Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bergen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Bergen

Kjente og seriøse meglere i Bergen

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Bergen. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Bergen
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Prisen mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bergen ender ofte med å ikke være så voldsomt stor. På den andre siden, kan forskjellen mellom en god og dårlig megler resultere i en mye større pengesekk.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

For at du skal finne den beste megleren i Bergen, må du i første rekke starte med å velge person – og ikke et meglerkontor. Og for å finne personen som gir deg godfølelsen, bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Guide til riktig megler i Bergen

Lokalkjennskap og erfaring

Først og fremst, se etter lokalkjente meglere med lang erfaring innen å selge din type bolig.

Referanser og testing

Undersøk meglerens tidligere referanser, og gå på andre visninger for å teste megleren.

Personlighet og kjemi

Det er viktig å velge en megler som du føler deg trygg og ivaretatt hos, og som du kommuniserer godt med.

Finn rett eiendomsmegler i Bergen

Ta rollen som eiendomsmegler?

Det er veldig lett å tenke at du sløser penger ved å bruke en megler i Bergen. Det kan jo spare deg for mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men husk på tiden og energien du må legge i prosessen. Alt ifra markedsføring, lage prospekt, og til å vise frem boligen. Spesielt dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling bør et firma gjøre.

Det mange glemmer, er at en megler ofte kan få bedre salgssum for boligen. Og dermed går pengene du sparer på megler, i null med meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Bergen

I Bergen finner man alt fra små hus og leiligheter til større villaer med flott utsikt utover vågen. Mange av bygningene er preget av gammel stil, det kan derfor være lurt å finne riktig megler for å selge disse boligene. 

Åsane, Fana og Fyllingsdalen er områder hvor det stadig foregår utbygging. Her er det en stor utvikling, særlig når det kommer til leiligheter. 

Byen har hatt en jevn vekst de siste årene, men ikke noe boligbonanza som hovedstaden. Her er det folk som leter etter mange typer boliger, så det er viktig at du finner en megler som kan din type bolig. 

Eiendomsmegler Bergen

Skal du selge boligen din, vil du naturligvis trenge en eiendomsmegler som er godt kjent i Bergen. 

For å finne den beste eiendomsmegleren er det derfor viktig at du finner en megler som har god erfaring med din type bolig. Sjekk derfor meglerne sine erfaringer, og hva slags boliger de har solgt tidligere. 

Deretter kan du innhente tilbud fra flere. På denne måten vet de at de konkurrer om deg som kunde, og er kanskje villig til å strekke seg enda lenger. 

Husk og ikke kun gå etter pris. Ofte er de dyktigste meglerne litt dyrere enn andre. Men dette er noe som du får igjen når boligen blir solgt. 

Om Bergen

Bergen er en by og kommune med samme navn, som ligger i Hordaland fylke. Det er omtrent 277.391 antall innbyggere i byen. Fordelt på 464.71 km², som betyr 596.9 innbyggere per km². Av disse er 50.4 % menn og 49.6 % kvinner. 

Det er 142.127 sysselsatte personer i byen, hvorav gjennomsnittlig bruttoinntekt er på 442.200 kroner. Videre er gjennomsnittlig gjeld på 770200 norske kroner. 

Bergen består av 9 forskjellige bydeler og er kjent for sin vakre natur. Byen er omringet av de syv fjell om omtales ofte som Vestlandet sin hovedstad. 

Byen ble etter tradisjon grunnlagt i 1070 av Olav Kyrre, men da med navnet Bjørgvin som betyr «den grønne engen mellom fjellene». Byen har vært godt kjent som ledende innenfor internasjonal sjøfart- og handelsby. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bergen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg