaper

Velg en megler som sitter inne med visdom og erfaringer, samt kunnskap i området.

Referanser og test

Finn referanser fra tidligere kunder, og gå på andre visninger så du kan teste ut megleren.

Kjemi og personlighet

Kommunikasjon er viktig, så velg en megler som du kommer godt overens med som er jordnær.

Finn rett eiendomsmegler i Stavanger

Å selge bolig selv

En god del tenker nok at en eiendomsmegler i Stavanger er penger rett ut av vinduet. Om man velger å ta på seg jobben selv, sparer man jo tross alt 50.000 – 70.000 kroner. Men ikke se deg blind på denne summen. Det er mye jobb med visninger, annonsering og prospekt. Selve oppgjøret og dokumentinnsamlingen bør du la dyktige fagfolk ta seg av.

Tenker du fortsatt at disse pengene er verdt å spare? Da må du huske på at en megler som oftest får mer for boligen en privatpersoner. Derfor kan det være lurt å investere i en megler, slik at du får mer for boligen. På denne måten sparer du pengene allikevel.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Stavanger

I Stavanger finner man alt fra store villaer til leiligheter. Byen er også godt kjent for sine gamle hvite bygninger. I denne byen finner de fleste en bolig som passer sin smak.

Stavanger er godt kjent som Norge sin «oljeby». Dette har satt et stort preg på boligmarkedet. Byen var nemlig før 1969 kjent som en bede by. Etter oljen kom, ble byen mer internasjonal og attraktiv.

Boligmarkedet i byen har gått hardt for seg, og hadde den dyreste kvadratmeterprisen i hele Norge. Helt frem til Oljekrisen i 2015. Da stagnerte boligmarkedet betraktelig. Folk ble redde for å kjøpe, og boligmarkedet stupte.

I dag har det blitt bedre. Mange kjøper og selger boliger i byen, året rundt. Dette har påvirket boligmarkedet i positiv retning. Men det er fortsatt langt i fra hvordan boligmarkedet var før. 

Eiendomsmegler Stavanger

Om du skal selge boligen din, er det viktig at du finner den beste eiendomsmegleren i Stavanger. Lokalkunnskaper er veldig viktig for at du skal få maksimalt ut fra ditt boligsalg. 

Med en så sotor by, så det er viktig at du finner en megler som er godt kjent. Let deretter etter en som har erfaring og kunnskaper om boligsalg i ditt område. 

I tillegg kjenner de lokale meglerne gjerne til flere potensielle kjøpere og kan svare godt på spørsmålene om nabolaget ditt.   

Sammenlign tilbud fra flere meglere

Er du usikker eller ikke ønsker å bruke så mye tid på å komme i kontakt med flere meglere, er du velkommen til å bruke vårt skjema. Da fyller du kun inn litt informasjon om deg og boligen og velger hvilke meglere du ønsker å komme i kontakt med. 

Innen kort tid vil du bli kontaktet av de valgte meglerne. Da kan det være lurt å invitere de hjem på befaring, slik at du får et bedre inntrykk av hver enkelt megler. Kjemien er nemlig noe som kan gjøre selve prosessen mye lettere. 

Husk å ikke kun se på prisen. Ofte vil den beste megleren koste litt mer enn de andre. Men dette vil du få igjen etter salget. 

Om Stavanger

Stavanger er en by og kommune som ligger i Rogaland fylke, det er faktisk den fjerde største bykommunen i Norge. I kommunen er det hele 134.284 antall innbyggere. Disse er fordelt på 71.35 km², som betyr 1858.9 innbyggere per km². Av disse er 50.3 % menn og 49.7 % kvinner.

Det er 67.789 sysselsatte personer i kommunen, hvorav gjennomsnittlig bruttoinntekt er på 538100 kroner. Videre er gjennomsnittlig gjeld på 943100 norske kroner. 

Byen blir ofte betegnet for sentrum av oljeindustrien og er en av Europas energihovedsteder og kalles faktisk ofte for «oljehovedstaden».

Fokus Næringspark ligger på grensen mellom Sola, Sandnes og Stavanger. Og gir 40.000 arbeidsplasser fordelt på 2.500 bedrifter. Her finner man flere store selskaper som Forus og Equinor.

Et resultat av dette er at byen regnes som en veldig internasjonal by og har en innvandrerandel på omtrent 21,1%.  

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer