Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fana

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Fana

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Fana så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Fana er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Fana?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Fana

#Boligmarkedet i Fana fikk også en tøff tid i 2015 som følge av oljekrisen. Men siden den tid har bydelen opplevd en god økning. Her blir det solgt boliger året rundt. Og prisene øker videre av den grunn.

Fana er nok en av de bydelene som opplever en stor vekst både med tanke på boligsalg og priser. Her er det både leiligheter og eneboliger. Men bydelen er nok best kjent for sine store villaer med utsikt over sjøen.

Med kort avstand til byen, samtidig som man bor litt landlig til er det flere som ser dette som det perfekte stedet å bosette seg. Særlig barnefamilier. Da har man kort avstand med gode kollektive muligheter inn til sentrum.

Eiendomsmegler Fana

Som følge av et aktivt boligmarked er det flere meglere som konkurrer og kriger om de samme oppdragene. Dette er noe du kan dra fordel av om du skal selge boligen din. Fana Sparebank Eiendom og EiendomMegler 1 er få av mange som tar på seg oppdrag i dette området.

Videre anbefaler vi at du kontakter meglerne via en anbudstjeneste. På denne måten vil meglerne vite at de er i konkurranse om deg som kunde. Sannsynligheten er derfor stor for at de strekker seg enda lengre for å vinne oppdraget.

Deretter kan det være lurt å sette opp en liste over hva som er viktig for deg hos en megler. På denne måten kan du enkelt sammenligne de ulike meglerne som kommer på befaring, og stille spørsmål. Slik kan du skille de gode fra de dårlige meglerne.

Om Fana

Fana er en bydel som ligger i Bergen, Hordaland. Bydelen grenser til Samnanger og Os og består av 41.584 innbyggere. Fana omfatter både Storetveit, Birkeland, Skjold og Slettebakken.

Landskapet i Fana er preget av en veksling mellom nordøst-sørvest og sær-nordgående rygger og dalstrøk. I øst er dalene trangest og fjellene høyest. Gullfjellet som ligger i Fana er 962 meter over havet.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer